Kmet2 Objavljeno December 1, 2013 Opozori Objavljeno December 1, 2013 :hmm:A za mene si tud natisnu uno bbljubljeno.....
HyperJack Objavljeno December 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2013 :hmm:A za mene si tud natisnu uno bbljubljeno..... Uff za tvojo mam 3x več dela, kot za naše, ti si en tak poseben pacient, k si zasluži eno takšno posebno majco ; ) Će pridš na mnz, jo dobiš. Pa tud za motozajebanta jo imam Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno December 1, 2013 Opozori Objavljeno December 1, 2013 Sej sm reku pridm,če mi bo kdo odstopu kakšen kotiček za nogco odložit
HyperJack Objavljeno December 1, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2013 (popravljeno) Sej sm reku pridm,če mi bo kdo odstopu kakšen kotiček za nogco odložit Ja če je tak problem z kotičkom povej, prnesem ribiški stolček pa boš lahko sedel vsake dve minuti drugje Popravljeno December 1, 2013. Popravil HyperJack Kmet2 1
Popularna objava HyperJack Objavljeno December 9, 2013 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 9, 2013 Kdor čaka dočaka, končno vse narejene, jutri razpošljem. Da vas na MNZ.ju ne vidm v drugem kot v tej majčki ...se pridemo mal zvijat :grim Ste me kar ubogali :grim črna strela, TASH, skoda in 7 others 10
shibby Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Škoda a ti naš lady majčko? )) SLVR 1
skoda Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Škoda a ti naš lady majčko? )) kolkr jst vem ne, sam boh ga ved ka mi je jaka dal xD...važn je ka gor piše HyperJack, SLVR in shibby 3
Kmet2 Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Ja lepe majčke smo meli :OK:hvala še enkrat Jack! Ko bom šel kirurgu na pregled jo bom imel oblečeno,resno! igorkr 1
HyperJack Objavljeno December 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2013 Ja lepe majčke smo meli :OK:hvala še enkrat Jack! Ko bom šel kirurgu na pregled jo bom imel oblečeno,resno! Da mi je vidt ta scenarij, hehe kolkr jst vem ne, sam boh ga ved ka mi je jaka dal xD...važn je ka gor piše Unisex , si izstopal, bomo še tebi belo zrihtal, brez skrbi
igorkr Objavljeno December 9, 2013 Opozori Objavljeno December 9, 2013 Zamerim, ker mi niste prinesli majčke ... RDEČE
HyperJack Objavljeno December 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 9, 2013 Zamerim, ker mi niste prinesli majčke ... RDEČE ti sam povej cifro, bom ti takoj eno sštrikal, pa ti jo pošljem po pošti, a prav ? igorkr 1
igorkr Objavljeno December 10, 2013 Opozori Objavljeno December 10, 2013 ti sam povej cifro, bom ti takoj eno sštrikal, pa ti jo pošljem po pošti, a prav ? L
peterjanko Objavljeno December 10, 2013 Opozori Objavljeno December 10, 2013 mal pa smo izstopal Kmet2, HyperJack, Cofko Cof in 1 other 4
črna strela Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 a čmo se kr začet ment za prvo furo 2014 - glede na to kok smo hitri in odzivni :lol: Kmet2, Cofko Cof, HyperJack in 2 others 5
Cofko Cof Objavljeno December 11, 2013 Opozori Objavljeno December 11, 2013 Lani sem mislil, da bom štartal 3.3. ampak je blo še vedno ogromno snega okrog garaže. Zdaj je v planu 4.4.2014 Kmet2 in HyperJack 2
HyperJack Objavljeno December 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2013 Jaz bom šel na drug zbor z vami, prvega bom mel kar sam s seboj, da sprovam novo nihajko feder, stabilizator, se ne upam nobenega zdraven povabit, da kak šrauf ne dobi v čelado, ko opravim a, e in ž teste, pol se vam pridružim, haha skoda, Cofko Cof in črna strela 3
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 A na zaključno furco naun nihče od Zjev pršu? Efendi 1
aljazek07 Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Kakšno zaključno furco? Efendi 1
HyperJack Objavljeno December 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2013 A na zaključno furco naun nihče od Zjev pršu? Zaključna furca je bla 2meseca nazaj, pa ne zajebavaj me, ker so nam že par ton soli in peska nametal na cesto, da sam odprem garažna vrata, mi motor zarusta, pa je dvignjen na nosilcih Efendi, črna strela in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Zaključna je vsako leto tm okrog 30.12. Ponavad je to romanje od OMV Postojna, do Pirana. Pa nazaj.
HyperJack Objavljeno December 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2013 Zaključna je vsako leto tm okrog 30.12. Ponavad je to romanje od OMV Postojna, do Pirana. Pa nazaj. No bodite face, pa pride do Kočevja, bom pripravil lopate, pa vodo za razsoljevanje DAMI34, črna strela in igorkr 3
shibby Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Zaključna je vsako leto tm okrog 30.12. Ponavad je to romanje od OMV Postojna, do Pirana. Pa nazaj. No bodite face, pa pride do Kočevja, bom pripravil lopate, pa vodo za razsoljevanje me ne žal ne bo, sem brez izpušnega sistema ŠE zaenkrat čakam da mi naredijo special edition akrapo megafon v dolenjski fabrki sicer sem pa 30.12 na eni hudi fešti kjer se bo jedlo pilo do onemoglosti. HyperJack kokr vem si glavni pek za pice tk da tistle meeting v kočevju odpade. aaajd boook
HyperJack Objavljeno December 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2013 me ne žal ne bo, sem brez izpušnega sistema ŠE zaenkrat čakam da mi naredijo special edition akrapo megafon v dolenjski fabrki sicer sem pa 30.12 na eni hudi fešti kjer se bo jedlo pilo do onemoglosti. HyperJack kokr vem si glavni pek za pice tk da tistle meeting v kočevju odpade. aaajd boook Res je, 30.12 in 31.12 nepozaben Kawasaki, Honda party, to bo jo spet anti BMW.jevce pice padale ko lani , se še spomni kdo? Dej Škoda eno fotko za pokušino
cikadina Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 a jst voham neko italiansko inflitriranje v vaše vrste, tole s pico je nekam sumljivo SLVR 1
HyperJack Objavljeno December 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2013 a jst voham neko italiansko inflitriranje v vaše vrste, tole s pico je nekam sumljivo Lahko prideš pogledat, pa se boš prepričala na lastne oči, hehe cikadina 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se