bojevnik88 Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Uglavnem fantje in dekleta se splača prit, ker po neuradnih podatkih, je Z.jevcev v večini, tko da fazerji častijo rundo...fuuuuff Dober vic. :D SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Dober vic. :D Resnica boli, sej vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črna strela Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Črna strela gre iz Lj =) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljazek07 Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Malo se je spremenilo, zaenkrat kaže vredu vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Men so se na Zju pokvarili žmigavci Lahko uletim s super nabritim tomosom? SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Jaz bi se tud lahko komu prklopu na Dvoru, pridem iz Črnomlja čez Semiški hrib ... za zdaj dobro kaže glede vremena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 Jaz bi se tud lahko komu prklopu na Dvoru, pridem iz Črnomlja čez Semiški hrib ... za zdaj dobro kaže glede vremena. Seveda, meni pa Škodi, dobrodošel na Dvoru ob cca 8:40. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 No kul, bom poslušal kje bo kaj žvižgalo tam okoli, ko se pripeljeta. Verjetno počakam kar tam spodaj pri plavžu, je čez cesto mali makadamček. Če ne primrznem na balanco se bom pomoje po kakšnem sončku sprehajal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peterjanko Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 (popravljeno) :grim ČS kdaj pa greš mimo da se ne bom sam peljal Popravljeno Maj 22, 2014. Popravil peterjanko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 No kul, bom poslušal kje bo kaj žvižgalo tam okoli, ko se pripeljeta. Verjetno počakam kar tam spodaj pri plavžu, je čez cesto mali makadamček. Če ne primrznem na balanco se bom pomoje po kakšnem sončku sprehajal. Al pa pr mercatorju počak je mal vač placa, če boš prej tam sevede...se bom potrudu d se bom že martinčkou tm SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črna strela Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 ČS kdaj pa greš mimo da se ne bom sam peljal a bomo mel akademskih 15 zamude 8.30 - 8.40 petrol pred pijavo. kul? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peterjanko Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 a bomo mel akademskih 15 zamude 8.30 - 8.40 petrol pred pijavo. kul? zmenjeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Vreme bo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črna strela Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 sm že spekla - ME NE ZANIMA VREME! :grrr to je zdj treba pojest :grim shibby, Cofko Cof, igorkr in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Vreme bo ? http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Kocevje sobota nedelja sonce HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Dragi pajdaši ustal bom ob 4.45 (šiht) in ob 5.15 že zalaufov motor,mislm da bodo prvič do zdej sosedje preklinjali moje ropotanje ob taki uri , v ribnici se vam pridružim na kosilu pršaprejte še kkšn zic zame , računam da bom v Hrlekinu cca 13:45 itaq me boste pa slišal ..... pogrešam pa Cofkota, kje je model?? Cofko sej ne gremo na drugo stran slovenije see ya HyperJack in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2014 seeee viiidimooo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Se vidimo Yamahrji in Yamaharji pod krinko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Dragi pajdaši ustal bom ob 4.45 (šiht) in ob 5.15 že zalaufov motor,mislm da bodo prvič do zdej sosedje preklinjali moje ropotanje ob taki uri , v ribnici se vam pridružim na kosilu pršaprejte še kkšn zic zame , računam da bom v Hrlekinu cca 13:45 itaq me boste pa slišal ..... pogrešam pa Cofkota, kje je model?? Cofko sej ne gremo na drugo stran slovenije see ya Šiht ob sobotah? Pffff... glavic in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črna strela Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 (popravljeno) upam da ste vsi varno pripujsali domov ^_^ Popravljeno Maj 24, 2014. Popravil črna strela igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jozexj6 Objavljeno Maj 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Ena skupinska na Medvedjih ridah Diavolo, t0maz, Cofko Cof in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skoda Objavljeno Maj 24, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 24, 2014 še ena od mene jozexj6, igorkr, SLVR in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 še slikovni material sladkih dobrot niste nalimali. da vidmo kakl ste se sladkali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 Baje da ste začeli oponašat Z-mešano sekcijo............vožnja na izpadanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
t0maz Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 pa ena moja Kmet2, DAMI34, SLVR in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se