kawasaki24 Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 jz grem XD aia sjsm jz nredu XD hehee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 13, 2014 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 Če bo lepo vreme v nedeljo, Goliiiica! =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 3, 2014 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2014 Še vsi živi? A bomo kej splanirali, ene rokavčke bo treba sabo vzet =) SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 Jst mam že splaniran.... pranje motorja v ročni avtopralnici.....ja tolk praha je že gor :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 Jao, spet vas bom moral gledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno September 4, 2014 Deli Objavljeno September 4, 2014 Jao, spet vas bom moral gledat pa tanajbolš, da še jest pridem igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno September 6, 2014 Deli Objavljeno September 6, 2014 :yes: Samo se mi zdi, da bodo potem vsi mislili, da so vsi pijani od teh rdečih Yamah ker bodo videli duplih :wacko: TOMCAT 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 16, 2015 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2015 :mellow: Naš dragi Luka, še danes težko verjamem, da si se ločil od svojega oranžkota. Z klub te je mel rad ^_^ , upam, da v prihodnosti spet prideš nazaj, pa čeprav z drugim konjičkom =) Z klub te do nadaljneg a lepo pozdravlja in želi tebi tvoji ženi in hčerkici vse lepo DAMI34, mladench, L3v in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Marec 21, 2015 Deli Objavljeno Marec 21, 2015 :mellow: Naš dragi Luka, še danes težko verjamem, da si se ločil od svojega oranžkota. Z klub te je mel rad ^_^ , upam, da v prihodnosti spet prideš nazaj, pa čeprav z drugim konjičkom =) Z klub te do nadaljneg a lepo pozdravlja in želi tebi tvoji ženi in hčerkici vse lepo ajgaa, model šele zdele vidu :) sm kr solzne oči dubu zdele se še nekako preživi brez, bojim se pa poletja eni pa že zdej vidm na jadranko hodjo, kaj bo še .... I`ll be back !!! For sure! Najboljša družba ste! Hvalaaa Cofko Cof, skoda in HyperJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro Asgaard Objavljeno Maj 2, 2015 Deli Objavljeno Maj 2, 2015 kdaj se bomo kej vidli!? u Sežani nas je 6 komadow z Zji vremce tud prhaja lepo tko da dejmo se kej dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 18, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 18, 2015 Predlagam zbor v Radohovi vasi v pizzeriji Kegeljček, pizze, da visijo čez krožnik, kar pa je najpomembnejše je to, da ima pizzerija velik parkirni prostor. Nato pa imamo blizu letališče, na katerem lahko naredimo kakšne skupinske fotke . Treba samo še določit datum shibby, skoda in Andro Asgaard 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Julij 1, 2015 Deli Objavljeno Julij 1, 2015 Pozdravljeni Z-jevci kot vidim se v tej temi že od maja ni nič zgodilo tako, da bi se lahko dogovorili za kakšno malo druženje, če bi biu kdo za? Lp vsem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 1, 2015 Deli Objavljeno Julij 1, 2015 a to sam tamali Zji al tudi kaki večji? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2015 Fora v tem, da vsi nekaj glasni, zdej pa vsi ritke skup tišite, sem bil pobudnik, pa se noben ni kej dost zganil To so vsi 750 in 1000 ccm , vsaj tako je bilo do zdaj =) igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Julij 1, 2015 Deli Objavljeno Julij 1, 2015 Fora v tem, da vsi nekaj glasni, zdej pa vsi ritke skup tišite, sem bil pobudnik, pa se noben ni kej dost zganil To so vsi 750 in 1000 ccm , vsaj tako je bilo do zdaj =) Pa Yamaha fZ1 FaZer 1000 SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 1, 2015 Deli Objavljeno Julij 1, 2015 a pa sx tud? ^_^ djmo, drug tedn, Raduhova vas, pizza, potem pa en krog nekam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Julij 1, 2015 Deli Objavljeno Julij 1, 2015 (popravljeno) Hvala vam za odziv in oživitev teme :-D No dejmo, datum, ura in izhodišče! Js sm zraven ;-) če pa bi bil še kdo poleg Z-jevcev pa tud fajn da se malo podružimo. Popravljeno Julij 1, 2015. Popravil Haki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Julij 1, 2015 Deli Objavljeno Julij 1, 2015 U tem primeru pridem pa še jst! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Julij 1, 2015 Deli Objavljeno Julij 1, 2015 a to sam tamali Zji al tudi kaki večji? Z je Z . . .pa tud ce je mal bolj plasticen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Julij 1, 2015 Deli Objavljeno Julij 1, 2015 No dejmo vsi ta glasni,če je kakšen ZA, jaz predlagam nedeljo 19.7. pa upam da vreme ne bo kaj sralo, tako da vsi ki bi imeli čas in voljo se dejte tle nalimat, izbiro lokacije pa prepuščam vašim predlogom :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 Z je Z . . .pa tud ce je mal bolj plasticen Malo v šali preverjam, kolk so fantje "omejeni" .) No dejmo vsi ta glasni,če je kakšen ZA, jaz predlagam nedeljo 19.7. pa upam da vreme ne bo kaj sralo, tako da vsi ki bi imeli čas in voljo se dejte tle nalimat, izbiro lokacije pa prepuščam vašim predlogom :-) Jaz sem bolj za nasledji vikend... 10.7, 11.7, 12.7? Andro Asgaard 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2015 Predlagam, da se najprej pofočkamo koliko nas je sploh je, potem pa termin =) 1. HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 (popravljeno) 2. mladench Popravljeno Julij 2, 2015. Popravil mladench Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 3. Haki Edin za drug vikend js odpadem, namrec sm dobil od moje drage pod nos da bi tud ona rada kdaj prsla na vrsto ne sam motor (se noce vozit) tko da greva mal kampirat hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 Pridem! (če mi bo pustila žena seveda :-) ) S seboj lahko prnesem sliko mojga bivšega Zja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se