Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
V SOBOTO 7 IN NEDELJO 8 . JUNIJA BO PA SPET VROČE V LJUBEČNI PRI CELJU MEDNARODNA DIRKA MINI MOTO,SKUTER IN SEVEDA SUPERMOTO KOMMMAAAAJJJJJJ ČAAAAKAM....... :) :) :)

A lahko malo več informacij...

-ob kateri uri bodo treningi v soboto?

-ob kateri uri bo dirka (SM) v nedeljo?

-koliko bo kaj vstopnina, če ne bo velika še pripeljem otroke zraven (pa NE MOJE!!!):)))

Objavljeno
V SOBOTO 7 IN NEDELJO 8 . JUNIJA  BO PA SPET VROČE V LJUBEČNI PRI CELJU MEDNARODNA DIRKA MINI MOTO,SKUTER IN SEVEDA SUPERMOTO KOMMMAAAAJJJJJJ ČAAAAKAM....... :)  :)  :)

A lahko malo več informacij...

-ob kateri uri bodo treningi v soboto?

-ob kateri uri bo dirka (SM) v nedeljo?

-koliko bo kaj vstopnina, če ne bo velika še pripeljem otroke zraven (pa NE MOJE!!!):)))

V soboto se treningi začnejo ob 9:00 pa vse tja do 17:30. V nedeljo pa se dirke začnejo ob 12:00. Vstopnina za nedeljo je 1.000 SIT.

Objavljeno

Kaj pa kej moj fergazer???!!! :blink: :( :( :ph34r:

Objavljeno
Kaj pa kej moj fergazer???!!! :blink: :( :( :ph34r:

Ja dej povej točn kter motor maš, pa kaj vse si od stendard že spremenu...

Objavljeno
Kaj pa kej moj fergazer???!!! :blink:  :(  :(  :ph34r:

H 610 SMS-E.Odprti auspuhi,Brez ostalih sprememb,vse original

Objavljeno
Kaj pa kej moj fergazer???!!! :blink:  :(  :(  :ph34r:

H 610 SMS-E.Odprti auspuhi,Brez ostalih sprememb,vse original

Najprej antivibracijsko in sistem za nožno vžiganje demontiri, pa bo že velik boljš šlo....pol pa uplinjač.

Objavljeno

Najprej antivibracijsko in sistem za nožno vžiganje demontiri, pa bo že velik boljš šlo....pol pa uplinjač.

Objavljeno
Lucija 22.6 je prestavljena..........več...

A to je misljeno v Ptuj oz. Hajdoše a ja datum tut prestavlen?

Objavljeno

Upss :o .... Pula :huh: ??? A to je tista proga GREENGARDEN? A datum ostaja enak?

Objavljeno

Upss :o .... Pula :huh: ??? A to je tista proga GREENGARDEN? A datum ostaja enak?

Ja Beno emak....sj sm napisu na GiL Motosport www strani kaj in kako je z to stvarjo zaenkrat.

Objavljeno

Kakšno predznanje pa je potrebno?Ali gre po sistemu kakor raztaviš,tako sestaviš,ali so potrebni kakšni novi deli,kakšno specialno orodje,mašino dol?Nekaj znanja z "šraufanjem že imam,pa tudi ročne spretnosti niso problem,problem pa je tipkanje po tastaturi

HVALA

Objavljeno

Jah neki znanja je kr treba, sj demontaža tega ni zahtevna....so pa cake ki te kasneje lahko stanejo....za demontažo kick starterja pa rabiš čep iz alu ki ga lahko naročiš pri meni. Če pa hočeš pa ti jaz demontiram stvar za en drobiž. UP TO YOU... B)

Objavljeno

Upa kdo napovedat vrstni red po kategorijah?

Objavljeno

ne :)

Objavljeno

A upaš ti... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

Zadnje mesto je že rezervirano :P

Objavljeno

Si pa optimist. :rolleyes: :D

Objavljeno

Nabavi dežne gume in naroči dež, pa ne boš tazaden. Jaz bom kot kaže tudi na tej dirki samo na 208GP.

Objavljeno

Sponzorska sredstva bodo zadostovala samo še za štartnino,če bomo pa še kaj jedli,je pa vprašanje :P

Objavljeno (popravljeno)

Ma bom pa jest travo pokosil pa boš mal pojedel... Če voziš kot zajc boš tud jedel kot zajc ... Hehhehe

Upam, da boš tok hiter...

Popravljeno . Popravil SF
Objavljeno

Bravo Stern! Kljub smoli na drugi dirki ;)

Objavljeno

Tale sistem kvalifikacij pa postaja malo čuden. V B skupini je za finale zadostovalo 32.212, v A pa niti 30.691 ni bilo zadosti. Kakšni so kriteriji za razvrščanje prijavljenih v A in B skupino?

Objavljeno
Kakšni so kriteriji za razvrščanje prijavljenih v A in B skupino?

Ni kriterija....prvi ki pride na tehničnega ima A, drugi B, tretji A....itd...to pomen da je čist od sreče odvisn....če pa sam hočeš v A al pa B, potem morš koga naprej spustit.

Pač nisi imel sreče z skupino....tvoja je bla pač mal hitrejša....ti morš gledat kter si bil v svoji skupini, ne pa čas.

Objavljeno

OK, loterija z možnostjo taktiziranja torej.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!