Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Sam nisem aktiven v Supermotu in tudi sicer tekmovanja spremljam bolj od daleč. Me pa zanima, kdo skrbi, ali pa je zadolžen, da informacije o Supermoto tekmah pridejo v medije. Mislim na napovedi tekem, na rezultate,... Ponavadi je tako, da se mora najprej nekaj časa 'lobirati', da se pridobi zanimanje novinarjev (dnevnikov, tednikov), ki potem tudi kaj napišejo o tem. Pojavljanje v Avto Magazinu ali Motoristu ni dovolj. Treba je poskusiti na TV Slovenija, na Pop TV. Vem, da uredniki športnih oddaj iščejo zanimivo vsebino in zagotovo bi bil kakšen posnetek iz supermoto tekme prava poživitev, po drugi strani pa bi se ustvarilo zanimanje za ta šport.

Zakaj se za tekme (razen nekaterih posameznikov) ne ve pol leta vnaprej. Je res, da nekateri imamo koledar dirk in smo obvešečni, pa vendar... Ljudje ne bodo iskali koledarja, treba jim je informacije prinesti pred nos... Ob pojavljanu v medijih bodo pa tudi sponzorji bolj zainteresirani za sodelovanje. Mogoče se motim, vendar se mi zdi, da je na področju pojavljanja v medijih narejenega premalo.

Točen tko!! Tud dirke bi moral prirejat bliži ljudem, v mestna središča, ne pa da nas opazujeta dva prestrašena galeba v Luciji!? Mislim da je dober dokaz domžalska dirka z dobrim obiskom, upam da bo tud letos tko.Ne dvomim, da se ne bo zdele vsu plaz govoranc o dovoljenjih in papirjih...sevede vsi delamo po liniji najmanjšga odpora;pa vseen bi blo treba stvari premaknit naprej, se vam ne zdi? Tud v AMD DOMŽALE pravjo, vi sam organizirejte, mi bomo že pomagal! Torej kje ste LJUBLJANA, KRANJ in najbolj zaspan MARIBOR itd.?

Izo ne seri s takimi izjavami. Da bodo AMD Domžale pomagale? Ja bodo za mastno protiplačilo! Kaj je z zaspanim Kranjem? Dobil sem lokacijo, tudi vse potrjene papirje, imel obljubljen spoznorski denar, res bi spravl dirko podstreho z dobičkom, da o gledalcih sploh ne govorim!!! In zakaj je ni? Svet AMZS je ni odobril. No vidiš kako je hitro krog sklenjen!!!

Objavljeno

Tko sta mi rekla Kreč in Verbič. Če sta me nategnila, potem sem tud jest tebe...Iz kakšnih razlogov pa nisi dobil odobritve? Se da še kej v tej smeri nardit, ti lahko kako pomagam al pa kdo drug??Dejmo se mal pomujat, če bomo sam jamral ne bo NIČ!

Objavljeno
Sam nisem aktiven v Supermotu in tudi sicer tekmovanja spremljam bolj od daleč. Me pa zanima, kdo skrbi, ali pa je zadolžen, da informacije o Supermoto tekmah pridejo v medije. Mislim na napovedi tekem, na rezultate,... Ponavadi je tako, da se mora najprej nekaj časa 'lobirati', da se pridobi zanimanje novinarjev (dnevnikov, tednikov), ki potem tudi kaj napišejo o tem. Pojavljanje v Avto Magazinu ali Motoristu ni dovolj. Treba je poskusiti na TV Slovenija, na Pop TV. Vem, da uredniki športnih oddaj iščejo zanimivo vsebino in zagotovo bi bil kakšen posnetek iz supermoto tekme prava poživitev, po drugi strani pa bi se ustvarilo zanimanje za ta šport.

Zakaj se za tekme (razen nekaterih posameznikov) ne ve pol leta vnaprej. Je res, da nekateri imamo koledar dirk in smo obvešečni, pa vendar... Ljudje ne bodo iskali koledarja, treba jim je informacije prinesti pred nos... Ob pojavljanu v medijih bodo pa tudi sponzorji bolj zainteresirani za sodelovanje. Mogoče se motim, vendar se mi zdi, da je na področju pojavljanja v medijih narejenega premalo.

Točen tko!! Tud dirke bi moral prirejat bliži ljudem, v mestna središča, ne pa da nas opazujeta dva prestrašena galeba v Luciji!? Mislim da je dober dokaz domžalska dirka z dobrim obiskom, upam da bo tud letos tko.Ne dvomim, da se ne bo zdele vsu plaz govoranc o dovoljenjih in papirjih...sevede vsi delamo po liniji najmanjšga odpora;pa vseen bi blo treba stvari premaknit naprej, se vam ne zdi? Tud v AMD DOMŽALE pravjo, vi sam organizirejte, mi bomo že pomagal! Torej kje ste LJUBLJANA, KRANJ in najbolj zaspan MARIBOR itd.?

Izo ne seri s takimi izjavami. Da bodo AMD Domžale pomagale? Ja bodo za mastno protiplačilo! Kaj je z zaspanim Kranjem? Dobil sem lokacijo, tudi vse potrjene papirje, imel obljubljen spoznorski denar, res bi spravl dirko podstreho z dobičkom, da o gledalcih sploh ne govorim!!! In zakaj je ni? Svet AMZS je ni odobril. No vidiš kako je hitro krog sklenjen!!!

sej ni tolk pomemben kako se dirke organizira ker tukej na forumu so itak vsi organizatorji in dirkači pa če ni dost še prvaki, važno je da bo v jaršah v soboto in nedeljo letelo po čez in da bojo naštimani štarti manj očitni. :ph34r: :ph34r: SLAVA ŠPORTU ,SMRT POLITIKI :angry: :angry: :angry:

Objavljeno

sej ni tolk pomemben kako se dirke organizira ker tukej na forumu so itak vsi organizatorji in dirkači pa če ni dost še prvaki, važno je da bo v jaršah v soboto in nedeljo letelo po čez in da bojo naštimani štarti manj očitni.  :ph34r:  :ph34r:  SLAVA ŠPORTU ,SMRT POLITIKI :angry:  :angry:  :angry:

Kot je čutiti, nekateri še niso preboleli lanskih zgub, tu so pa že nove :P :P :P :lol: GAAAAAAAASSSSSSSSS Beno!!!

Objavljeno

Objavljeno

Mal sem bil odsoten, pa sem šele zdejle vidu pojasnilo.

Ja, res se opravičujem za spregledan podatek o časuna treningu v Ljubečni.

Gidl maš prav, pa hvala za pojasnilo.

Lep dan! ;)

Objavljeno

sej ni tolk pomemben kako se dirke organizira ker tukej na forumu so itak vsi organizatorji in dirkači pa če ni dost še prvaki, važno je da bo v jaršah v soboto in nedeljo letelo po čez in da bojo naštimani štarti manj očitni.  :ph34r:  :ph34r:  SLAVA ŠPORTU ,SMRT POLITIKI :angry:  :angry:  :angry:

Kot je čutiti, nekateri še niso preboleli lanskih zgub, tu so pa že nove :P :P :P :lol: GAAAAAAAASSSSSSSSS Beno!!!

ne sej navijam za vse ki preživijo samo ŠPORT NAJ BO ŠPORT drugače pa DEJMO VSIIIIIIIIIIIIIIIIIII :P :D :P :D GAAAAASSSSSSSS

Objavljeno

V nedeljo gremo gledat kako bo Šternos zmagal al kaj :P :P :P

Objavljeno

Ali kdo ve koliko bo v Domažalah vstopnina?

Sicer ma pa tudi zanima, koliko od vas(tisti ki ne dirkate, ali neposredno ne podpirate kakšnega dirkača) kupi vstopnico?

Objavljeno

Dirkac če si že načel tematiko jo pa še izpelji zakaj samo predlogi, bodi prvi ki je to sprovedel

Objavljeno
Dirkac če si že načel tematiko jo pa še izpelji zakaj samo predlogi, bodi prvi ki je to sprovedel

Jaz vam bom z veseljem pomagal po svojih močeh. Ampak sam od sebe ne morem narediti nič. Potrebujem čimveč podatkov (koledar dirk imam in tudi ažurne rezultate po tekmah), bi bilo pa fino, če bi vedel, kdo je organizator kakšne tekme, kakšen natančnejši podatek o tekmah tudi ne bi bil odveč (urnik kvalifikacij, tekem, vstopnina, razredi v katerih se vozi, celoten program). Toliko za začetek. Ti podatki so nujno potrebni za vsako dirko. Če bi bil kdo pripravljen napisat kakšno poročilo po vsaki tekmi (lahko tudi samo za določene tekme), bi bilo pa sploh super. (sam namreč na vse tekme ne morem it).

Če ima kdo kakšno vprašanje, idejo, mi lahko pošlje tudi mail: bostjan@3delavnica.com.

Objavljeno

Pozdrav

A mi lahko kdo pove kaj o sporedu dirk ta vikend v Jaršah (Domžale)

Zanima me za supermoto in skuterje..

Hvala...

Objavljeno
Pozdrav

A mi lahko kdo pove kaj o sporedu dirk ta vikend v Jaršah (Domžale)

Zanima me za supermoto in skuterje..

Hvala...

Skuter dirke so v soboto ob 13:00 ( prva dirka druga ob 14:00). Treningi že prej cel dopoldne. SM pa ima en prosti trening v soboto ob 16:00 drugače pa se začne v nedeljo dopoldne prva dirka je pa ob 13:00

Objavljeno

Spidy, hvala..

Objavljeno

bomo pršli navijat za kučana :D

Objavljeno

JA, dirka v Domžalah bo. Vsaj trening je danes bil :P

In kako je to zgledalo?

Eni so trenirali, drugi pa smo gledali...

73432281lfGBCJ_ph.jpg

73432584AvzCGT_ph.jpg

73432414jSwYVE_ph.jpg

73432523qmfLKS_ph.jpg

73432359SiDvTD_ph.jpg

73431992PxesCG_ph.jpg

73432219NQFSPs_ph.jpg

Objavljeno

Sedaj pa še tisti z najlepšimi ocenami za slog...

73432109tItjMy_ph.jpg¸

73433359kYHvbx_ph.jpg

73434135yoNukv_ph.jpg

73434375FVlFpf_ph.jpg

73432727iBovSE_ph.jpg

73434606vORcFz_ph.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Za zaključek pa še malo v zakulisje...

Eni so preštevali konje v čredi :D

73436646WHadHq_ph.jpg

Drugi vijačili..

73434925KfwfCy_ph.jpg

73438535ZPzAqL_ph.jpg

73438554RZzlWa_ph.jpg

tretji pa počivali (verjetno za jutri) :D

73435396kQoTxT_ph.jpg

73439222QHcSfV_ph.jpg

Za danes dovolj. Še nekaj slikic najdete na My Webpage Kdo se javi da naredi reportažo jutri?

Popravljeno . Popravil peterpan
Objavljeno

A pol pravis da so bili dol sami RDECI KRIZCI....nic ne vidim, edino krizsce B) .....

Lp; Rock

Objavljeno

Vceraj je lepo delalo, sedaj pa se je kot kaze pritozil lastnik serverja kamor sem zlozil slikce... Postov pa se ne da pobrisat...

Kogar zanima so slike na My Webpage

Objavljeno

Lepo lepo....hvala ker si nas ovekovečil....nevam samo kdaj si bil tam in kako da se nisi nič oglasu na en drink....smo v ta namen postavl še en šotor da mal pogostimo vse ki na kakršn koli način pomagajo pri Slovenski Supermoto sceni.

Hvala še enkrat

73435171cFhLiG_ph.jpg

Objavljeno

mene ni blo :o B)

Kdo je zmagal?

A bo drugo leto tud?

Objavljeno

Ej prava SM dirka z makadamom in drsečim asfaltom. Škoda da je edina taka.

Objavljeno

Tole so bile pa ene boljših dirk letos! B)

In ja...čestitke vsem, k ste tko lepo poskrbel za nas, navadne obiskovalce :o

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!