jackass Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 (popravljeno) Ja mal bl bi pobezou po tisti Japonski žerjavci, pa bi ble tud točke... :ph34r: :ph34r: :ph34r: ja po tanovem ima honda ze 560 ccm za motarde hudo kot pes :D :D :D :D :D unih 480 ccm je ze cisto mimo je ze premalo takega vozi hlad ales in motor sploh ni konkurencen pa ce prav je pilot na motorju PRVA KLASA japonka noce pognat :( :( :( Jah Jack....men je pa sam Aleš reku da ta motor čist preveč gre za Ljubečno konkretno....da je prehud, da buta kt norc....ja pa tud reku da pa ni glih za Varano kjer je pa predolga pista.... :unsure: :unsure: :unsure: Za kam pa je pol??? :wacko: :wacko: :wacko: ja je za slo prvenstvo da bi vsaj vsi skupaj dirkal ne pa da se eni zase vozijo drugi pa dirkajo :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Popravljeno Maj 9, 2003. Popravil jackass
spidy Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 (popravljeno) Ja za na riževa polja, a ne :P BTW tudi Husqwarna je iz pokrajine riževih polj!!!!! Popravljeno Maj 9, 2003. Popravil spidy
gidl Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Ja mal bl bi pobezou po tisti Japonski žerjavci, pa bi ble tud točke... :ph34r: :ph34r: :ph34r: ja po tanovem ima honda ze 560 ccm za motarde hudo kot pes :D :D :D :D :D unih 480 ccm je ze cisto mimo je ze premalo takega vozi hlad ales in motor sploh ni konkurencen pa ce prav je pilot na motorju PRVA KLASA japonka noce pognat :( :( :( Jah Jack....men je pa sam Aleš reku da ta motor čist preveč gre za Ljubečno konkretno....da je prehud, da buta kt norc....ja pa tud reku da pa ni glih za Varano kjer je pa predolga pista.... :unsure: :unsure: :unsure: Za kam pa je pol??? :wacko: :wacko: :wacko: ja je za slo prvenstvo da bi vsaj vsi skupaj dirkal ne pa da se eni zase vozijo drugi pa dirkajo :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Kdo se pa po tvoje zase voz, oz. kdo dirka? ;) Spidy....nism še nikol v Italiji zasledu kkšnih riževih nasadov... :blink: :blink: :blink:
Andy Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Od kje vam 560?Jest vem da 480 gre čist dost za pr nas doma in tud za tujino!Pod pogojem da je vse OK,da pa bo morda kdaj 530 bomo pa še videl? Husa pa more bit 600.......... al ni treba da gre?
spidy Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Od kje vam 560?Jest vem da 480 gre čist dost za pr nas doma in tud za tujino!Pod pogojem da je vse OK,da pa bo morda kdaj 530 bomo pa še videl? Husa pa more bit 600.......... al ni treba da gre? Baje da se kit za 530 že dobi! Zadnjič na AA se je en hrvat neki hvalu. Če pa to še ni potem bomo pa eno xr650 podrl agregat ven uzel pa bombnik naredl ;)
Izo Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Opa, Andy is back :o , ga po Ljubečni ni blo nč slišat...Kar se pa HONDE tiče, je pa Paula kar fletna ja :) , pa tud dobr gre ;)
jackass Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Opa, Andy is back :o , ga po Ljubečni ni blo nč slišat...Kar se pa HONDE tiče, je pa Paula kar fletna ja :) , pa tud dobr gre ;) ja paula pa kar zna peljat je tudi dve leti vozila supercross v ženski ligi v ZDA :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
jackass Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Ja mal bl bi pobezou po tisti Japonski žerjavci, pa bi ble tud točke... :ph34r: :ph34r: :ph34r: ja po tanovem ima honda ze 560 ccm za motarde hudo kot pes :D :D :D :D :D unih 480 ccm je ze cisto mimo je ze premalo takega vozi hlad ales in motor sploh ni konkurencen pa ce prav je pilot na motorju PRVA KLASA japonka noce pognat :( :( :( Jah Jack....men je pa sam Aleš reku da ta motor čist preveč gre za Ljubečno konkretno....da je prehud, da buta kt norc....ja pa tud reku da pa ni glih za Varano kjer je pa predolga pista.... :unsure: :unsure: :unsure: Za kam pa je pol??? :wacko: :wacko: :wacko: ja je za slo prvenstvo da bi vsaj vsi skupaj dirkal ne pa da se eni zase vozijo drugi pa dirkajo :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Kdo se pa po tvoje zase voz, oz. kdo dirka? ;) Spidy....nism še nikol v Italiji zasledu kkšnih riževih nasadov... :blink: :blink: :blink: Ja mal bl bi pobezou po tisti Japonski žerjavci, pa bi ble tud točke... :ph34r: :ph34r: :ph34r: ja po tanovem ima honda ze 560 ccm za motarde hudo kot pes :D :D :D :D :D unih 480 ccm je ze cisto mimo je ze premalo takega vozi hlad ales in motor sploh ni konkurencen pa ce prav je pilot na motorju PRVA KLASA japonka noce pognat :( :( :( Jah Jack....men je pa sam Aleš reku da ta motor čist preveč gre za Ljubečno konkretno....da je prehud, da buta kt norc....ja pa tud reku da pa ni glih za Varano kjer je pa predolga pista.... :unsure: :unsure: :unsure: Za kam pa je pol??? :wacko: :wacko: :wacko: ja je za slo prvenstvo da bi vsaj vsi skupaj dirkal ne pa da se eni zase vozijo drugi pa dirkajo :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Kdo se pa po tvoje zase voz, oz. kdo dirka? ;) Spidy....nism še nikol v Italiji zasledu kkšnih riževih nasadov... :blink: :blink: :blink: Ja mal bl bi pobezou po tisti Japonski žerjavci, pa bi ble tud točke... :ph34r: :ph34r: :ph34r: ja po tanovem ima honda ze 560 ccm za motarde hudo kot pes :D :D :D :D :D unih 480 ccm je ze cisto mimo je ze premalo takega vozi hlad ales in motor sploh ni konkurencen pa ce prav je pilot na motorju PRVA KLASA japonka noce pognat :( :( :( Jah Jack....men je pa sam Aleš reku da ta motor čist preveč gre za Ljubečno konkretno....da je prehud, da buta kt norc....ja pa tud reku da pa ni glih za Varano kjer je pa predolga pista.... :unsure: :unsure: :unsure: Za kam pa je pol??? :wacko: :wacko: :wacko: ja je za slo prvenstvo da bi vsaj vsi skupaj dirkal ne pa da se eni zase vozijo drugi pa dirkajo :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: Kdo se pa po tvoje zase voz, oz. kdo dirka? ;) Spidy....nism še nikol v Italiji zasledu kkšnih riževih nasadov... :blink: :blink: :blink: HUSQVARNA 1 IN 2 MESTO V SLO PRVENSTVU SAMO NASTOPAJO KER NI KONKURENCE (eden ni dosti za vojno) NE VEM PA ZAKAJ TO SPRASUJES CE PA JE TO ITAK VSEM JASNO :o
pino9 Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 KAPO DOL HUSYVARNA TEAMU SLO JE PA RES NAJVEČJA SRAMOTA V SLOVENIJI, DA KTM NI SPOSOBEN NARDIT PODOBNE EKIPE KOT JO IMAJO ONI VSI VEMO, DA KTM PRODA DALEČ NAJVEČ MOTORJEV V SLO IN MISLIM DA BI MORAL V KTM Matinghofen POSLATI EN MAIL REZULTATOV IN PAR SLIKC IZ DIRK PA MISLIM, DA BI ŠEFI OD ZGORAJ MALO POVPRAŠALI NAŠGA GENERALNEGA UVOZNIKA, ČE GA NI SRAM ALI BI MOGOČE MORAL DRUGI PREVZET ZASTOPNIŠTVO TAKE MOČNE FIRME V SLO ČE IMA KDO KAKŠEN MAIL OD AVSTRICEV GA NAJ PROSIM NAVEDE BOMO ZAČEL MAL POŠILJAT SLIKCE PA REZULTATE SOSEDOM VOZNIKI KTMOV SE RES TRUDJO SAMO KAJ KO IMAJO EKIPO ZA EN DREK PA UVOZNIKA KO BI RAD IZ NIČ BIL FRAJER SRAM GA NAJ BO TAKO DONS ŽAL NE GRE
Dirkac Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Pino9, saj spoštujem tvoje mnenje, AMPAK Z VELIKIMI ČRKAMI PA LE NI TREBA PISAT. JE TEŽKO BRAT, se ti ne zdi?
gidl Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 To se tud jaz sprašujem zakaj jih ni na spregled :o ......sem parkrat uprašu zakaj jih ni, pa so mi povedal da od dirkanja ni zaslužka in s tem se zgodba konča... :unsure: :unsure: EKIPA GIL MOTOSPORT Tud mi nimamo miljonov <_< .... :ph34r: fantje sami plačujejo motorje, gume in ostale stroške, moje so samo roke B) .....smo pa kot celota sigurno močnejši in opaznejši od konkurentov.
IKE Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 KAPO DOL HUSYVARNA TEAMU SLO JE PA RES NAJVEČJA SRAMOTA V SLOVENIJI, DA KTM NI SPOSOBEN NARDIT PODOBNE EKIPE KOT JO IMAJO ONI VSI VEMO, DA KTM PRODA DALEČ NAJVEČ MOTORJEV V SLO IN MISLIM DA BI MORAL V KTM Matinghofen POSLATI EN MAIL REZULTATOV IN PAR SLIKC IZ DIRK PA MISLIM, DA BI ŠEFI OD ZGORAJ MALO POVPRAŠALI NAŠGA GENERALNEGA UVOZNIKA, ČE GA NI SRAM ALI BI MOGOČE MORAL DRUGI PREVZET ZASTOPNIŠTVO TAKE MOČNE FIRME V SLO ČE IMA KDO KAKŠEN MAIL OD AVSTRICEV GA NAJ PROSIM NAVEDE BOMO ZAČEL MAL POŠILJAT SLIKCE PA REZULTATE SOSEDOM VOZNIKI KTMOV SE RES TRUDJO SAMO KAJ KO IMAJO EKIPO ZA EN DREK PA UVOZNIKA KO BI RAD IZ NIČ BIL FRAJER SRAM GA NAJ BO TAKO DONS ŽAL NE GRE Ne vem zakaj ampak se mi zdi nujno dat en odgovor. Že sam si med vrsticami napisal osnovni problem, le vidiš ga ne. A je Husa kot firma naredila kaj za Gidl Team ? Kolikor sem seznanjen ne. Kot je Gidl povedal v topicu za tabo .......... Tud mi nimamo miljonov .... fantje sami plačujejo motorje, gume in ostale stroške, moje so samo roke ... smo pa kot celota sigurno močnejši in opaznejši od konkurentov .......... in to drži in obilo uspehov še naprej. Ti bi pa kr KTM v Mattighofen poklical in mel kar par motorjev pa mehanika pa še kaj ... !!! Žal ti moram povedat, da je zelo odvisno s katere strani ogaje gledaš in da resnica ni kaj prijetna. Tudi sam sem se tri leta aktivno podil po pistah, vendar v 600 SS klasi in dosegel kar nekaj lepih uspehov in ker sam pač nisem imel denarja sem pač s tem športom prekinil, pa čeprav sem imel osvojeno državno in AA prvenstvo kot prvak. V trgovini ... MOTOR JET doo delam od leta 1994 in sem doživel, videl in slišal marsikaj in predno bi si nalili zares čistega vina, bi bili najmanj na 100 strani. Naj na kratko omenim samo to, da večina ki se pride pogovarjat za podporo v dirkah bi imeli najraje vse kar zastojn in če gre kaj narobe smo pa spet mi krivi. Gidl : to da od dirkanja ni denarja je resnica zaradi zgoraj opisanega, ni pa razlog da ne sodelujemo ali podpiramo tega športa, fantje so pač Huse kupli iz takšnih ali drugačnih razlogov ... sicer bomo pa na dirki še kako rekli.
Roman Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Ali naj dopišem tisto, česar IKE zaradi pripadnosti KTM-u ni upal direktno napisati? Tovarnam (vsem od a, do ž) se gladko jebe za eno tako majhno tržišče, kot je Slovenija. Drugi problem je pa, da tovarne (in posredno uvozniki) niso socialne ustanove in nima smisla vlagati v nekaj, kar ne prinese v prodaji več, kot vložiš v reklamo (ali sponzorstvo) . Večina se očitno ne zaveda tega, da se v moto športu financira predvem vsak sam, če pa že kdo najde kakšnega sponzorja, je pa to predvsem zaradi osebnih poznanstev in ne zaradi doseženih rezultatov :( :angry: .
Hanzi Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Komaj čakam da koga izmed vas spoznam v nedeljo v domžalah. Upam da mi uspe priti pa da vas vidim fantje :)
Izo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 MOTOR JET- sami izgovori.Lan sem vozu KTM in mi je dal KROPFITSCH (Celovec), ki me ni nikol prej vidu, dostojen rabat za dele v višini :o, medtem ko bi se v MOTR JET-u sam neki pogovarjal, dogovarjal....... Ko se mi je lan pred dirko frderbu KTM, me je rešu kdo že....? GIDL!!Za kakšno ceno že...? za en HVALA!! Tud zato letos sedim na HUSQVARNI!! In to z veseljem :) :) KTM-u ne manka denarja, manka mu zdrave poslovne logike <_<
IKE Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Roman hvala, si nisem upal tega napisat ker bi me dotolkli ... ker če bi jaz tako napisal, bi se slišalo dosti huje in še bolj boleče in spet bi bil najslabši. PS. Lahko pa dodam to, da se je ravno iz tega razloga tudi sam KTM razdelil na KTM Sportmotorcycles, ki skrbi za razvoj in proizvodno motorjev, ter KTM Racing, ki se ukvarja z dirkanjem, saj KTM kot takšen ni bil več v stanju pokrivati stoškov vedno požrešnejših tekmovalnih ekip.
pino9 Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Roman hvala, si nisem upal tega napisat ker bi me dotolkli ... ker če bi jaz tako napisal, bi se slišalo dosti huje in še bolj boleče in spet bi bil najslabši. PS. Lahko pa dodam to, da se je ravno iz tega razloga tudi sam KTM razdelil na KTM Sportmotorcycles, ki skrbi za razvoj in proizvodno motorjev, ter KTM Racing, ki se ukvarja z dirkanjem, saj KTM kot takšen ni bil več v stanju pokrivati stoškov vedno požrešnejših tekmovalnih ekip. No ja v eni meri se strinjam s teboj, ker pač nisi Boss Samo en dober rabat dirkačem ampak to res dober rabat pa mehanika z orodjem bi pa lahk imeli in si tud privoščl kot se spodobi za Team Ne pa, da šefe hodi okoli Koviča pa ga za hrbtom potem kritizira, da motor od Valjana nikoli ne gre Sam pa nebi nič naredil npr. omogočil suport al pa vsaj en spodoben reklamni šotor pa mehankarja ko bi spravil motor v pogon Lahko je bit pameten v ozadju Res se vam ne izplača verjetn sam ugled pa imate NA PSU ALI V NULI, kar pa mogoče tud kaj pomeni še dobro, da nisi boss firme drugač bi tud tebe vsi postran gledal ker bi imel Ugled na nuli Včasih je ugled vreden več kot denar Gil-motosporot ima Ugled na zelo visokem nivoju spoštovanja vreden pri nas in v tujini mogoče bojo tud Austrici opazl ko se bojo podili z njimi v bližnji dirki IKE upam , da imaš zato ti vsaj večj plačo, ker si vsaj edini ki vsaj kaj napišeš za vašo firmo drugače ste bolj neopazni na Slovenski moto sceni razen pri prodaji ste aktivni sam tud KTM ni več kaj je bil pa bo na račun malih ribic tud enkrat čutil, pa tud mislim, da bo na račun SLO Supermota kak motor majn v prodaji SIGURNO
IKE Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Pino ... kot vidim nekatere stvari kar dobro poznaš in se tudi strinjam s tvojim pogledom a samo od sebe se ne bo zgodilo nič. Spet je žal potrebno vse še enkrat pogledat iz interesne strani ... tu pa se marsikaj zalomi. Ko omenjaš pameten popust dirkačem, ti lahko mirne duše odvrnem, da nikoli ni popust dovolj dober ... če daš 10% te vprašajo zakaj ni 15% ... če daš 20% te vprašajo zakaj ni 25% ... tu ni dna in nikoli ne ga ne bo. Koliko pa tekmovalci sploh kupujejo ... govorim o izkušnjah s krosom ... zelo malo ... neprestano bi improvizirali in ko gre za pomembno dirko bi radi imeli pol motorja na reverz - na posojo ... veliko jih nima niti svije rezervne ročke za sklopko ali zavoro ... ta prekleti denar ... vedno ga zmanjkuje. Kar se pa ugleda KTM ja tiče se pa ne strinjam s tabo ... če že ni pravega dirkača na tej znamki in tudi tekmovalne ekipe ne je precej ostalih stvari ki govorijo KTM ju v prid. Ne me gledat kot prodajalca v Motor Jetu, predvsem sem motorist in še nikoli nisem nikomur stiščal ali prodal motorja zato, ker sem pač prodajalec. Uvrstitve znamk motorjev pa zaenkrat še ne kažejo vpliva na sami prodaji. Sicer pa se lahko vprašamo, koliko skupnega razen imena pa imata en klasičen splošno prodajan motor s tekmovalnim ... večina jih želi motor za brezskrbno vožnjo in še samo vzdrževanje jim je preveč ... pista pa je jama za denar ... potrošiš lahko vse kar si pač pripravljen dat ali kaj lahko dobiš ... to je šport bogatih ... pravih sponzorjev pa ni in ni ... pa jih verjetno tudi dolgo še ne bo. Upam, da se srečamo na kakšni dirki in poklepetamo kot se spodobi.
kycysymet Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 No kjub vsemu se je lani najdel neki norec, kateri je kupil dva nova tekmovalna motorja in jih dal na razpolago (zastonj in to komplet z vsem vzdrževanjem za celo sezono). Po zaslugi umazanih iger organizatorja prvenstva mu niti na pamet ne pride, da bi se ponovno spustil v kaj takšnega. Zato lahko letos preimenujete državno prvensvo v Husky Monomarca Challenge. Sam organizator se verjetno niti ne zaveda, da si tako sam jamo koplje...tekmovalcev bo vedno manj. Določeni gostitelji tekmovanj že razmišljajo za odpoved zaradi nezadostnega števila tekmovalcev.
pino9 Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 No kjub vsemu se je lani najdel neki norec, kateri je kupil dva nova tekmovalna motorja in jih dal na razpolago (zastonj in to komplet z vsem vzdrževanjem za celo sezono). Po zaslugi umazanih iger organizatorja prvenstva mu niti na pamet ne pride, da bi se ponovno spustil v kaj takšnega. Zato lahko letos preimenujete državno prvensvo v Husky Monomarca Challenge. Sam organizator se verjetno niti ne zaveda, da si tako sam jamo koplje...tekmovalcev bo vedno manj. Določeni gostitelji tekmovanj že razmišljajo za odpoved zaradi nezadostnega števila tekmovalcev. IKE se takoj vid, da si dirkal in ti dam vse to prav, glede tvojega šefa pa glih nisem prepričan, da je bil dirkač že po njegovem obnašanju, lahko mu vsaj ti mal svetuješ vem pa, da za vsem stoji denar LP Kaj se tiče organizatorjev se strinjam s teboj, da se boj sami pokopal, če bojo tko nadeljeval,samo eni prireditelji pa so tud veliki požeruh, ki imajo že itak polno rit vsega npr.Šeligo iz Lucije nikoli nima dovolj ima pa vsaj lepo reklamo pozimi pa bi organiziral dirko, ko nima žive duše na dvorišču Takih tud ne rabmo več se bo pač dru let sosednji Avstriji vozlo pa bo še bolš (majn stroškov za dirkače pa lepše piste na isti razdalji THE END
Dirkac Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Sam nisem aktiven v Supermotu in tudi sicer tekmovanja spremljam bolj od daleč. Me pa zanima, kdo skrbi, ali pa je zadolžen, da informacije o Supermoto tekmah pridejo v medije. Mislim na napovedi tekem, na rezultate,... Ponavadi je tako, da se mora najprej nekaj časa 'lobirati', da se pridobi zanimanje novinarjev (dnevnikov, tednikov), ki potem tudi kaj napišejo o tem. Pojavljanje v Avto Magazinu ali Motoristu ni dovolj. Treba je poskusiti na TV Slovenija, na Pop TV. Vem, da uredniki športnih oddaj iščejo zanimivo vsebino in zagotovo bi bil kakšen posnetek iz supermoto tekme prava poživitev, po drugi strani pa bi se ustvarilo zanimanje za ta šport. Zakaj se za tekme (razen nekaterih posameznikov) ne ve pol leta vnaprej. Je res, da nekateri imamo koledar dirk in smo obvešečni, pa vendar... Ljudje ne bodo iskali koledarja, treba jim je informacije prinesti pred nos... Ob pojavljanu v medijih bodo pa tudi sponzorji bolj zainteresirani za sodelovanje. Mogoče se motim, vendar se mi zdi, da je na področju pojavljanja v medijih narejenega premalo.
Izo Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Sam nisem aktiven v Supermotu in tudi sicer tekmovanja spremljam bolj od daleč. Me pa zanima, kdo skrbi, ali pa je zadolžen, da informacije o Supermoto tekmah pridejo v medije. Mislim na napovedi tekem, na rezultate,... Ponavadi je tako, da se mora najprej nekaj časa 'lobirati', da se pridobi zanimanje novinarjev (dnevnikov, tednikov), ki potem tudi kaj napišejo o tem. Pojavljanje v Avto Magazinu ali Motoristu ni dovolj. Treba je poskusiti na TV Slovenija, na Pop TV. Vem, da uredniki športnih oddaj iščejo zanimivo vsebino in zagotovo bi bil kakšen posnetek iz supermoto tekme prava poživitev, po drugi strani pa bi se ustvarilo zanimanje za ta šport. Zakaj se za tekme (razen nekaterih posameznikov) ne ve pol leta vnaprej. Je res, da nekateri imamo koledar dirk in smo obvešečni, pa vendar... Ljudje ne bodo iskali koledarja, treba jim je informacije prinesti pred nos... Ob pojavljanu v medijih bodo pa tudi sponzorji bolj zainteresirani za sodelovanje. Mogoče se motim, vendar se mi zdi, da je na področju pojavljanja v medijih narejenega premalo. Točen tko!! Tud dirke bi moral prirejat bliži ljudem, v mestna središča, ne pa da nas opazujeta dva prestrašena galeba v Luciji!? Mislim da je dober dokaz domžalska dirka z dobrim obiskom, upam da bo tud letos tko.Ne dvomim, da se ne bo zdele vsu plaz govoranc o dovoljenjih in papirjih...sevede vsi delamo po liniji najmanjšga odpora;pa vseen bi blo treba stvari premaknit naprej, se vam ne zdi? Tud v AMD DOMŽALE pravjo, vi sam organizirejte, mi bomo že pomagal! Torej kje ste LJUBLJANA, KRANJ in najbolj zaspan MARIBOR itd.?
Kucan Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 (popravljeno) No kjub vsemu se je lani najdel neki norec, kateri je kupil dva nova tekmovalna motorja in jih dal na razpolago (zastonj in to komplet z vsem vzdrževanjem za celo sezono). Po zaslugi umazanih iger organizatorja prvenstva mu niti na pamet ne pride, da bi se ponovno spustil v kaj takšnega. Zato lahko letos preimenujete državno prvensvo v Husky Monomarca Challenge. Sam organizator se verjetno niti ne zaveda, da si tako sam jamo koplje...tekmovalcev bo vedno manj. Določeni gostitelji tekmovanj že razmišljajo za odpoved zaradi nezadostnega števila tekmovalcev. IKE se takoj vid, da si dirkal in ti dam vse to prav, glede tvojega šefa pa glih nisem prepričan, da je bil dirkač že po njegovem obnašanju, lahko mu vsaj ti mal svetuješ vem pa, da za vsem stoji denar LP Kaj se tiče organizatorjev se strinjam s teboj, da se boj sami pokopal, če bojo tko nadeljeval,samo eni prireditelji pa so tud veliki požeruh, ki imajo že itak polno rit vsega npr.Šeligo iz Lucije nikoli nima dovolj ima pa vsaj lepo reklamo pozimi pa bi organiziral dirko, ko nima žive duše na dvorišču Takih tud ne rabmo več se bo pač dru let sosednji Avstriji vozlo pa bo še bolš (majn stroškov za dirkače pa lepše piste na isti razdalji THE END Pino ne seri ga z izjavami, da so organizatorji stiskači. Sem eden izmed organizatorjev in tako dobro vem kako se tej stvari streže. Veliko raje bi videl, da bi bila štartnina nižja ampak enostvano ne gre!!! Trenutno še zdaleč nismo zbrali dovolj finančnih sredstev za pokritje dirke. To pomeni da bomo pokrili dirko iz svojega žepa!!!!!!!!! No kdo je potem tukaj požeruh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lahko te pa pokličem pa se dogovoriva za sponzorska sredstva potem pa... Večja bedarije kot to pa da bodo šli tekmovalci vozit v A in da bodo s tem manjši stroški pa še ne :rolleyes: Raje kr od daleč spremljaj dirke Popravljeno Maj 14, 2003. Popravil Kucan
Furioso Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Thja, počasi ga pičim na Grobnik, pa malo na fešto v Senj, nazaj grede pa vas v nedeljo obiščem tudi v Jaršah. Furioso, pliden fantek, ki vedno plača vstopnino. Naj živi motoršport! :ph34r:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se