Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
A je mogoče kdo kej posliku dogajanje v Celju, smo vidl ene slikce že v Ljubečni,

pa me zanima če se jih bo dal videt na mreži????

Evo, ene par slikic. Jih imam še in to v polni ločljivost. Če koga zanima, naj pošlje PM ali pa mail, pa jih dobi.

@Gidl: Imam jih tudi še iz Domžal (je slikal prijatelj), če jih rabiš (za na vašo stran), kontaktiraj... ;)

IMG_0951.JPG

IMG_0962.JPG

IMG_0966.JPG

IMG_0967.JPG

IMG_0971.JPG

IMG_0992.JPG

IMG_0993.JPG

IMG_0995.JPG

IMG_1003.JPG

IMG_1004.JPG

Objavljeno

Brez zamere, dodajam jih še ene par... ;)

IMG_1006.JPG

IMG_1008.JPG

IMG_1012.JPG

IMG_1014.JPG

Objavljeno

a je še kdo opazu kako je zelen kawasaki letu po ravnin? zgleda,da 2-takterji še niso odpisani :)

po hitrosti se je lahko z lahkoto primerjal s Šternom,sam v ovinkih ga je pa takoj dobu

Objavljeno

Evo ga....nabrušen...Poročilo z rezultati je priletelo......najažurnejši trenutno.....pa še to z enodnevno zamudo

Ej teli rezultati so nekam zbluzeni in nepopolni!!!

GUMY, problem je v tem, da tokrat ni meril Speed Timing, ampak je Gidl moral sam zbrat razultate. Kadar čase meri Speed Timing so rezultati bolj popolni. Če je kakšna napaka pa sporoči, meni ali Gidlu.

Objavljeno

Evo ga....nabrušen...Poročilo z rezultati je priletelo......najažurnejši trenutno.....pa še to z enodnevno zamudo

GUMY, problem je v tem, da tokrat ni meril Speed Timing, ampak je Gidl moral sam zbrat razultate. Kadar čase meri Speed Timing so rezultati bolj popolni. Če je kakšna napaka pa sporoči, meni ali Gidlu.

Ja res rezultatov ni blo do konca....sm jih v Pon. po telefonu od kolega dobu in ne en listek zapisu....tko da se je lahko zgodila kakšna napaka.

Sm se pa potrudu na svoj način, včer popoldne jih tud zveze še ni imela.

Skupne pa itak sam urejam, tko da smo čim bolj ažurni.

Kaj ti pa ni všeč GUMY?

Objavljeno
Ma jest sem bil tut po cajtih samo 16., tako da kakorkoli nisem bil v finalu. V oči pa me je zbodla velika razlika med skupinama. Verjamem, da je bil tak sistem postavljen z dobrimi nameni. V primeru, da ena grupa vozi po suhem, druga pa po dežju, je stvar v redu, vendar se to zgodi zelo redko. Ker pa uvrstitev ali neuvrstitev v finale, pomeni tudi, dobiti ali ne dobiti točke, to ni čisto nepomembno. Če bi na primer zmanjšali število voznikov v finalu (npr. na 10 ali 12), bi rešili več stvari:

1.) V finalni dirki bi bilo manj prehitevanj za cel krog

2.) Uvrstitev ali neuvrstitev v finale ne bi bila več tako pomembna, saj bi se tudi v tolažilni skupini borili za točke

3.) Dirka tolažilne skupine bi bila precej bolj atraktivna, ker se ne bi preganjala samo 2 ali 3 tekmovalci

Salsa hvala za čestitke. Ma pilu sem bl za en drek, sem imu enduro gume zdej umes gor.

Se strinjam z teboj, tud sam sem to v debati med nami že predlagal...vendar se tu pojavi drug problem: nekateri vozniki pač niso tako dobri na kvalifikacijah da bi se kvalificirali med prvih deset naprimer in bi bili tako vedno obsojeni na točke od enajstega naprej, spet tisti zadnji v A finalu se nebi nič boril in bi dobil točke za deseto mesto in oni v B bi mogu letet v smrt za prvo mesto in bi dobil točke za enajsto mesto....meni osebno bi bile take dirke sicer boljše....več bi se dogajalo, kaj pa vam??

Lahko bi se upoštevali skupni čas prevožen na dirki, tako se lahko prvi v drugi grupi pripelje tudi do boljšega mesta, zadnji v prvi grupi bi moral pa prav tako pošteno delati. Poleg tega bi pa bilo precej manj prehitevanj za en krog s tem veliko bolj pošteno v primeru bitke na kolo! Moje mnenje je tako, problem je pa to da imajo domžalčani itak zmeraj tako ali drugače zadnjo besedo!

Spidy, če bi se upošteval skupni čas v dirki, bi bila midva s Kučanom 3. in 4. skupno, tako da to ni ravno relevantno. Se strinjam z Gidlom, da si je treba mesto priboriti v neposrednem obračunu. Bi pa tole delitev na finale in tolažilno skupino lahko uredili še bolj enostavno: izenačili bi število tekmovalcev v obeh skupinah, namesto da bi fiksirali število tekmovalcev v finalu. Določitev štartnih mest in vse ostalo, pa bi lahko ostalo nespremenjeno.

Objavljeno
a je še kdo opazu kako je zelen kawasaki letu po ravnin? zgleda,da 2-takterji še niso odpisani :)

po hitrosti se je lahko z lahkoto primerjal s Šternom,sam v ovinkih ga je pa takoj dobu

Jaz sem bil tud presenecen. Zgleda ves zbogan sam k je pa obrate dobu je pa res letel. Sej to je predelava iz kx 250 a ne? Enkrat sem se spraseval zakaj ni nobene Honde cr 500 2T? A je kaksna omejitev glede moci? To bi res letel. Sam poj pa se zmeram rabis enga takga k zna dobr ovinke peljat.

Objavljeno

Jaz sem bil tud presenecen. Zgleda ves zbogan sam k je pa obrate dobu je pa res letel. Sej to je predelava iz kx 250 a ne? Enkrat sem se spraseval zakaj ni nobene Honde cr 500 2T? A je kaksna omejitev glede moci? To bi res letel. Sam poj pa se zmeram rabis enga takga k zna dobr ovinke peljat.

po moje je to kx500 kawasaki vsaj po zadnji strehci bi reku da je,drugač je mel pa bremze tudi fajn zrihtane,je mel dva diska spredi :)

Objavljeno

Ja res rezultatov ni blo do konca....sm jih v Pon. po telefonu od kolega dobu in ne en listek zapisu....tko da se je lahko zgodila kakšna napaka.

Sm se pa potrudu na svoj način, včer popoldne jih tud zveze še ni imela.

Skupne pa itak sam urejam, tko da smo čim bolj ažurni.

Kaj ti pa ni všeč GUMY?

Za dirko v Domžalah so bili rezultati prav zgledno urejeni v enem fajlu pa sem se mogoče preveč razvadil. Tukaj je vse skupaj v treh fajlih, pa v istem fajlu so še eni rezultati iz prejšnjih treningov in dirk, pa ni čisto jasno katerih. Nikjer nisem našel skupnega rezultata tekme, najboljših časov na tekmi, ni rezultatov treninga. Pa prosil bi za popravek mojega imena iz Gorezd v Gorazd. Se opravičujem, ker kritiziram, cenim trud, ki ga vlagate v izdelavo internet strani ampak, če bi se dalo rezultate pripraviti, tako kot za Domžalsko tekmo, bi bilo res fajn. Pa da še sam malo prispevam: rezultate treninga sem ti poslal na e-mail, če jih slučajno še nimaš.

Objavljeno
A je mogoče kdo kej posliku dogajanje v Celju, smo vidl ene slikce že v Ljubečni,

pa me zanima če se jih bo dal videt na mreži????

Evo, ene par slikic. Jih imam še in to v polni ločljivost. Če koga zanima, naj pošlje PM ali pa mail, pa jih dobi.

@Gidl: Imam jih tudi še iz Domžal (je slikal prijatelj), če jih rabiš (za na vašo stran), kontaktiraj... ;)

IMG_0951.JPG

IMG_0962.JPG

IMG_0966.JPG

IMG_0967.JPG

IMG_0971.JPG

IMG_0992.JPG

IMG_0993.JPG

IMG_0995.JPG

IMG_1003.JPG

IMG_1004.JPG

Če maš še kaj kar tuki nalep....al pa na moj mail. B)

Objavljeno

tisti kateri se vozi za d.p. slovenije je 500 ccm :ph34r:

Objavljeno

Hanzi, lepa slikca a ne ? Sam tvoje gume nekam tanke zgledajo, bo treba kej boljšga zmontirat ;)

Lepo da sva se spoznala, škoda da ni blo več cajta za debato...no pa sej še nebomo pocrkal, upam!

Objavljeno

Tako tekmo si bo enkrat treba pogledat. Ze nase so zelo zanimive, kaj sele evropske. Zanimive slikce na tisti nemski strani(se posebej Ktm natikace :D ).

Objavljeno

Zakaj mi ne dela slika tiste kawe? Tud druge slike z warrior pics mi ne delajo, u čem je finta?

Objavljeno

PULAAAAAAAAAAA prihajam!

HA HA jest grem pa že dons v Pulo čeprav je dirka šele v nedeljo. Se morm privadit na sonce, ter morski zrak :P ;) Vse zainteresirane štoparke v tisto smer se mi lahko javijo B)

Objavljeno
PULAAAAAAAAAAA prihajam!

HA HA jest grem pa že dons v Pulo čeprav je dirka šele v nedeljo. Se morm privadit na sonce, ter morski zrak :P ;) Vse zainteresirane štoparke v tisto smer se mi lahko javijo B)

V SOBOTO ZVEČER JE PA NA RT-u KAMENJAK V SAFARI BARU ŽURKA SSEEEEE VVIIIDMMO (brez nič ni nič) :D :D :D :D :D :D :D

Objavljeno
PULAAAAAAAAAAA    prihajam!

HA HA jest grem pa že dons v Pulo čeprav je dirka šele v nedeljo. Se morm privadit na sonce, ter morski zrak :P  ;)  Vse zainteresirane štoparke v tisto smer se mi lahko javijo B)

V SOBOTO ZVEČER JE PA NA RT-u KAMENJAK V SAFARI BARU ŽURKA SSEEEEE VVIIIDMMO (brez nič ni nič) :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

a bi me vi radi res dol spravl?! :angry: <_< :)

ja ja na morje bo treba

Objavljeno
Zakaj mi ne dela slika tiste kawe? Tud druge slike z warrior pics mi ne delajo, u čem je finta?

slika po 2 dneh pade na drug naslov. hayabusa bla bla

kawasaki-kx500-97-bikepics-049988.jpg

drugač imaš pa dobro sliko te mofe TUKI

Objavljeno
PULAAAAAAAAAAA     prihajam!

HA HA jest grem pa že dons v Pulo čeprav je dirka šele v nedeljo. Se morm privadit na sonce, ter morski zrak :P  ;)  Vse zainteresirane štoparke v tisto smer se mi lahko javijo B)

V SOBOTO ZVEČER JE PA NA RT-u KAMENJAK V SAFARI BARU ŽURKA SSEEEEE VVIIIDMMO (brez nič ni nič) :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

a bi me vi radi res dol spravl?! :angry: <_< :)

ja ja na morje bo treba

ITAK :D :D :lol: :lol: :) :) :blink: :blink:

Objavljeno

Vidim da je za Kavo ful zanimanje!!!

Fant ma doma 3 primerke. Dva sta SM, eden pa kros in ta je tud naprodaj!!

Se mi pa zdi da bi z mal sreče tud ta drugega SM prodal-stvar diskusije!!! B) B) :D :)

PS: money can buy everything!

Objavljeno

zanimanje je zato k je edin zweitaktar v SM klasi pa ker po ravnini prehti vse po vrsti

vsaj v ljubečni je blo tko vidt...

Objavljeno
zanimanje je zato k je edin zweitaktar v SM klasi pa ker po ravnini prehti vse po vrsti

vsaj v ljubečni je blo tko vidt...

Vse????A ni bil eno deveti, drugo pa deseti??? :unsure:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!