gidl Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Dej Andy sestav en AMP EVOLUTION Super Moto.....bomo tud mi prešaltal če bo kej žleht. :roll: :roll: :roll:
model Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Dej Andy sestav en AMP EVOLUTION Super Moto.....bomo tud mi prešaltal če bo kej žleht. :roll: :roll: :roll: Sam da nouš razštelanga BT-ja prpelov. :shock: :shock: :shock: Pa d nouš dve mašine ukp tvaču, k to še pol ni 4T... :twisted:
Dirkac Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Več o dogajanju v Luciji pa v naslednjih dneh na www.gil-motosport.com. Mal zamujamo z izdelavo strani, bo pa kmalu. ..... Za zamudo sem kriv jaz, ker mi ni uspelo v času vsega naredit :oops:. Stran Gil Motosporta je online, sicer z okrnjeno vsebino, vendar bo v prihodnje še marsikaj dodanega, tako da boste v celoti obveščeni o dogajanju na supermoto področju v Sloveniji. Kliknite tukaj: http://www.gil-motosport.com
gidl Objavljeno April 15, 2003 Opozori Objavljeno April 15, 2003 Evo folk, zaenkrat tolk na naši strani http://www.gil-motosport.com/ , kmalu pa še nadaljevanje. :D
Andy Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 AMP EVOLUTION se bo pojavu v Ljubečni. :D :D Kolk bo pa žleht bomo pa še vidl! :wink: :roll:
spidy Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Fantje uradno potrejujem trening v Ljubečni dne 21.04.2003 od 9h ure dalje! Se vidimo!!!
Izo Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 AMP EVOLUTION se bo pojavu v Ljubečni. :D :D Kolk bo pa žleht bomo pa še vidl! :wink: :roll: 21. al 27. al obakrat :?: ,me veseli :!:
IKE Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Že vem kje bom preživel del dneva 21 aprila ... se vidimo ... :wink:
spidy Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Že vem kje bom preživel del dneva 21 aprila ... se vidimo ... :wink: pa dej pripelji kej za vozit, da ne boš vedno med glodalci :twisted: :D :wink: 8)
Izo Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Že vem kje bom preživel del dneva 21 aprila ... se vidimo ... :wink: Ja, dej se res mal prid zapelat tkole na kolen, kot na tvoji slikci!Sej se je luštno mal vozit, sploh pa če je dobra drušna :D Pa še AMP EVOLUTION boš mel prilko videt :idea:
gidl Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Pa še AMP EVOLUTION boš mel prilko videt En KURJAČ konja kuje.....kolk sekund potrebuje... :twisted: :twisted: :twisted:
spidy Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Pa še AMP EVOLUTION boš mel prilko videt En KURJAČ konja kuje.....kolk sekund potrebuje... :twisted: :twisted: :twisted: Hm se ne da na uro zmerit
Izo Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Spet en lep športen dan po zaslugi Orjakov :D
BINCA Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Pa še AMP EVOLUTION boš mel prilko videt En KURJAČ konja kuje.....kolk sekund potrebuje... :twisted: :twisted: :twisted: Hm se ne da na uro zmerit Ja ja, včasih smo take na koledar merl :twisted:
spidy Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Trikrat hura za Orjake: hip hip hura,... Kolk se vesel da sm Orjak
salsa Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Res, odličn je blo. Fantje so tolk napilel supermoto da bo huda dirka za vikend. Ps: edina škoda da je dirka v radgoni na isti dan kot DP v Ljubečni. Par dirk na leto, pa še to na isti dan. Men tole smrdi, kot bi nekdo metal Radgoncem polena pod noge.
salsa Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Skor bi pozabu...sem vidu, da nas je ene par fotografov slikal, pa me zanima če bo kdo slikce objavu?? Mogoče je IKE kako lepo fotko naredu... :roll: :?: :roll:pa bi nam lahk mal pokazu ase...
SF Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Nč ne vem, da bi bla kaka dirka prijavljena v Radgoni... Zgleda, da se spet nekdo propagira s tistim, kar ne bo imel...
spidy Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 Nč ne vem, da bi bla kaka dirka prijavljena v Radgoni... Zgleda, da se spet nekdo propagira s tistim, kar ne bo imel... Ne faker ni res! Že od vsega začetka se ve da bo na sejmu v gor. Radgoni poleg moto showa tudi dirke SM, skuter in MM. Na žalost organizatorja Moto showa pa je bila dirka za DP v Ljubečni prestavljena iz 20.4. na 27.4 in se tako pokriva z Gor. Radgono. Lahko da je razlog v metanju polen osebno pa mislim da je to zaradi tega ker je 20.4. bila Velika Noč.
salsa Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Se strinjam, verjetn je res kriva velika noč. Ni mi pa všeč, da je Roman Kreč reku na zadnjem brifingu pred dirko v Portorožu, da je bil koledar okvirno znan že lani oktobra. Na sestanku, ki ga je sklical Verbič in AMZS konc leta pa niso vedli niti okvirnih datumov. Osebno mislim, da je dirk malo v Sloveniji, pa še za tiste termine ki so, se ne znamo zmenit med sabo. Pa menim, da ni kriva sam komunikacija. Kakorkoli tolk ljudi kot bo v Radgoni ne bomo nabral celo sezono na našem prvenstvu, pa poravte me če se motim. :!: :?: :!:
salsa Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Se strinjam, verjetn je res kriva velika noč. Ni mi pa všeč, da je Roman Kreč reku na zadnjem brifingu pred dirko v Portorožu, da je bil koledar okvirno znan že lani oktobra. Na sestanku, ki ga je sklical Verbič in AMZS konc leta pa niso vedli niti okvirnih datumov. Osebno mislim, da je dirk malo v Sloveniji, pa še za tiste termine ki so, :!: :idea: :!: se ne znamo zmenit med sabo. Pa menim, da ni kriva sam komunikacija. Kakorkoli tolk ljudi kot bo v Radgoni ne bomo nabral celo sezono na našem prvenstvu, pa poravte me če se motim.
GUMY Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Kakšen je urnik za dirko v Ljubečni? Ali je verifikacija tudi v nedeljo in kdaj?
IKE Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Mogoče je IKE kako lepo fotko naredu... :roll: :?: pa bi nam lahk mal pokazu ase ... :cry: :cry: :cry: ... naložu slikce na komputer ... komputer pa crknu ... upam da bomo kaj rešli ... :twisted: :twisted: :twisted:
salsa Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Upajmo na rešitev... PS: a mogoč kdo ve link od Hladove nove ekipe letos? Baje je hudo hiter s Hondo. Naj bi bla Honda Martin al pa neki podobnga.
kycysymet Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Upajmo na rešitev... PS: a mogoč kdo ve link od Hladove nove ekipe letos? Baje je hudo hiter s Hondo. Naj bi bla Honda Martin al pa neki podobnga. Res je hiter, na zadnji dirki Triveneto v Italiji je eno dirko zmagal, drugo pa je zmagal Medizza z Vorom. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se