RSTDRIVER Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 (popravljeno) .....v soboto je res bilo fajn. Tisti ''angeli'' so raztural na odru.....! in poanta na mojo trditev je? Popravljeno Junij 21, 2010. Popravil RSTDRIVER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misteryozo Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 in poanta na mojo trditev je? Ni....hotel sem debato speljat drugam:grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Junij 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Ravnokar sem se pripeljal nazaj. Hm, cene hrane in pijače ... Hm. Npr. točeno pivo 2,10 €. Vsak ma svoj pogled na stvari, toda meni se za 0.5l točenega piva cena 2,10€ ne zdi pretirana. Glede na to, da je že skor v vsakem kafiču in gostilni steklenica piva po 2,00€. Madona al ste hitri.Se predvcerajsnjim dnem ni blo nic objavljeno zdej sem pa ze eno litrco spil tak,da ne morem nikamor Je blo objavljeno, sam mal bolj pozoren bi mogu bit Glede na to kakšno je bilo vreme se mi zadeva sploh ni zdela tako slaba. Kelnarji so bili tako dobre volje:alko: ,da so sem pa tja pozabili računati kakšno rundo. Hehe ja kljub obupnemu vremenu je blo kr fletno pa kaj je vam na motozboru najbolj važno kolk so čevapčiči in pivo? :wacko: Zgleda, da je enim res samo to važno in na dobro družbo in musko kr pozabjo :S Lowrenc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 bil sem na dirki atw v samoboru pred cca 1mesecem pivo 10kn čvapčiči 20kn !!!!! tam se pa je jedlo in pilo OK. Pol pa v Makedonijo. Pivo 1€, ogromna pleskavica v lepinji 1 €........... So pač drugje drugačne cene in manjše povprečne plače. suzuki in ZEKKO 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Vsak ma svoj pogled na stvari, toda meni se za 0.5l točenega piva cena 2,10€ ne zdi pretirana. Glede na to, da je že skor v vsakem kafiču in gostilni steklenica piva po 2,00€. Torej ste bili dražji od vsakega kafiča in gostilne..... že greeeeeem............................ suzuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Junij 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Torej ste bili dražji od vsakega kafiča in gostilne..... že greeeeeem............................ Je pa velika razlika med točenim pivom in onim v steklenici - tudi v ceni! Točeno je dražje. Toda kot sem že rekla, vsak ima svoje mnenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 OK. Pol pa v Makedonijo. Pivo 1€, ogromna pleskavica v lepinji 1 €........... So pač drugje drugačne cene in manjše povprečne plače. a si moral,a? zdaj bojo pa vsi naslednje leto v Makedoniji..... :evilgrin: Napiši raje da je bila vsa pijača in vsa jedača po 1 evro, razen kave ki je bila 0,5 evra....pa da smo spali v šotorih, pa da je padalo, pa da smo se najedli jagenjčka , pa da smo se super imeli..... "tamo gde sunce sja, tamo je Makedonijaaaaa" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se