batzajla Objavljeno Junij 20, 2003 Objavljeno Junij 20, 2003 se popravljam-po ravnini gre hitreje od ostalih,prehiti jih pa ne.a je tko? B)
gaberkosir Objavljeno Junij 21, 2003 Objavljeno Junij 21, 2003 ziv a mi kdo zna na hitro povedat kaj vse rabis za pripravo take dirke. koliko je minimalna dolzina kroga itd. hvala B) B)
Dirkac Objavljeno Junij 21, 2003 Objavljeno Junij 21, 2003 ziv a mi kdo zna na hitro povedat kaj vse rabis za pripravo take dirke. koliko je minimalna dolzina kroga itd. hvala B) B) Mogoče si boš lahko mal s temle pomagal, ampak to ni vse: pravilnik. Verjetno bo najbolš, če se obrneš na Petra Verbiča na AMZS-ju.
trco Objavljeno Junij 21, 2003 Objavljeno Junij 21, 2003 ziv a mi kdo zna na hitro povedat kaj vse rabis za pripravo take dirke. koliko je minimalna dolzina kroga itd. hvala B) B) Mogoče si boš lahko mal s temle pomagal, ampak to ni vse: pravilnik. Verjetno bo najbolš, če se obrneš na Petra Verbiča na AMZS-ju. DIVJA LIGA ZAKONNNNN ;) ;) ;)
trco Objavljeno Junij 22, 2003 Objavljeno Junij 22, 2003 Kako je blo v Puli? POMOJE HUDO JEST NISEM MOGU JET K SEM SE PREJŠEN DAN BOROVNIČK NALIZU ,UH :blink: :blink: :blink: :blink:
D.J. Objavljeno Junij 22, 2003 Objavljeno Junij 22, 2003 Kako je blo v Puli? POMOJE HUDO JEST NISEM MOGU JET K SEM SE PREJŠEN DAN BOROVNIČK NALIZU ,UH :blink: :blink: :blink: :blink: trco = trco666 ???
Roman Objavljeno Junij 22, 2003 Objavljeno Junij 22, 2003 Kako je blo v Puli? Vroče, organizacija vrhunska (če to besedo jemlješ kot njeno nasprotje), nekaj zanimivih dvobojev, precej skromna udeležba in pa glede na zahtevnost proge sorazmerno malo padcev - obe vožnji zmagal Štern pred Škarjo. Bi se (predvsem o organizaciji) dalo še veliko napisat, pa se mi več ne ljubi (v Pulo sem štartal ob 4h zjutraj, vrnil sem se pa pred pol ure :blink: ).
SF Objavljeno Junij 22, 2003 Objavljeno Junij 22, 2003 (popravljeno) Oskarja za stransko vlogo v filmu Pula dobi "hitna pomoč"... Fantje so res glumci... Odločil so se že prej da bo zadeva trajala skoraj do mraka, kar pa ni bilo po urniku... Pred drugim treningom supermota so misteriozno poniknili reševalci in to na tako finto da so pogledal kdaj gre delegat mimo walky-talky-ja, da so se začel dret vanj da imajo nočno in da jih boli kurac, da majo timing za kosilo... A ni blo čudn da je kr naenkrat pol ob 15. uri prišlo skoraj takrat kot novo reševalno vozilo na prizorišče en kup motorjev? Naslednja natega... Obljubil so rezultate in podelitev po drugi dirki vsakega razreda... Seveda so se že po dirki minimota gladko premislili in obljubili rezultate šele po 19 uri... Seveda kot so NAČRTOVALI. Vprašajte ljudi kako so si splanirali kosilo... SRAMOTA! Aja... Merjenje časov je poglavje zase.... samo za primerjavo... objavili so seznam na katerem sem imel kljub 5. mestu in "vožnji posranega goloba" najhitrejši čas dirke... Matematika pri seštevanju rezultatov? Kaj je to? :lol: Popravljeno Junij 22, 2003. Popravil SF
salsa Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 A bo Gidl spet najbolj ažurn in nam bo rezultate prpravu? Gidl mal se hecam, ampak rezultati bi nam pa vseen prav pršli! ;) :rolleyes:
trco Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 Kako je blo v Puli? POMOJE HUDO JEST NISEM MOGU JET K SEM SE PREJŠEN DAN BOROVNIČK NALIZU ,UH :blink: :blink: :blink: :blink: trco = trco666 ??? JAP :ph34r:
Profi Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 Fantje ste imeli se srečo, da niste prisli v soboto zjutraj kot midva z Benotom. Ko sem hotel zapeljati v boks, me je debelinko, za katerega se je pozneje izkazalo, da more biti eden glavnih pri organizaciji, nadrl kot prasca, en poba zraven njega, ki mu je bilo ob takem sprejemu, nemalo nerodno, je pripomnil, da so malo slabo spali in s tem poskušal malo opravičiti telebansko obnašanje svojega šefa, a organizacija je bila samo še nadaljevanje tega, kar sem doživel za sprejem- PODEN!!!!! :angry: Ko se je Marino z njim zapel okrog organizacije, mu je debelinko rekel, da naj "ne brine", da so oni organizirali že veliko dirk, pa mu je Marino rekel, da izgleda, kot da bi bila ta prva :D :D Ko sva z Romanom čakala na začetek treninga so imeli sodniki posvet in je eden rekel, da jim kosilo pripeljejo ob treh, druga dirka se pa začne ob pol štirih, a da naj ne skrbijo, da ne bi mogli pojest, da bodo pač rekli, da ne utegnejo in se bo dirka začela malo kasneje :lol: :lol: da dol padeš :lol: :lol: Tole Pulo si bomo pa zapomnili.
SF Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 V soboto so tudi mene pošiljali na verifikacijo in plačilo češ, šele ko boš mel papirje greš lahko v boks čeprav se še nič ni dalo naredit za nedeljsko dirko... prišel sem pač ravno pred treningom SM-a in možakar bi naprimer lahko povedal, da naj malo počakam... Komedija... Me zanima, kako bo odreagirala naša zveza...
5ER Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 Svašta :blink: Zakaj se je sploh prestavl v Pulo... a so v Luciji preveč dnarja hotl :rolleyes:
Profi Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 Drugače sva midva z Benotom tudi šele v nedeljo zjutraj naredila tehnični pregled, v soboto sva pa hodila ven in not kar z našo akreditacijo, saj ima isto moder trak kot njihova pa potem ni bilo več problema, kdo bo pa gledal kaj piše na kartončku :P Ampak spiker je bil pa ta prav :D
pino9 Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 Na žalost vseh se je v Puli zgodil tisto, česar smo se najbolj bali supermoto je vidno usapnilo po tekmovalcih in gledalcih mislim, da je za vse to kriva naša barbarska AMZS ki se totalno nekorektno obnaša do vseh tekmovalcev ki vlagajo zelo veliko denrja in truda.Že v Celju se je opazlo, da je dirko gledalo vsega 20 ljudi prav tako se iz dirke v dirko zmajnšujejo tekmovalci Mislim , da bi mogl ne zvezi nujno nekaj ukrepat zamenjati nekaj ljudi, da bi dirke postale to kar morajo in na medijskem področju kot po organizaciji Naša AMZS je rojena za razdore in zdrahe to bi že prej morali vedet saj to ni prvo sranje katerga so zakuhal. Poglejte si št.tekmovalcev in gledalcev v času Kovičevih dirk naša AMZS temu pravi partizanskih dirk in boste vidl razliko med tekmovalcih in popularnosti Supermotarda v razvoju Naši so že v štartu vse zajebal Nujno bo treba ukrepat drugače bo res na vsaki dirki nekdo dobil pokal ko bojo samo trije al pa dva
kycysymet Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 Na žalost vseh se je v Puli zgodil tisto, česar smo se najbolj bali supermoto je vidno usapnilo po tekmovalcih in gledalcih mislim, da je za vse to kriva naša barbarska AMZS ki se totalno nekorektno obnaša do vseh tekmovalcev ki vlagajo zelo veliko denrja in truda.Že v Celju se je opazlo, da je dirko gledalo vsega 20 ljudi prav tako se iz dirke v dirko zmajnšujejo tekmovalci Mislim , da bi mogl ne zvezi nujno nekaj ukrepat zamenjati nekaj ljudi, da bi dirke postale to kar morajo in na medijskem področju kot po organizaciji Naša AMZS je rojena za razdore in zdrahe to bi že prej morali vedet saj to ni prvo sranje katerga so zakuhal. Poglejte si št.tekmovalcev in gledalcev v času Kovičevih dirk naša AMZS temu pravi partizanskih dirk in boste vidl razliko med tekmovalcih in popularnosti Supermotarda v razvoju Naši so že v štartu vse zajebal Nujno bo treba ukrepat drugače bo res na vsaki dirki nekdo dobil pokal ko bojo samo trije al pa dva To sem jaz govoril že lani...Verbič je diktator, kateri gleda samo na svojo RIT in bo odgnal čedalje več privržencev tega športa, zakaj pa mislite, da je Lucija odpadla?
trco Objavljeno Junij 23, 2003 Objavljeno Junij 23, 2003 Na žalost vseh se je v Puli zgodil tisto, česar smo se najbolj bali supermoto je vidno usapnilo po tekmovalcih in gledalcih mislim, da je za vse to kriva naša barbarska AMZS ki se totalno nekorektno obnaša do vseh tekmovalcev ki vlagajo zelo veliko denrja in truda.Že v Celju se je opazlo, da je dirko gledalo vsega 20 ljudi prav tako se iz dirke v dirko zmajnšujejo tekmovalci Mislim , da bi mogl ne zvezi nujno nekaj ukrepat zamenjati nekaj ljudi, da bi dirke postale to kar morajo in na medijskem področju kot po organizaciji Naša AMZS je rojena za razdore in zdrahe to bi že prej morali vedet saj to ni prvo sranje katerga so zakuhal. Poglejte si št.tekmovalcev in gledalcev v času Kovičevih dirk naša AMZS temu pravi partizanskih dirk in boste vidl razliko med tekmovalcih in popularnosti Supermotarda v razvoju Naši so že v štartu vse zajebal Nujno bo treba ukrepat drugače bo res na vsaki dirki nekdo dobil pokal ko bojo samo trije al pa dva To sem jaz govoril že lani...Verbič je diktator, kateri gleda samo na svojo RIT in bo odgnal čedalje več privržencev tega športa, zakaj pa mislite, da je Lucija odpadla? DIVJA LIGA JE ZAKON NAJ DIRKA VSE POVE ........... JEBEŠ POLITKO........
spidy Objavljeno Junij 24, 2003 Objavljeno Junij 24, 2003 ziv a mi kdo zna na hitro povedat kaj vse rabis za pripravo take dirke. koliko je minimalna dolzina kroga itd. hvala B) B) Za dirko rabiš organizirat en cel kup stvari: proga mora biti dolga najmanj 600 m široka 6 m, proga mora biti licencirana, dirka mora biti vpisana v koledar dirk, organizator mora imeti pravtako lincenco organizatorja, potem je pa tukaj še en cel kup varnostnih razlogov,... Vse to našteto velja za DP. Če te zanima še kaj več me kontaktiraj na PM.
gidl Objavljeno Junij 24, 2003 Objavljeno Junij 24, 2003 A bo Gidl spet najbolj ažurn in nam bo rezultate prpravu? Gidl mal se hecam, ampak rezultati bi nam pa vseen prav pršli! ;) :rolleyes: Rezultati so, poročilo sledi....tokrat tud Skuter 50 in 70....če pa kdo želi še MM pa mu jih pošljem. lp Gidl
Denny Objavljeno Julij 3, 2003 Objavljeno Julij 3, 2003 A bodo SM treningi v soboto (5.7.) v Ljubečni?
trco Objavljeno Julij 3, 2003 Objavljeno Julij 3, 2003 A bodo SM treningi v soboto (5.7.) v Ljubečni? jap :D :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se