igorkr Objavljeno Maj 18, 2014 Opozori Objavljeno Maj 18, 2014 (popravljeno) Z zbor malih 750 in velikih 1000 Zejkov sobota 24.05.2014 ob 9.00uri v Big Starju Kočevje, kjer pojemo dobrote...vse do zadnjega, da za FaZer klan ki se nam pridruži v Kočevju nič ne ostane. Nato nadaljujejo počaaasii do Kolpe kjer se lahko ta najbolj hrabri vržejo v kolpo, kar pa dvomim, da bo kakšen in nato do MEdvedjih rid, preko Kočevske reke, do Ribnice, kjer lahko naredimo kosilo , nato pa čez sodražico in Loški potok do Nove Vasi, itd. To ni tura, to je druženje, tko da plan vožnje temu primeren =) Ne boste mogli tolko pojest, kolkr bo ČS napekla. Banda Z-jevska. Neč se niste spremenili. Samo nase mislite. No se šele s sladkarijami boste komi prišli na raven sladkosti vožnje Yamahe Popravljeno Maj 18, 2014. Popravil igorkr
shibby Objavljeno Maj 18, 2014 Opozori Objavljeno Maj 18, 2014 Ne boste mogli tolko pojest, kolkr bo ČS napekla. Banda Z-jevska. Neč se niste spremenili. Samo nase mislite. No se šele s sladkarijami boste komi prišli na raven sladkosti vožnje Yamahe igor kdaj boste vi v ivančni?sej verjetno greste čez bogenšperk ane?
glavic Objavljeno Maj 18, 2014 Opozori Objavljeno Maj 18, 2014 igor kdaj boste vi v ivančni?sej verjetno greste čez bogenšperk ane? Jaz bom tudi skočil čez ivančno > dvor > medvedje. Kdaj pa kje se dobimo? shibby 1
igorkr Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 igor kdaj boste vi v ivančni?sej verjetno greste čez bogenšperk ane? Ti javim. Pot bo sigurno šla tm mimo. shibby 1
skoda Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 jst bom letu skoz dvor po vsej vrjetnosti okol 8:30 - 8:40 če misl kdo podobn cajt tm bit če bo kdo štartu iz lj se mi loh prdruž 8.45 :lol: zdej mi je pa jasn zaka tak ime xD glavic 1
HyperJack Objavljeno Maj 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 Ahh Strelo so že FZ.jevci pokupli...le zakaj gre tak pozno ...zato da mi ne bomo pršli do sladkega =(
aljazek07 Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 Jes do kakih pol enajstih delam, kak dolgo boste v kočevju?
HyperJack Objavljeno Maj 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 Jes do kakih pol enajstih delam, kak dolgo boste v kočevju? Pomojem ob pol enajstih startamo..
HyperJack Objavljeno Maj 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 mnde nas ni izdala :unsure: Bomo vidli, če bo šla potem z nami, če ne gre je vse jasno, ko beli dan
črna strela Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 mnde nas ni izdala :unsure: Ahh Strelo so že FZ.jevci pokupli...le zakaj gre tak pozno ...zato da mi ne bomo pršli do sladkega =( alooo js še berem to temo pridem direkt škoflca-kočevje z vročo robo :grim pa da vidm če je škoda že kako ropotulo namonteru na belo šminko :xx: skoda, shibby, SLVR in 1 other 4
shibby Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 škoda ne pikej tja k ni treba, k vidš kaj ti pol nardi hahahaha HyperJack in črna strela 2
HyperJack Objavljeno Maj 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 alooo js še berem to temo pridem direkt škoflca-kočevje z vročo robo :grim pa da vidm če je škoda že kako ropotulo namonteru na belo šminko :xx: MAl te hecaaaam no :grim
igorkr Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 ČS prosim za en FZ-mufin zame. Če bo kak več, tolko boljše
ludiluka Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 HJ: :lol: men je kul LL: sj vem, čakaš da zamenjam motor, da se cuker prestavi na dukati zbor Ja alpa kako VIP vstopnico
HyperJack Objavljeno Maj 19, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 Ja alpa kako VIP vstopnico Ajga z MZ.jem ulet, ti še jaz kukija odstopim
SLVR Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 A italjanarji dobimo VIP vstopnice?! Kukije bom jedu pa sam tricolore al pa čokoladne.
skoda Objavljeno Maj 19, 2014 Opozori Objavljeno Maj 19, 2014 Bemti, morm nek ropotulco najdl HyperJack in črna strela 2
Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2014 Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 Banda lepo se mejte sem kar mal fouš :grimpr nas se ne znajo zment tud za pir kaj šele da bi se kam zapeljal,če jaz ne zbobnam skupaj ni nič sami šalabajzarji :glare: Nč bom šu en prašek iskat mogoče zdej že dajejo japonce notr lepo se obnašejte v mojih in Jackovih krajih
HyperJack Objavljeno Maj 20, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 Banda lepo se mejte sem kar mal fouš :grimpr nas se ne znajo zment tud za pir kaj šele da bi se kam zapeljal,če jaz ne zbobnam skupaj ni nič sami šalabajzarji :glare: Nč bom šu en prašek iskat mogoče zdej že dajejo japonce notr lepo se obnašejte v mojih in Jackovih krajih Mam občutek, da ima tvoja aktivnost v tej temi malo večji cilj, a čakaš povabilo, nekaj VIP kart že razdeljenih, še nekaj je prostih. Baš me zanima koliko nas bo na koncu..noben nov Z.jevc še ni pokazal interesa za obisk A italjanarji dobimo VIP vstopnice?! Kukije bom jedu pa sam tricolore al pa čokoladne. Super ti sam prnes tričekolori kukije da sprovamo kak tvoja žena obvlada peko
Kmet2 Objavljeno Maj 20, 2014 Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 Jack jaz sploh ne bi spraševal če bi imel namen pridt sm ko cigan se prklučm pa čakam piškote od ČS lepo se mejte še enkrat mam druge plane .) glavic, igorkr in nejcgs 3
glavic Objavljeno Maj 20, 2014 Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 (popravljeno) Bemti, morm nek ropotulco najdl Lahko ti jaz eno posodim, itaq se moj preveč dere Al pa daj 200€ pa boš imel svojega leota Popravljeno Maj 20, 2014. Popravil glavic
kreks Objavljeno Maj 20, 2014 Opozori Objavljeno Maj 20, 2014 Res da še ta z-zbor ni u teku, pa mate mogoče že plane za naslednga ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se