Bmflar Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Letos naj bi se dogajalo od 07. do 12.09.2010. Baško jezero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Vsekakor bom spet tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno September 4, 2010 Deli Objavljeno September 4, 2010 Naša družba pride gor v soboto in bomo tokrat najbrž prvič gor prespali... a pozna kdo kako dobro varianto za prespat? ...našel sem dva kampa gor, ker sobe in hoteli so najbrž brez rezervacije itak polni... Ne vem kako so kaj kampi zasedeni... lani in predlani sem videl precej šotorov kar desno od glavne ceste, pri glavnem dogajanju, pod železnico... kje vas sicer prekroka večina slovenceljnov? http://www.camping-arneitz.at/en-22.cms http://www.campinganderwald.at/ ...se vidimo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno September 4, 2010 Deli Objavljeno September 4, 2010 Mi običajno kampiramo pri Poglichu, ki je cca 1 km stran od dogajanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Billy69 Objavljeno September 4, 2010 Deli Objavljeno September 4, 2010 Naša družba pride gor v soboto in bomo tokrat najbrž prvič gor prespali... a pozna kdo kako dobro varianto za prespat? ...našel sem dva kampa gor, ker sobe in hoteli so najbrž brez rezervacije itak polni... Ne vem kako so kaj kampi zasedeni... lani in predlani sem videl precej šotorov kar desno od glavne ceste, pri glavnem dogajanju, pod železnico... kje vas sicer prekroka večina slovenceljnov? http://www.camping-a...tz.at/en-22.cms http://www.campinganderwald.at/ ...se vidimo... Jaz sem bila lani - sva se pripeljala, se ustavila pri kampu, postavila šotor ... Priporočam "ta pravo" moto varianto -> brez planiranj, razervacij ipd. Placa gor je dost za vse, kampi so urejeni, sanitarije pošlihtane... Skratka, ne skrbet glede prenočišč .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
persl Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 mi pridemo =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 pridem se sprehodit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eses Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Letos naj bi se dogajalo od 07. do 12.09.2010. Baško jezero Prhajamo tud iz Štajerske, Celje, najlepše je v soboto na paradi, lets bo od 11.00 urci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eses Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Prhajamo tud iz Štajerske, Celje, najlepše je v soboto na paradi, lets bo od 11.00 urci Če koga zanima bomo nekateri odšli skupinsko iz Celja, zadeva je objavljena pod dogodki na FB, če pa koga zanima, ki ni na FB, pa me naj kontakira........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 Če koga zanima bomo nekateri odšli skupinsko iz Celja, zadeva je objavljena pod dogodki na FB, če pa koga zanima, ki ni na FB, pa me naj kontakira........ Kaj lahko pošlješ link od dogodka? Sem iskala, vendar nisem našla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 Kaj lahko pošlješ link od dogodka? Sem iskala, vendar nisem našla. Evo ga... http://www.europeanbikeweek.com/en/home.asp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno September 7, 2010 Deli Objavljeno September 7, 2010 če sm js to prou razumu je to uni Faaker see zraven Beljaka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 če sm js to prou razumu je to uni Faaker see zraven Beljaka? Ja, Baško jezero. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaya Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Če ne bo dežja pridemo KUK679 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Pridemo, četudi bo sijalo sonce... :grim suhi in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Sem se v pondelek oglasu tam,kurc,še nobene dobre babe nism vidu.... logarr in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Jst grem v soboto gor mal pogledat a je bolš čez ljubelj al čez korensko sedlo? kathy12 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PMitja Objavljeno September 8, 2010 Deli Objavljeno September 8, 2010 Jst grem v soboto gor mal pogledat a je bolš čez ljubelj al čez korensko sedlo? Hoja!! Sam sem zletu učeri mal pofirbcat. Šel sem čez Korensko Sedlo. Sam za info: Ko se iz vrha spustiš na avstrijsko stran je " polovična zapora" postavlen je semafor, ki spušča promet izmenično zato ker neki cesto razkupavajo. l.p. logarr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metlca Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Jst grem v soboto gor mal pogledat a je bolš čez ljubelj al čez korensko sedlo? Odvisno od kod prideš in kwa hočeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Drugač sem iz škofje loke in mi je ubistvu vseeno kje grem, samo slišl sem da je čez korensko sedlo večkrat gužva, no bom šel pa tja čez koren nazaj pa čez ljubelj pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eses Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 (popravljeno) Kaj lahko pošlješ link od dogodka? Sem iskala, vendar nisem našla. Lep pozdrav. Se oproščam je bil dogodek ukinjen, ker eni bi šli zvečer, eni popoldan itd. Tako da sam s kolegom sem se odločil, da greva iz Celja že v petek ob 10.00 uri, da še ta dan kaj vidima, drugi pa bodo šli zvečer ali v soboto zjutraj LP Odhod je razviden dogodki na FB Popravljeno September 9, 2010. Popravil eses Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david46 Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 lep pozdrav! gre mogoče kdo v soboto zjutraj na pot... sem iz Ormoža pa bi se komu priklučil če gre kdo mogoče iz MB, ptuja al pa te okolice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Mje gremo ja,sam še ne vem kjero uro..smo pa iz primorske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hdbeast Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Zanima me kaj morš met vse sabo poleg čelade in izpita za tale demo ride na faaker see-u??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 No, če boš v samih natikačih in kopalkah, ti ga glih ne bodo posodili... Mislim, da vsaj dolge hlače in jakna poleg čelade mora biti. Izpit pa mislim, da moraš imeti že najmanj tri leta. Ne spomnim se več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se