Popularna objava ZdravkoK Objavljeno Junij 17, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 17, 2010 Torej po nekaj letih brez dopusta zaradi sodelovanja na tekmovanjih prikoličarjev Superside sem končno upel najti čas za dopust in malo večje popotovanje z motorjem. že nekaj let govorim, da želim ptrevoziti Anglijo no in tokrat gre zares. Jutri je dan D ko se odpravim od doma s svojim GS-om. danes pa že čaka natovorjen z vso opremo tudi za kampiranje, verjetno sem tudi kaj pozabil ampak kaj čemo. za dober začetek sem sinoči naletel na radar v bližini doma vendar pa se s policistko neda pogajat in bom pač plačat z mislijo, da pa bo na poti šlo lažje. Torej jutri gasa proti Avstriji, nemčiji in seveda Franciji. Pot me bo vodila prvo do Dunkerque-a v franciji kjer želim na trajekt. 1350km dolga pot v enem dnevu. Pravijo, da to negre...ja pa pravim, da bomo videli in glede na to da potujem po avto cesti...usnjeno rit sem namontiral tako da bi moralo it. Sicer pa ko pridem do neta pa napišem kako pa kaj je šlo. Ob vrnitvi pa kako besedo več o sami poti in seveda kakšna fotka. za zdaj pa upam na suhe ceste do francije. Zdravko trebor, exe`FZS, salko in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2010 Deli Objavljeno Junij 17, 2010 (popravljeno) Srečno pot ti želim in javi se kaj. 1350 km v enem dnevu je res kar lep zalogaj ampak če maš "lederzic" ne bo problema. Samo previdno Popravljeno Junij 17, 2010. Popravil bmwslo ZdravkoK, Izek, bajkr88 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Junij 17, 2010 Deli Objavljeno Junij 17, 2010 Tudi jaz Ti želim lepo in srečno potovanje, veliko užitkov na poti ter srečno vrnitev domov. LP D.B. ZdravkoK, mojamiska in Izek 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 17, 2010 Deli Objavljeno Junij 17, 2010 Želim ti srečno in sončno potovanje, če bo to bo tudi vse ostalo :yes: daneb, ZdravkoK in Izek 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Junij 17, 2010 Deli Objavljeno Junij 17, 2010 vse dobro na cesti! 1350 pa bo mala malca Izek, daneb in ZdravkoK 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rozica66 Objavljeno Junij 19, 2010 Deli Objavljeno Junij 19, 2010 Tudi jaz ti želim srečno pot in srečno vrnitev .:trance_27_notworthy: Pa kako slikco naredi da bomo tudi mi imeli nekaj od tvojega potovanja. daneb, bajkr88 in ZdravkoK 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 20, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Tudi jaz ti želim srečno pot in srečno vrnitev .:trance_27_notworthy: Pa kako slikco naredi da bomo tudi mi imeli nekaj od tvojega potovanja. Hvala vsem Sem trenutno v Northamptonu in jutri naprej. Podrobno javljam od doma. V enem dnevu sem prevozil 1660km in je ok. Pocival sem samo malo na trajektu...javljam. Anglija je lepa, ljudje prijazni, in voznja po levi. Cool, mal drgacna ampak mislim da celo bolj domiselno planirana in varnejsa. see ya. Aha upam, da mi rata nalozit kako sliko tlele, sicer pa od doma, saj imam tudi video kamero montirano na motorju. dotem, Kumše, david764 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Junij 20, 2010 Deli Objavljeno Junij 20, 2010 Izek in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 :worship: :OK: Izek in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Ti pa si hud, 1600km v enem dnevu midva sva rabla 2 dni pa še kako urco tretjega do trajekta, še enkrat kapo dol. Sicer pa v določenih pogledih je res leva stran ustreznejša, seveda pa v določenih spet ne - odvsin od ovinka Počasi se navajaj na levo, da ti ne bo preveč samoumevno kakšno jutro in se boš na prazni cesti kar pošteno spraševal ali si vredu štartal ali ne - no sej ko nasproti tovornjak pride ti je kaj hitro jasno hehe. Sicer pa uživaj, ajd dotem, Izek, daneb in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno Junij 21, 2010 Deli Objavljeno Junij 21, 2010 Super! Srečno vožnjo. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 kje boš danes zasidran in prilepljen na pivo in tv ekran ! Brane išče slovence za ogled tekme proti angležem ?! on je sicer v Londonu ! pa ti ? daneb in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno Junij 24, 2010 Deli Objavljeno Junij 24, 2010 Srečno pot ti želim !!! Jaz sem že okusil Anglijo . Ljudje so res prijazni in vožnja po levi je zanimiva seveda če voziš po levi in ne zapelješ na desno he he... Hvala vsem Sem trenutno v Northamptonu in jutri naprej. Podrobno javljam od doma. V enem dnevu sem prevozil 1660km in je ok. Pocival sem samo malo na trajektu...javljam. Anglija je lepa, ljudje prijazni, in voznja po levi. Cool, mal drgacna ampak mislim da celo bolj domiselno planirana in varnejsa. see ya. Aha upam, da mi rata nalozit kako sliko tlele, sicer pa od doma, saj imam tudi video kamero montirano na motorju. dotem in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Srečno pot ti želim !!! Jaz sem že okusil Anglijo . Ljudje so res prijazni in vožnja po levi je zanimiva seveda če voziš po levi in ne zapelješ na desno he he... fajn se mi zdi de mate jajca in se zapelete mal del ne sam od kafiča do kafiča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Junij 26, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2010 Ti pa si hud, 1600km v enem dnevu midva sva rabla 2 dni pa še kako urco tretjega do trajekta, še enkrat kapo dol. Sicer pa v določenih pogledih je res leva stran ustreznejša, seveda pa v določenih spet ne - odvsin od ovinka Počasi se navajaj na levo, da ti ne bo preveč samoumevno kakšno jutro in se boš na prazni cesti kar pošteno spraševal ali si vredu štartal ali ne - no sej ko nasproti tovornjak pride ti je kaj hitro jasno hehe. Sicer pa uživaj, ajd Takole: javljam se iz Wigana blizu liverpoola kjer sem pri prijateljih s katerimi se poznamo z dirk svetovnega prvanstva. Andy percy in njegova zena Nicky me danes gostita in trenutn sem na potepanju po mestu in v knjiznici. Po levi vozit res ni problem se pa zjutraj pri startu vsakokrat zmotis ampak samo zato ker obicajno v kampu ni problem vozit po levi al pa po desni, in ko zavijes na glavno cesto...grrrr ja nasproti pa ogromen kamion, ....ko pa speljes je vse ok...torej nc bat in da nebi imel kdo pomisleke da zaradi tega nebi dozivel anglije in skotske. Skotska pa zelo cudovita in naj se pohvalim samo enkrat zvecer je bilo par kapljic in ko sem se oblekel v rain clothes je bilo spet vse suho. Po moje sem imel izredno sreco ujet taksne dneve. No slikanje na skrajnem koncu zemlje ob znaku ki kaze odaljenost tvojega mesta pa stane 10 funtov. Seveda ce bo slika sploh prisla...mislim da bo. Sweveda pa Anglija je res zelena in se enkrat zelena. men je vsec nisem in upam da se kdaj ceprav imem do 28 tega se kar nekaj za prevozit in ogledat, verjetn pa skocim tudi v Center Londona po kaksno slikco.... Vsekakor hvala za lepe zelje od doma pa kaj vec.... pozdrav MihaJ, daneb, dotem in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno Julij 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Eto sem doma že od včeraj. pripravljam zemljevid poti in kako sem vozil. mojamiska, Jure, david764 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 respect..... še posebej tisto 1600km v enem dnevu LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se