peterpan Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Ve kdo rezultate?? Kako se je odrezal dream, pardon GIL Motosport team ??
5ER Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Gidl bo treba mal mašine zapret :? sej veš kermu najbl :wink:
spidy Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 BRAVO GIDL Mačk ni husqvarna da bi ga lohk z orodjem naštelal! Jebmti mraz še dons me zebe!
trco Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 BRAVO GIDL Mačk ni husqvarna da bi ga lohk z orodjem naštelal! Jebmti mraz še dons me zebe! hm mraz :microwave:
gidl Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Vidm da ste vsi neki zadržani, bom pa jaz vsaj rezultate prvih petih napisu... 1- Vožnja: 1. Beno Štern 2. Škarja Marko 3. Gregor Milošič 4. Iztok Kuret 5. Rok Mihelčič 2- Vožnja: 1. Beno Štern 2. Škarja Marko 3. Gregor Milošič 4. Iztok Kuret 5. Gašper Ovčak Več o dogajanju v Luciji pa v naslednjih dneh na www.gil-motosport.com. Mal zamujamo z izdelavo strani, bo pa kmalu. Še ena slikca iz podelitve:
peterpan Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Vidm da ste vsi neki zadržani, bom pa jaz vsaj rezultate prvih petih napisu... Ja ni kej, bo treba pravila spremenit (kot v F1), da bo zanimivo... Predlagam dodatno obtežitev - prvi v prvenstvu mora s sabo voziti tudi svojega mehanika :lol:
CAPIROMZY Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Šternos je majstr mu v SLO ni para :!:
smeško Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Vidm da ste vsi neki zadržani, bom pa jaz vsaj rezultate prvih petih napisu... Ja ni kej, bo treba pravila spremenit (kot v F1), da bo zanimivo... Predlagam dodatno obtežitev - prvi v prvenstvu mora s sabo voziti tudi svojega mehanika :lol: dej nehej če bi se to zgodil, bi mogu gidl samo še solato jest :lol:
kocka Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 Štern ma srečo da ne dirkam jaz!! :wink: :lol:
K8 Objavljeno April 8, 2003 Opozori Objavljeno April 8, 2003 Štern ma srečo da ne dirkam jaz!! :wink: :lol: Pol pa mogoč zato mene ne pustijo dirkat :roll: :oops:
Andy Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Bravo Husky team,ampak upam da boste v naslednjih dirkah imeli mal več dela,oz. da bo vse mal bol pestro ko se pojavi še Hlad s HONDO. :D
gidl Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Bravo Husky team,ampak upam da boste v naslednjih dirkah imeli mal več dela,oz. da bo vse mal bol pestro ko se pojavi še Hlad s HONDO. :D Jaz upam da se bo, res bo zanimivo vidt kako hitr je Hlad s tovarniško Hondo.
Andy Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Do take specijalke pa še kar nekaj manjka..............je top ampak da bi nekoč HRC imel prste zraven bo pa še neki švica preteklo!!!!!!!!!
spidy Objavljeno April 9, 2003 Opozori Objavljeno April 9, 2003 Do take specijalke pa še kar nekaj manjka..............je top ampak da bi nekoč HRC imel prste zraven bo pa še neki švica preteklo!!!!!!!!! BTW sama tovarna honda sploh nima nič pri supermoto motorjih. Ali so vsi izpeljanke iz CRF ali pa jih za Evropski trg dela italijanski proizvajalec HM moto.
Izo Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 Honda gor al dol, ampak ta nov VOR od #666 je bil pa trikrat lepš od vsake Honde :lol: :twisted:
Andy Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 Izi a se ti toži po lepoti a ni blo lan glih obratn?VOR al KTM ......Husa je lepa Honda pa leti! :D :shock:
5ER Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 Honda gor al dol, ampak ta nov VOR od #666 je bil pa trikrat lepš od vsake Honde :lol: :twisted: a ni #666 v Luciji še KTMa pelov :?
BlazS Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 To da je na tekmi motor lep je pa se najmanj vazn.
Izo Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 Izi a se ti toži po lepoti a ni blo lan glih obratn?VOR al KTM ......Husa je lepa Honda pa leti! :D :shock: Ja ANDY!!Lan si mi pa zaupno povedu, da edin Husa leti :shock: Ja ti veter ti, kolk ti nagaja :? Še spomlad je bil VOR zakon...
beno Objavljeno April 10, 2003 Opozori Objavljeno April 10, 2003 To da je na tekmi motor lep je pa se najmanj vazn. Za sponzorje je pomoje kr precej vazn... :roll:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se