Haki Objavljeno Julij 2, 2015 Deli Objavljeno Julij 2, 2015 Lahko prneses sliko ce jo mas v zlatem okvirju xD Sj pocasi se bomo pa se nabrali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 Kar se mojih vikendov tiče, lahko samo 12.7. ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro Asgaard Objavljeno Julij 3, 2015 Deli Objavljeno Julij 3, 2015 +1, kaj pa datum drugi august? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 7, 2015 Deli Objavljeno Julij 7, 2015 zZzzzZZzzzZzzZzZZzzzZZz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Julij 7, 2015 Deli Objavljeno Julij 7, 2015 Pridem na pico.... kadarkoli.... HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 7, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2015 (popravljeno) Pridem na pico.... kadarkoli.... Od kdaj pa lahko z frčiti pridemo na zbor ? Drgač pa dobrodošel =) Popravljeno Julij 7, 2015. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Julij 7, 2015 Deli Objavljeno Julij 7, 2015 (popravljeno) A jst sem dobrodošel? Se mam dva z-ja v modelu motocikla. Popravljeno Julij 7, 2015. Popravil igorkr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 7, 2015 Deli Objavljeno Julij 7, 2015 A jst sem dobrodošel? Se mam dva z-ja v modelu motocikla. ...nisi doumel bistva. Ti imaš rdeč motor.... in to dva... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peterjanko Objavljeno Julij 7, 2015 Deli Objavljeno Julij 7, 2015 jest tut pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 7, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2015 Se vikend določimo =)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Julij 7, 2015 Deli Objavljeno Julij 7, 2015 a s štirikolesnikom se tudi lahko pride Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frc Objavljeno Julij 7, 2015 Deli Objavljeno Julij 7, 2015 Da se še js pofočkam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Julij 7, 2015 Deli Objavljeno Julij 7, 2015 Naslednji vikend kaze mal slabo. Js sm za soboto 25.7. kdo bi se bil zravn na ta dan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 jst sm pa za 11.7 al pa 12.7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 8, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2015 12.07.2015 Zzbor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 12.07.2015 Zzbor? Še uro pa kraj napiši .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 8, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Še uro pa kraj napiši .... Predlagam zbor v Radohovi vasi v pizzeriji Kegeljček ob 11.00 Iz Kočevja štartam ob 10.00 Javite, kdo bi bil še za. Zaenkrat napovedana vremenska napoved izgleda fajn =) DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Za. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 8, 2015 Deli Objavljeno Julij 8, 2015 Za Za Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2015 Uff zdej smo celo 3.je Z.ji, to bo gužwa se mi kdo pridruži v kočevju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2015 Deli Objavljeno Julij 9, 2015 Mogoče tudi jaz uletim a moped mora bit opran, čist in svetleč? Katera je predvidena relacija oz kam se gre? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro Asgaard Objavljeno Julij 9, 2015 Deli Objavljeno Julij 9, 2015 škoda ker mi pičimo u passo dello stelvio jutri in bomo do nedelje po dolomitih. :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2015 Mogoče tudi jaz uletim a moped mora bit opran, čist in svetleč? Katera je predvidena relacija oz kam se gre? Opran spoliran i tak... Relacija prosto po prešernu...nekam na kawico...po kosilu =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2015 Deli Objavljeno Julij 9, 2015 Opran spoliran i tak... Relacija prosto po prešernu...nekam na kawico...po kosilu =) zmenjeno, nedelja 12.07. Radohova vas, ob 11 uri. mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Julij 9, 2015 Deli Objavljeno Julij 9, 2015 Opran pa spoliran, neboslo ker sampon in polituro dobim sele v pondelk po posti DAMI34 a ti jo bos picil iz Ajd.? No bom danes omenu moji, ce mam lahko prosto nedeljo in jo mahnem zravn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se