Denny Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 V SOBOTO 7 IN NEDELJO 8 . JUNIJA BO PA SPET VROČE V LJUBEČNI PRI CELJU MEDNARODNA DIRKA MINI MOTO,SKUTER IN SEVEDA SUPERMOTO KOMMMAAAAJJJJJJ ČAAAAKAM....... :) :) :) A lahko malo več informacij... -ob kateri uri bodo treningi v soboto? -ob kateri uri bo dirka (SM) v nedeljo? -koliko bo kaj vstopnina, če ne bo velika še pripeljem otroke zraven (pa NE MOJE!!!):)))
spidy Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 V SOBOTO 7 IN NEDELJO 8 . JUNIJA BO PA SPET VROČE V LJUBEČNI PRI CELJU MEDNARODNA DIRKA MINI MOTO,SKUTER IN SEVEDA SUPERMOTO KOMMMAAAAJJJJJJ ČAAAAKAM....... :) :) :) A lahko malo več informacij... -ob kateri uri bodo treningi v soboto? -ob kateri uri bo dirka (SM) v nedeljo? -koliko bo kaj vstopnina, če ne bo velika še pripeljem otroke zraven (pa NE MOJE!!!):))) V soboto se treningi začnejo ob 9:00 pa vse tja do 17:30. V nedeljo pa se dirke začnejo ob 12:00. Vstopnina za nedeljo je 1.000 SIT.
gidl Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Lucija 22.6 je prestavljena..........več...
Butnglavc Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Kaj pa kej moj fergazer???!!! :blink: :( :( :ph34r:
gidl Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Kaj pa kej moj fergazer???!!! :blink: :( :( :ph34r: Ja dej povej točn kter motor maš, pa kaj vse si od stendard že spremenu...
Butnglavc Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Kaj pa kej moj fergazer???!!! :blink: :( :( :ph34r: Ja dej povej točn kter motor maš, pa kaj vse si od stendard že spremenu... H 610 SMS-E.Odprti auspuhi,Brez ostalih sprememb,vse original
gidl Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Kaj pa kej moj fergazer???!!! :blink: :( :( :ph34r: Ja dej povej točn kter motor maš, pa kaj vse si od stendard že spremenu... H 610 SMS-E.Odprti auspuhi,Brez ostalih sprememb,vse original Najprej antivibracijsko in sistem za nožno vžiganje demontiri, pa bo že velik boljš šlo....pol pa uplinjač.
Butnglavc Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Najprej antivibracijsko in sistem za nožno vžiganje demontiri, pa bo že velik boljš šlo....pol pa uplinjač.
beno Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Lucija 22.6 je prestavljena..........več... A to je misljeno v Ptuj oz. Hajdoše a ja datum tut prestavlen?
beno Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Lucija 22.6 je prestavljena..........več... A to je misljeno v Ptuj oz. Hajdoše a ja datum tut prestavlen? Upss :o .... Pula :huh: ??? A to je tista proga GREENGARDEN? A datum ostaja enak?
gidl Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Lucija 22.6 je prestavljena..........več... A to je misljeno v Ptuj oz. Hajdoše a ja datum tut prestavlen? Upss :o .... Pula :huh: ??? A to je tista proga GREENGARDEN? A datum ostaja enak? Ja Beno emak....sj sm napisu na GiL Motosport www strani kaj in kako je z to stvarjo zaenkrat.
gidl Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Najprej antivibracijsko in sistem za nožno vžiganje demontiri, pa bo že velik boljš šlo....pol pa uplinjač. Kakšno predznanje pa je potrebno?Ali gre po sistemu kakor raztaviš,tako sestaviš,ali so potrebni kakšni novi deli,kakšno specialno orodje,mašino dol?Nekaj znanja z "šraufanjem že imam,pa tudi ročne spretnosti niso problem,problem pa je tipkanje po tastaturi HVALA
Butnglavc Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Jah neki znanja je kr treba, sj demontaža tega ni zahtevna....so pa cake ki te kasneje lahko stanejo....za demontažo kick starterja pa rabiš čep iz alu ki ga lahko naročiš pri meni. Če pa hočeš pa ti jaz demontiram stvar za en drobiž. UP TO YOU... B)
SF Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Upa kdo napovedat vrstni red po kategorijah?
trco Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Upa kdo napovedat vrstni red po kategorijah? ne :)
gidl Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Upa kdo napovedat vrstni red po kategorijah? A upaš ti... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Butnglavc Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Zadnje mesto je že rezervirano :P
Dirkac Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Zadnje mesto je že rezervirano :P Si pa optimist. :rolleyes: :D
GUMY Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Zadnje mesto je že rezervirano :P Nabavi dežne gume in naroči dež, pa ne boš tazaden. Jaz bom kot kaže tudi na tej dirki samo na 208GP.
Butnglavc Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Sponzorska sredstva bodo zadostovala samo še za štartnino,če bomo pa še kaj jedli,je pa vprašanje :P
SF Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 (popravljeno) Ma bom pa jest travo pokosil pa boš mal pojedel... Če voziš kot zajc boš tud jedel kot zajc ... Hehhehe Upam, da boš tok hiter... Popravljeno Junij 6, 2003. Popravil SF
BlazS Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Bravo Stern! Kljub smoli na drugi dirki ;)
GUMY Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Tale sistem kvalifikacij pa postaja malo čuden. V B skupini je za finale zadostovalo 32.212, v A pa niti 30.691 ni bilo zadosti. Kakšni so kriteriji za razvrščanje prijavljenih v A in B skupino?
gidl Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 Kakšni so kriteriji za razvrščanje prijavljenih v A in B skupino? Ni kriterija....prvi ki pride na tehničnega ima A, drugi B, tretji A....itd...to pomen da je čist od sreče odvisn....če pa sam hočeš v A al pa B, potem morš koga naprej spustit. Pač nisi imel sreče z skupino....tvoja je bla pač mal hitrejša....ti morš gledat kter si bil v svoji skupini, ne pa čas.
GUMY Objavljeno Junij 8, 2003 Opozori Objavljeno Junij 8, 2003 OK, loterija z možnostjo taktiziranja torej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se