Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Matr sam moja je mal špijunirala... Obstojajo fotke, na kerih se lepo vid, de se je Beno Štern/61 grdo zredil... Še kombinezon je mogu zamenjat... Pa baje de je same pizdarije delal po pisti... :lol1: :yea2:

Objavljeno

A pa je kej pošrek letu??? :lol1:

Objavljeno
Da :D

Fotr ga je vozu :OK:

U jebemo to bi ga pa rad enkat vidu! :)

Objavljeno
Da  :D

Fotr ga je vozu  :OK:

U jebemo to bi ga pa rad enkat vidu! :)

Sej so slike pod temo skutrske dirke. Nam kle teh slik popov k ne pase sm.

Objavljeno
A pa je kej pošrek letu??? :lol1:

Pošrek? Baje de se je vleku po pisti kt tazadn poljak s polonezom na morje....))))

Objavljeno

nekaj slikc iz ljuečne

A ga je že prehitel ali ga šele bo to je sedaj vprašanje :rolleyes:

post-14-1066382152.jpg

Objavljeno

ne preveč počez :devil:

post-14-1066382356.jpg

Objavljeno

Na kratko: Gil motorsportu hvala za organizacijo (povabil sem se kar sam čeprav nisem ne mehanik niti voznik niti sponzor upam da niste hudi), zahvaljujem se za čevapčiče in kralja živali katerega mi je priskrbel SF, hkrati pa opravičujem za malo pozne objave ampak prej ni šlo zaradi zdravja :cry: Sem pa pred zaključkom skliznil domov ker se je nekaj zanimivega dogajalo tudi v BTC kar pa je opisano v eni drugi temi(miss tina zajc :devil: :P :o <_< )

PS: še vedno lahko napišete nekaj za novico na motosvetu kdorkoli pač že je najbolj kompenten za to, pa pošlje na info@motosvet.com ali pa meni na mail(PM)

Objavljeno

Skuter je letu, pa čeprav z drugim pilotom v sedlu.

Svaka čast, se vid da sta si oba pilota skuterja v žlahti! B) B) B)

Objavljeno
ne preveč počez :devil:

A je ta mugoče odletu? :hmm:

Objavljeno
A je ta mugoče odletu? :hmm:

Zanimivo :hmm: .........ampak NI odletu :OK:

Objavljeno

Končali so se uradni treningi (kvalifikacije), #61 ima 13 čas :notworthy: ! Jutri sledi boj za pozicije, za štartna mesta na dirki :yea2: .

Pista je dokaj odprta, dolgi in hitri ovinki, ter 2x off road. Beno pravi, da je asfalt grob, toda, zaradi mraza slabo drži :( . Sredi drugega treninga je zamenjal gume z novimi, toda niso in niso dosegle delavne temperature. Posledica tega sta seveda dva padca :angry: , in izguba dveh mest v razpredelnici (bil je enajsti). Sicer ima jutri še šanse uvrstitev poravit, drugače pa za prvim zaostaja 1,5 sekunde :OK: .

KAR JE HITRO NI POČASI :devil:

Objavljeno
Zanimivo :hmm: .........ampak NI odletu :OK:

Ta ta je Štern-car :OK:

Objavljeno
No, ta, ki pa je za #61 pa JE odletu !

A ni to un italjan??? :hmm:

Objavljeno
A ni to un italjan??? :hmm:

Ja ampak un zadej je Italjan (Mediza <-- ce se tko napise :hmm: ), 61 stevilka je pa Štern.

Objavljeno
Ja ampak un zadej je Italjan (Mediza <-- ce se tko napise :hmm: ), 61 stevilka je pa Štern.

Vem vem da je un spredi Štern!!! :naughty:

Objavljeno

Beno je bil prvo dirko 9. :OK: , v drugo pa se je iz zadnjega mesta (zaradi bližnjega srečanja od zadaj, v prvi šikani po štartu, mu je ugasnu moped) prebil na 15. :notworthy: .

Objavljeno

Bravo :notworthy: :notworthy: :notworthy: :OK: :OK: :OK: Špica :010 :010 :010 ČESTITAM :OK:

Objavljeno
Beno je bil prvo dirko 9. :OK: , v drugo pa se je iz zadnjega mesta (zaradi bližnjega srečanja od zadaj, v prvi šikani po štartu, mu je ugasnu moped) prebil na 15. :notworthy: .

Čestitke :004 :OK:

Usa čast :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!