GUMY Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Spidy, hvala za kompliment. Res sem užival včeraj, čeprav me je bilo na začetku kar malo strah ali bom samo premikajoča ovira na progi ali se bom zmogel normalno odpeljati. Ja in seveda je fant dobu veselje in resno razmišlja, da bi odpeljal kakšno dirko na stara leta. A so za dirko lahko na motorju luči, žmigavci, tablca a je treba vse pobrat dol? Kako najhitreje in brez muk do licence?
elbarto Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Včeraj sem bil privč na čem podobnem, priznam... videl sem marsikaj novega. od "modelčkov" ki letijo ko sneta sekira, do malih punčk, ki (verjetno) ne znajo pravilno napisat svojega imena in priimka, pa se furajo z MM, da lahko sesalec pelješ skozi ovinek po kolenu, da eni znajo slajdad, pa še marsikaj. Enih "par" slikic (se opravičujem počasnežem): Če kdo vidi sebe in se hoče imet v boljši kvaliteti, naj pošlje PM. LP, El Barto
Zulf Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Super slike, res sam al lahk kdo mal opiše kako pripraviš motor da tako lepo drsi, slajda pri zaviranju :shock: (če se le da bolj podrobno) lepo prosim, prosim. Hvala
batzajla Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 al lahk kdo mal opiše kako pripraviš motor da tako lepo drsi, slajda pri zaviranju (če se le da bolj podrobno) lepo prosim pred ovinkom skočiš na zadno bremzo,pol pa je kar je :D :twisted:
Zulf Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 To pa še jst vem :idea: U mislih sem imel kako stvar poteka v praksi, sklopka stisnjena ali spuščena, pa kdaj, teža naprej al nazaj in tko naprej.
GUMY Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Najprej rabiš kar precej brzine, potem pa prva bremza na ful, zadnje samo malo, razbremeni ti zadnji del, vstopanje v ovinek, zadek zdrsne, v nagibu prednjo popuščaš, z zadnjo kontroliraš drsenje. Če boš probal na asfaltu drseti samo z uporabo zadnje bremze, boš zanesljivo padel. To je moja teorija, ki sem jo včeraj poskušal prenesti v prakso. Dober trening je na makadamu, kjer za drsenje ni treba tako močno zavirati na prvo zavoro.
spidy Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Najbolj točno ti bo podal gidl ali pa Izo oz. vsi drugi dirkači na Forumu. Kr se pa skolpke tiče jo moraš pred ovinkom oz pred bremzanjem stisniti nato pa v sredini ovinka počasi popuščati!
ORJAK Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 res je bil lep dan in trening tekmovalci isti z nekaj novimi tudi prvi turist se je pojavil škoda da jih ni bilo več.Hvala tudi vsem ki ste ovekovečili trenig in upam da se v bljižnji prihodnosti zopet vidimo.
Izo Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Bravo Orjaki, je blo kar fajn! Sam vremena pa še kar ne znate u piko zrihtat :lol: No, saj snežil ni...
salsa Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 No no Izo, sej je v dežu tud treba trenirat. Takle trening v soncu in dežju na isti dan pa ni kr tko, a ne. Se ne zgodi vsak dan :lol: :lol:
Zulf Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 Najprej rabiš kar precej brzine, potem pa prva bremza na ful, zadnje samo malo, razbremeni ti zadnji del, vstopanje v ovinek, zadek zdrsne, v nagibu prednjo popuščaš, z zadnjo kontroliraš drsenje. Če boš probal na asfaltu drseti samo z uporabo zadnje bremze, boš zanesljivo padel. To je moja teorija, ki sem jo včeraj poskušal prenesti v prakso. Dober trening je na makadamu, kjer za drsenje ni treba tako močno zavirati na prvo zavoro. Najbolj točno ti bo podal gidl ali pa Izo oz. vsi drugi dirkači na Forumu. Kr se pa skolpke tiče jo moraš pred ovinkom oz pred bremzanjem stisniti nato pa v sredini ovinka počasi popuščati! Teoretično zgleda easy, sm kak zgleda pa v praksi bomo pa še vidl. Pa hvala za pomoč
batzajla Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 če se prav spomnim je v lanskem avtomagazinovem motokatalogu dokaj podrobno opisan supermoto,tudi tehnika vožnje drugače je pa pomoje res bolš na začetku po makedamu testirat,ker po asfaltu stvar sploh ni simpl.jest sm sprobaval pred mercatorjam pa recimo da ga pred ovinkom postavim 'na počez',potem pa al mi zadnji konec zagrabi in skor vrže čez motor, zadnje kolo začne skakati, pozneje mi ne rata lepo zvozit ovinka... sej tud v SM ne vozjo kr vsi tko lepo kokr zgorej na slikah...
salsa Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 Batzajla js mislm da je treba sklopko držat čist do ovika, do takrat ko začneš pospešvat. :?: Verjetn ti zarad prehitr spuščene sklopke zagrab zadn del motorja in te hoče katapultirat. Popravte me če se motm.... :? :?
batzajla Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 ja salsa pomoje maš prav.kot zgleda čakajo moj moped težki cajti :twisted: :twisted: :roll:
K8 Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Kdo bo pa letos za koga navijal? :roll: A se bomo spet mal kregal? :twisted: :P :multi: 8)
5ER Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Kdo bo pa letos za koga navijal? :roll: A se bomo spet mal kregal? :twisted: :P :multi: 8) Za koga boš pa ti navijala :?: :? :shock: :idea:
5ER Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Temperatura pred prvo dirko se dviga :D , čeprav bo v Luciji vrjetno zelo hladno :cry: Za gidlovo ekipo vem 8) , kako bo letos pri vorovcih :?: a bo medizza vozu :?:
K8 Objavljeno April 3, 2003 Opozori Objavljeno April 3, 2003 Kdo bo pa letos za koga navijal? :roll: A se bomo spet mal kregal? :twisted: :P :multi: 8) Za koga boš pa ti navijala :?: :? :shock: :idea: Ne povem...da me nau kdo tepu! :oops: :D :wink:
salsa Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Fino. A mogoče kdo ve kakšen je urnik v soboto? :?: :idea: :?:
spidy Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Fino. A mogoče kdo ve kakšen je urnik v soboto? :?: :idea: :?: Jutr zvemo vse! Štab Orjakov se podaja na pot že danes! Zakaj? Od Ljubljane do Lucije je veliko barov in vseh pač ni mogoče obiskati zjutraj tako da od danes zvečer pa do jutri zjutraj bo pa že ratalo!
spidy Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 YES YES YES Končno prva dirka! Zdej pa gremo v Lucijo! Folk mejte se. Pridite navijat v Lucijo, ostali pa držite pesti za Orjake doma!!!
batzajla Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 pismo dol dirkajo,jst pa doma :evil: :evil: glejte da bojo rezultati dirk tud na forumu!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se