beno Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Ja ravno hotel sem omenit vreme :( Ali bo trening v vsakem primeru, neglede na vreme :?: :?:
:-) Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Kukr jst spremljam vremensko napoved...kaže da bo slabo vreme! :cry: :cry:
trco Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Ja ravno hotel sem omenit vreme :( Ali bo trening v vsakem primeru, neglede na vreme :?: :?:ja sej menda se po dezju tud dirka je treba pa tud to potrenirat ane ane :0X:
spidy Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Jah v primeru slabe napovedi za cel dan potem bo odpadlo.
rozica Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 V primeru dezja bo trening nekoliko drazji - voda ni zaston :lol:
ORJAK Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 Danes poslušu napoved Dežja definitivno v nedeljo ne bo.!!!! :P :P :P :P :2gunfire:
Izo Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 A turist klasa tud lohk voz? Bi prov rad spoznal Jexto in vse ostale zainteresirane :wink:
spidy Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 A turist klasa tud lohk voz? Bi prov rad spoznal Jexto in vse ostale zainteresirane :wink: TUDI LAHKO VOZJO! Morm povedat vse ki ste spremljali vroče debate prejšnje dni med jexto in ostalimi, da sem povabu jexto na sestanek pa do danes še nisem dobil odgovora! Le kako to?! In seveda sonce bo yes! Nič hudega če bo v soboto snežilo, sam da bo nedelje sončna! A se spomnite lansko leto ko je bil sejem v celju moto bum, je bila tudi slaba celo snežena napoved potem je bil pa cel vikend sonček nad 15C pa še dirkal smo kot nori :D :twisted: ! Se vidmo v nedeljo!
beno Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Sklepam da se bo vozilo minimoto, skuter in supermoto :? kako pa bo organiziran trening :?: a bomo vsi naenkrat na progi :wink: :) :) na koliko casa se bomo menjavali, to me zanima :?:
Kucan Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Pomoje ce nas bo veliko da bojo po skupinah naredili drugače pa bomo sami pazili da nebomo ovirali drug drugega. Komi čakam da sprobam mojo "najdražjo" :lol: :lol: :lol:
ORJAK Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Vozilo se bo po skupinah vsakih 20 min menjava. Seveda je odvisno tudi od števila voznikov v posamezni klasi
jexta Objavljeno Marec 15, 2003 Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 Najprej bi se zahvalil orjakom za povabilo, vendar so mi delovne dolžnosti onemogočile, da bi prišel na sestanek.... žal mi je predvsem zato, ker me je zanimalo kako bi se razvila debata... Vseeno želim vsem v nedeljo oz. jutri sončen dan pa polno kanto bencina.. Ker nisem prišel, bo pa mel vsaj spidy kakšno novo kost za glodat!
spidy Objavljeno Marec 15, 2003 Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 Sploh ni nič za glodat. Jezen sem bil na tvojo grde izjave o obstoju človeka in te ti globoko zamerim! Lahko bi se vsaj opravičil na PM , sicer pa vsak pusti svojo sliko a ne! Yes jutr je sonček sicer nič preveč stopinj ampak važen da se bom končno spet vozu z MM, pa z Nikito tudi, Jožico bom pa doma pustil Ljubečna ni primeren poligon za njo! Vabljeni vsi turisti če vas bo veliko vam bomo dali na voljo svojo klaso in boste lahko lepo trenirali na asfaltu! LP Spidy oz. pa saj me poznate
Furioso Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Phiju, je bilo mrzlo, "ko pes"... :o Žal sem zaradi _družinskih obveznosti_ prispel na kraj dogajanja šele pozno popoldne in ujel le Škarjo (3), ki se je veselo podil po progi. Štern se je pritoževal, da mu ABS ne dela :lol: :lol: :wink: , SF pa je s kompanijo prevzel poligon za Škarjo. Gidlovih očitno še ni dovolj zeblo, pa so še malo en razštelan gokart testirali. Mojo dečvo je dokaj hitro začelo nenormalno zebsti in je iz avtomobila nisem spravil več. :lol: :lol: Thja, spoznal sem še ORJAKA, rekel nekaj ultra pametnih s Starim Fakerjem in se odpravil domov. Pridem drugič dosti prej, pa boljšo tri-četrtino bom bolje oblekel in psihološko prepariral, da bom lahko ostal do konca. 8) 8) _ __
trco Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 res je bil mraz ko pes nekaj nepotrebnih padcev (prevec nerodnih) naj bolj mi je pa zal ker nisem spoznal precastitega jexta :0X:
Roman Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 res je bil mraz ko pes nekaj nepotrebnih padcev (prevec nerodnih) naj bolj mi je pa zal ker nisem spoznal precastitega jexta :0X: Mislim, da se je pa treba ORJAKOM zahvalit za organizacijo treninga, ki je kljub mrzlemu vremenu večini prisotnih prinesel veliko zadovoljstva (tudi poškodbe so del športa - žal :cry: ). Verjetno je bil še najbolj nesrečen spidy, ker od jexte (in njegovih somišljenikov) ni uspel pokasirati po 3,5k sit za celodnevni trening.
Izo Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Ja, res hvala Orjakom za lep športen dan :D Upam da sta Sašo in Vasja že O.K., sej sta korenine, se mi zdi! Jexta je pa gotov zbolu, da ga ni blo...
jexta Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Hmmmm... Zakaj me ni blo? Recimo, da sem stisnu rep med noge (od mraza)... Spidy: če bi vedel, da te bo tisto o rojstvu (vsaj upam da je blo to) tako prizadelo, bi se ugriznu u prst! Ne bom se opravičeval po PM-u, ampak kar tle, da vidijo vsi! Spidy, zelo mi je žal da sem te prizadel in se ti iz vsega srca opravičujem! Upam, da ne boš gojil zamere še naprej, pa da bova ravse med nama kje skupaj utopila v alkoholu.
ORJAK Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Žal nekateri radi samo pisarijo kritizirajo itd. Včeraj se je lepo videlo kdo jemlje moto šport zares in se tekmovanja pripravlja ne glede na vreme ali kakšne druge neugodnosti. Nisem pa videl turistov saj je bila to lepa priložnost, da se sprobajo v vožnjah na poligonih ali tekmovališčih in tako opozorijo nase da so tudi oni prisotni in željni tekmovanj v svojem razredu. Vsem ostalim pa se zahvaljujem v imenu ORJAKOV da ste prišli in da je trening uspel.
BINCA Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Zakaj me ni blo? Recimo, da sem stisnu rep med noge (od mraza)... Očitno ti res nekaj manjka med nogami :twisted:
beno Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Žal nekateri radi samo pisarijo kritizirajo itd. Včeraj se je lepo videlo kdo jemlje moto šport zares in se tekmovanja pripravlja ne glede na vreme ali kakšne druge neugodnosti. Nisem pa videl turistov saj je bila to lepa priložnost, da se sprobajo v vožnjah na poligonih ali tekmovališčih in tako opozorijo nase da so tudi oni prisotni in željni tekmovanj v svojem razredu. Vsem ostalim pa se zahvaljujem v imenu ORJAKOV da ste prišli in da je trening uspel. Enako se tudi jas vam ORJAKOM zahvaljujem za organiziran trening (supr je blo :D ) Upajmo da bo se kaksen :wink: :D
spidy Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Itak da bo se že menim! Jexta .... ah skoda besed!
batzajla Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 jst bi se prov šel mal vozit,sam če bi bil še kdo tak.pa še k nimam ščitnikov za ročke :? namreč pol sm mogu pridt še nazaj v kranj... naslednič ma da pridete!bom jst žmigovce dol pobral pa zadno strehco pol pa gremo vse do 7100obr/min :D v ljubečni sm namreč nameru tolk k sm obratomer dal gor od spidyja
Kucan Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 Od kerga obratomer si mel gor :!: :!: :!: Res da že kar nekaj časa nisem imel nobene objave sam spremljam pa še kaj se dogaja na motosvetu.
batzajla Objavljeno Marec 18, 2003 Opozori Objavljeno Marec 18, 2003 :D ok,TVOJ obratomer sm mel gor.zadovoln? :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se