cikadina Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 ej pr nas samo še rosastbeef jemo slikico pa le kako prilepite.
HyperJack Objavljeno December 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2013 ej pr nas samo še rosastbeef jemo slikico pa le kako prilepite. Če ne drugega mata pa pajerota direkt za v naše hribe, če bo +50cm snega, vem koga treba poklicat cikadina 1
cikadina Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 mislim da 50cm je praveč no, to lajbn ve hočemo slikice od lani!
shibby Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 mislim da 50cm je praveč no, to lajbn ve hočemo slikice od lani! jih maš tukaj v tej temi,tako da veselo iskanje
HyperJack Objavljeno December 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2013 Ti gledam jaz zdej stare posnetke, pa opazim, da smo čisti objestneži z tem navijanjem ...a Lukec, kaj bo to drugo sezono pokalo :grim http://www.youtube.com/watch?v=zj4H9Xl0CPo#t=12 aljazek07, shibby in črna strela 3
črna strela Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 (popravljeno) Ti gledam jaz zdej stare posnetke, pa opazim, da smo čisti objestneži z tem navijanjem ...a Lukec, kaj bo to drugo sezono pokalo :grim http://www.youtube.com/watch?v=zj4H9Xl0CPo#t=12 Jaaaa SKODA... bo pokalo a a a :xx: :evilgrin: Popravljeno December 12, 2013. Popravil črna strela shibby in HyperJack 2
igorkr Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 Jst vam drugo leto pridem delat škalonjo pa krast dobrote od črne strele :grim Tank si bom pa s kawasaki nalepkami preflikal, da bom incognito
skoda Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 (popravljeno) Evo anti BMW pico Drgac pa jst zvem januarja al bo pokal al ne , razn ce se kdo pojau kot sponzor Popravljeno December 12, 2013. Popravil skoda SLVR, Keiko, cikadina in 2 others 5
cikadina Objavljeno December 12, 2013 Opozori Objavljeno December 12, 2013 no mislim da je tudi naša kwaki/triumph pica kr konkurenčna
skoda Objavljeno December 13, 2013 Opozori Objavljeno December 13, 2013 Vse kr bom reku je Keiko, HyperJack, črna strela in 2 others 5
HyperJack Objavljeno December 29, 2013 Avtor Opozori Objavljeno December 29, 2013 Ju3 pa poju3šnjem zbor Z.jevcev bogu za leđima , se vidimo :grim Cofko Cof 1
igorkr Objavljeno December 30, 2013 Opozori Objavljeno December 30, 2013 (popravljeno) No naredite ovink še okol riti u varžet če boste že bogu zad za hrbtom in prletite v rit od slovenske kkuši . Upam, da jo ne kje po prebavnem traktu matrajo vetrovi :wacko: :krneki: Popravljeno December 30, 2013. Popravil igorkr
HyperJack Objavljeno Januar 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Ju3 pa poju3šnjem zbor Z.jevcev bogu za leđima , se vidimo :grim Kaj si ti ja nor, to ko maš Z.jevce okol sebe, to je res eden tistih boljši novih let, ki jih lahko doživiš :grim Pa da vam povemo, kako je bit v Z.jevski družbi? Sami prijateljski objemi :grim , Sem dan pred silvestrovim zrihtov sneg, da ne bodo Z.jevci rekli, zakaj nism pršu z motorjem...kot gostitelj, sem ponudil aperitiv no tle se pa začne tapravo vzdušje...5min mine, pol jegra manjka...in pol se čudimo od kje nam ideje bos po snegu pa to... Nakar se zaveš, da Jegru zmankuje moči in da sneg vseeno ni tako topel...tukaj lep primer družinske sopomoči :grim Sicer sem spal, ampak grem stavit, da sta se skoda in cofko igrala pantomimo! ---> pravilen odgovor sledi pod sliko (preden ga preberite, poizskusite ugotoviti kaj to je) Zvijajoči se Z, ko leti skoz ovinek! d-d-d :grim Ostale slike so cenzurirane :grrr Fantje in dekleta, hvala za presenečenje! shibby, Kmet2, Cofko Cof in 5 others 8
shibby Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 cofko upam da te ne zebe več muahahahahahhahaa
Keiko Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 Ostale slike so cenzurirane :grrr Fantje in dekleta, hvala za presenečenje! Hehe vidim, da vam tudi pozimi ni dolgčas HyperJack 1
skoda Objavljeno Januar 4, 2014 Opozori Objavljeno Januar 4, 2014 jst pa cofko očitno največja atrakcija je blo pa res fajn, bo treba ponovit HyperJack 1
StaraFeltna Objavljeno Januar 5, 2014 Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Naslednje leto pe vam privoščim še malo Z-ajčic zraven... ziher lepše grejejo od švasaparata.
HyperJack Objavljeno Januar 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 (popravljeno) Naslednje leto pe vam privoščim še malo Z-ajčic zraven... ziher lepše grejejo od švasaparata. Jah sigurno da pogrejejo, sem proval pri moji Zajćici, je blo takoj vroče....ti povem, zakuri štedilnik na drva bolje kot jaz =) Popravljeno Januar 5, 2014. Popravil HyperJack SLVR 1
skoda Objavljeno Januar 16, 2014 Opozori Objavljeno Januar 16, 2014 z je zakon, po treh mescih končno užgem in užge v prvo, sm se takoj šu en krog zapelat dan prc 100x bolš, se je kdo od vas že kej odpelu se na sprehod ?? Keiko 1
HyperJack Objavljeno Januar 16, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2014 z je zakon, po treh mescih končno užgem in užge v prvo, sm se takoj šu en krog zapelat dan prc 100x bolš, se je kdo od vas že kej odpelu se na sprehod ?? Ti to resno glede vožnje? , dobar si, bomo zakurblali čez 2mesca verjetno ko bo nihajka zamenjana
igorkr Objavljeno Januar 16, 2014 Opozori Objavljeno Januar 16, 2014 (popravljeno) z je zakon, po treh mescih končno užgem in užge v prvo, sm se takoj šu en krog zapelat dan prc 100x bolš, se je kdo od vas že kej odpelu se na sprehod ?? Še je upanje za Kawasaki p.s. Hyper ti javljam, da se je morala majčka po vsej verjetnosti zgubit nekje med Kočevjem in Gorico, ker do mene še ni prišla. Da se ni vaš poštar kje zgubil v Sibiriji? Popravljeno Januar 16, 2014. Popravil igorkr
skoda Objavljeno Januar 17, 2014 Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Čist resno , vozu se nism že dolg, sonce je blo no kolkrtolk pa še motor je stal predolg pa ka čm ga na mestu pustit laufat pol ure, bolš d vseskup mal premigam HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Januar 17, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2014 Čist resno , vozu se nism že dolg, sonce je blo no kolkrtolk pa še motor je stal predolg pa ka čm ga na mestu pustit laufat pol ure, bolš d vseskup mal premigam Pravilno, drugič kr prlet do kočevja na en kafe =D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se