david46 Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 mogoče kdo ve če potrebujem avstrijsko vinjeto če bom šel za jesenice pa potem čez mejo v avstrijo...je potrebno tisti štikil ceste met vinjeto avstrijsko al je navadna cesta?? hvala za info Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 mogoče kdo ve če potrebujem avstrijsko vinjeto če bom šel za jesenice pa potem čez mejo v avstrijo...je potrebno tisti štikil ceste met vinjeto avstrijsko al je navadna cesta?? hvala za info Ne rabiš vinjete :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 lep pozdrav! gre mogoče kdo v soboto zjutraj na pot... sem iz Ormoža pa bi se komu priklučil če gre kdo mogoče iz MB, ptuja al pa te okolice. Odvisno od vremena :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 9, 2010 Deli Objavljeno September 9, 2010 Zanima me kaj morš met vse sabo poleg čelade in izpita za tale demo ride na faaker see-u??? Še čelado in jakno si lahko tam sposodiš...drugače pa smo sopotnike vozli tud v kratkih hlačah! :beer1: Samo gume ne žgat na sposojenem biku..ker to jim gre pa u nos in bo drago!!! So se našli tud takšni modeli, ki so morali sprobat če se da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 brembo, babilon, sergini in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno September 10, 2010 Deli Objavljeno September 10, 2010 Samo v opozorilo...je blo po radiu o3...da menda kradejo ko srake po novem..tako da denarnice in opremo met na očeh! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Včeraj sem cel dan opazoval skupine čopeerjev, ki so se valile proti Gorenjski. Sam odzdravit mi pa niso hotl, ko sem jim mahal. Verjetno so se ustrašl mojga Češko-Slovaškega Harlija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 (popravljeno) Danes okol 14,00 na Korenskem sedlu smer Avstrija. Stojimo na semafarju - rdeča. En kup motoristov, nekaj vozil, vsi dokaj "kulturno". Od zadaj prihrumi nekaj divjakov na cestakih, (ujel dve KR registraciji in Škofjeloški grb) Mimo kolone do samega semaforja. Ob zeleni splošni stampedo po bregu navzdol, ki je eno samo gradbišče, polno peska in lukenj. Rezultat, splošno prerivanje po bregu med Slovenci, Italijani in še kom... in ker sem se idiot kulturno umikal skrajno desno, da omogočim nestrpnim, da pridobijo tisti dve minuti, me zanese na presek in BUM, vsi trije s sopotnico se "uležemo" na cesto. Motoristi seveda naprej, avtomobilisti ven iz avta, pomagajo, sprašujejo, če je vse OK... Škode nekaj je...mal plastike, tačke, žmigavci, kakšna odrgnina in 3 krvava kolena, ter strgana jakna. Pa če že človek enkrat mara položit motor, je vseen bolj pri 20 km/h, kot pa pri 120. Popravljeno September 11, 2010. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 (popravljeno) Danes okol 14,00 na Korenskem sedlu smer Avstrija. Stojimo na semafarju - rdeča. En kup motoristov, nekaj vozil, vsi dokaj "kulturno". Od zadaj prihrumi nekaj divjakov na cestakih, (ujel dve KR registraciji in Škofjeloški grb) Mimo kolone do samega semaforja. Ob zeleni splošni stampedo po bregu navzdol, ki je eno samo gradbišče, polno peska in lukenj. Rezultat, splošno prerivanje po bregu med Slovenci, Italijani in še kom... in ker sem se idiot kulturno umikal skrajno desno, da omogočim nestrpnim, da pridobijo tisti dve minuti, me zanese na presek in BUM, vsi trije s sopotnico se "uležemo" na cesto. Motoristi seveda naprej, avtomobilisti ven iz avta, pomagajo, sprašujejo, če je vse OK... Škode nekaj je...mal plastike, tačke, žmigavci, kakšna odrgnina in 3 krvava kolena, ter strgana jakna. Pa če že človek enkrat mara položit motor, je vseen bolj pri 20 km/h, kot pa pri 120. Ja žal ti moram rečt da si sam kriv, zakaj? Ker se umikaš, ti pel svojo linijo če pa je za tabo tak mojster da te lahko zlahka prehiti te bo pa že nekak. Če boš naprimer na pisti gledal v ogledalo kdaj bo pripeljal hitrejši in se mu začel umikat bo pizdarija tu je bilo pa najbrž podobno. Upam da se ti bodo rance kmalu zacelile. Popravljeno September 11, 2010. Popravil musaschi64 kaya, vrho1679, nejcgs in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gavrin Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Evo jest grem pa jutr gor. Upam da bom še kej vidu. ( ni šlo prej nažalost) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Danes okol 14,00 na Korenskem sedlu smer Avstrija. Stojimo na semafarju - rdeča. En kup motoristov, nekaj vozil, vsi dokaj "kulturno". Od zadaj prihrumi nekaj divjakov na cestakih, (ujel dve KR registraciji in Škofjeloški grb) Mimo kolone do samega semaforja. Ob zeleni splošni stampedo po bregu navzdol, ki je eno samo gradbišče, polno peska in lukenj. Rezultat, splošno prerivanje po bregu med Slovenci, Italijani in še kom... in ker sem se idiot kulturno umikal skrajno desno, da omogočim nestrpnim, da pridobijo tisti dve minuti, me zanese na presek in BUM, vsi trije s sopotnico se "uležemo" na cesto. Motoristi seveda naprej, avtomobilisti ven iz avta, pomagajo, sprašujejo, če je vse OK... Škode nekaj je...mal plastike, tačke, žmigavci, kakšna odrgnina in 3 krvava kolena, ter strgana jakna. Pa če že človek enkrat mara položit motor, je vseen bolj pri 20 km/h, kot pa pri 120. Ja to pa te razjezi upam,da ste vsi OK. Saj jim ne želim slabega samo pravijo,da se vse vrne a ne L.P. in srečno vožnjo... gsx750f, JANUSKA in kaya 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Danes ga je eden položil tudi malo izven Velenja. Peljala sta v paru pa zgleda, da ga je nekaj zmotilo, ker je imel malo hitrost. Zapeljal je na bankino pa malo v travo, upam da je vse vredu??? Fakker see ima res pravo ime, verjatno se je tja peljal. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Da ne bodo samo črke na teh straneh prilagam en mal foto materijala z današnjega dne.:naughty: Obisk celo iz Rusije (na prvi fotki na levi) malakai, babilon, Prix in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drinas Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 nekaj slik DXR16, v3sn4 in babilon 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Sem tud sam sel mal pogledat, se prej pa v Kranjski Gori na petrolu srecal Brdavsa in kompanijo. Se kr dogaja. Bolnca po domace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno September 11, 2010 Deli Objavljeno September 11, 2010 Ja žal ti moram rečt da si sam kriv, zakaj? Ker se umikaš, ti pel svojo linijo če pa je za tabo tak mojster da te lahko zlahka prehiti te bo pa že nekak. Če boš naprimer na pisti gledal v ogledalo kdaj bo pripeljal hitrejši in se mu začel umikat bo pizdarija tu je bilo pa najbrž podobno. Upam da se ti bodo rance kmalu zacelile. pa ti si prvak!!primerjaš cesto in pisto in nič ni podobnega! kaya in vrho1679 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 Da ne bodo samo črke na teh straneh prilagam en mal foto materijala z današnjega dne.:naughty: Obisk celo iz Rusije (na prvi fotki na levi) http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2465 Ja, dva Rusa in ena Rusinja so bli - cca 2300km od doma. Mimgrede so skočil še do morja... gsx750f in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 Je blo veselo in svašta. Bike ma V8 motor in baje 600kil:wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 He-he, potem še pa nisi videl onega, ko ima dve V8 mašini skupaj... Ja, Boss Hoss je nora reč. gsx750f 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 pa ti si prvak!!primerjaš cesto in pisto in nič ni podobnega! Oni so se obnašal kot da so na pisti.....škoda besed oftopic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 Bil včeraj gor in doživel podobno dirkanje na korenskem sedlu. Seveda so spet bili taglavni slovenski "motoristi". Še sreča da se v mojem primeru ni zgodilo kaj podobnega ker sem ob sebi imel ustavljenega enga dirkača s kranjskimi tablicami na FZRjki ki je imel potem ko je prehitel celo kolono ooooogromne težave za zaštartati v klanec Ja tudi takšni obstajajo... primerjava ceste in piste je raaaaaaahlo ponesrečena zato ker se ponesrečeni ni obnašal kot na dirkališču ampak čreda nedodrkanih bebcev ki ga je ogrožala. Izpade pa da je kriv izključno le on ker ni upošteval pravil dirkanja po pistah :fredy: bna, rdeci_vragec in vrho1679 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tac Objavljeno September 12, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno September 12, 2010 Bil sem na tem moto srečanju. Bilo je dobro. Me pa zanima, ali je motor na sliki original modre barve, ali pa ga je možakar prebarval? kaya, Gloga, malakai in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas1 Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 ja je bilo kar noro a ima mogoče kdo sliko od tistih dveh,ki sta se peljaja na gajbi piva??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Ena sama velika kriza identitete.... urssa, gsx750f, rudolf in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rudolf Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Meni je pa zmagal tisti model, ki je imel pršut na glavi. Sicer zmagovalcev je blo kar nekaj, ampak tega ne bom pozabil. Ja, tudi tadva na gajbici sta bla dobra, pa seveda tetice v mrežah, pa sexy hostese z letaki... Mi je blo pa smešno, ko se je našel kak SS-ovc in nabijal žvižgajoče po gasu. To na takšnem zboru izpade prav bedno. Ali pa, ko se v povorki vozijo s štirikolesniki (to je isto, kot če bi šel vmes s cabrioletom). Fotkat se mi ni dalo, ker sem ugotovil, da med tem ko fotkaš eno stvar zamudiš med tem še tri (bili smo namreč v soboto, ko se dogaja iz sekunde v sekundo). kaya in sergini 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se