Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Osebno sem za to da Verbič za mečko zasluži, če le naredi stvar tako da laufa in so vsi poglihani pa da predvsem stvar obstaja še čez 3 leta.

Prav zato ker je pravilnik povzet po evropskem ni prilagojen trenutnemu trendu v sloveniji in to me moti! Ampak če ste prebrali moje prejšnje poste ste lahko videli, da sem predvideval, da ena klasa je po evropskem pravilniku, tista ta huda.

:oops: Se pa moram globoko opravičit Gidlu, če sem ga kakorkoli užalil. Ni moj namen se pričkat o stvareh za katere se da civilizirano zment, predvsem pa se da lepo podat ARGUMENTE za in proti. Torej če se o stvari ne strinjaš mi poveš zakaj, ne pa da pljuvaš in sereš čez mene in moje bedaste ideje.... samo to prosim... Ker tako kot je že nekdo rekel, pljuvat je najlažje....

Ah ne veš kako mi je zdaj žal da sem zamudu sestanek...

Ti pino9 pa si mi ziher fouš ker me vsaj kdo jebe! Foušija pa taka... :lol:

Objavljeno

No te žalivke o raznih jebanjih itd pa puste za nogometne tekme sej tam navijači vidijo samo nasprotne navijače ne pa športa. Upam da motorizem nebo skrenil po tej poti.

Objavljeno

Jextra, res te ne štekam :( . Po eni strani nam soliš pamet, kakšni naj bi bili tekmovalni motorji, po drugi pa sam sprašuješ forumovce za nasvet, kaj kupiti :x . Tu mi nekaj ne štima.

Pa še to: če bi bili zasluški z organizacijo dirk v SM, res taki kot ti misliš, bi ti in verjetno tud jaz, organizirala vsak vsaj po tri :twisted: . Potem vsaj neb isku motor do 1.5mil. :2gunfire:

Pluvat si pa začel ravno ti, tako da pamet v roke, prosim :!:

Objavljeno

Po vseh teh modrih besedah je nujno potrebno da se jexta predstavi

( osebno si ga predstvaljam z najmanj magistrski nazivom :twisted: )

Objavljeno

No parlamentarci raj se zmenmo za kak trening tam, kjer je že tolk topl da se da pelat, kregarijo pa pustmo na strani!!!

Zarad telih težkih besed ne bomo nč kej hitrejši, prva dirka je pa že pred vrati!! :!: :?: :!: :idea: :shock:

Objavljeno

Binca: Kaj jaz kupujem za svojo cestno dirkarijo je predvsem moja stvar, ker človek ne more potešiti vseh želj le z enim motorjem.... Če pa bi rad bil moj borzni posrednik, pol se pa bova zmenla pa boš ti urejal moje finance!

Pa ne vem kolko krat sem že povedal, da če bi na vrhu (tam kjer pravilnik nastane) imeli pojma kam vodi trenutna situacija v sloveniji, pol bi VSI zaslužli, tako pa povprašaj tiste ki organizirajo pa ti bodo povedali kolko so zaslužili...

Spidy: vidim da si si našel novega Public Enemy-ja... kako lepo da človek tako lahko najde prjatelje! :D

Drugič ko greš v trgovino se ozri okoli, morda me boš ugledal.... 8)

Salsa: lepo je videt da nekateri še razmišljajo z glavo! Respect!

Objavljeno
Binca: Kaj jaz kupujem za svojo cestno dirkarijo je predvsem moja stvar,

Če je to samo tvoja stvar, zakaj potem sprašuješ folk kaj kupit... :?

povprašaj tiste ki organizirajo pa ti bodo povedali kolko so zaslužili...

sm biu dostkrat zravn, pa vem kolk se zasluži :cry: , bi pa biu tvoj borzni posrednik, ko boš ti organiziru prvo dirko... :twisted: (sm se že postavu v vrsto za novga mečkota)

Mogoče nebi blo odveč, da nam vsaj poveš, kaj si vse že dosegu v motošportu, pa te bom prec gledu v drugi luči :wink: .

Objavljeno

Tudi jest ga bom v drugič luči gledal. Zdej se ga namreč ful bojim in neupam sloh iz hiše, tudi dirkanje bom opustu pa čeprav bi moral it v četrtek v milano po motor.

Objavljeno

Men se pa zdi da ma zahodna evropa precej več izkušenj, kako se stvari streže in da je pameten, da se zgledujemo po njih- tud kar se pravilnika tiče. Je pol tolk laži za tiste,ki tud zunaj kakšno dirko odpeljemo, sploh pa za podmladek, ki se bo prej al slej uveljavil tud na EU sceni.Ziher. Upam da bo Beno uspešno zoral ledino! Bo pa to precej teži, če bo moral peljat DP s 40KS, a se ti ne zdi Jexta?

Pa sej ne žvimo sam od dons do jutr...

Objavljeno

OK, očitno imam jaz probleme s komunikacijo, ker nekateri še vedno niso razumeli kaj sem mislil s klasami: Izo! Prve dve klase so namenjene PREDVSEM ustvarjanju in razvoju podmladka, 3. klasa pa (ker v njej se vozi tako kot danes, torej brez nekih velikih limitov s kubikažo ali s čim drugim) je "evropska" oz. v njej se vozi po evropskem pravilniku (ali skoraj). Torej tisti ki bi želeli voziti tudi na mednarodnih dirkah vozijo v tej klasi. Prav tako večina tujcev, ki želi voziti v slo bo izbrala to klaso, ker je najbolj podobna evropski. Če ponovim: PRVE DVE SO ZA USTVARJANJE IN RAZVOJ PODMLADKA, TRETJA PA ZA DIRKANJE NA "EVROPSKEM" NIVOJU. Upam da je stvar malce bolj jasna zdaj.... Tako kot si reku ne živimo od dons do jutr... treba je razmišlajt na ustvarjanje podmladka, ker v nasprotnem primeru "zmanjka" dirkačev.

Binca: Če bi kakovost človeka merili po tem kašne športne rezultate dosega bi bil svet zelo beden. Kaj bi se spremenilo, če bi bil kakšen svetovni prvak ali pa le eden, ki ga ljubezen do motorjev in do dirkanja priganja predvsem k sodelovanju oz. podpiranju motošporta (v smislu plačevanja štartnin :wink: ), ne pa tolko do zmage, ki kljub temu da je sladka, prepogosto iz takšnih in drugačnih razlogov se nam izmika iz dosega. Vedi le to, da tisti ki me poznajo vedo, da imam motorje v krvi in sem prepričan optimist, istočasno pa mi gre na živce dejstvo, da je ljudem (predvsem tistim, ki se imajo za praaaaaveee motoriste) malo mar, kaj se bo zgodilo čez leto ali dve s slovenskim motošportom. Očitno se imajo za muhe enodnevnice in zato živijo od danes do jutri (carpe diem!)

Kar bom pa zdaj napisal ne mislim kot žalitev, zato se v naprej opravičujem če boste razumeli tako: Ti Binca in tvoj pajdaš Spidy (ali pa obratno, ne vem kdo ima dominantni ego) bi bil že cajt da zapustita puberteto in začneta razmišljat malce bolj zrelo. Proti obema nimam nič osebnega, mislim da je med nami samo nekaj nejasnosti, obema pa želim čimveč uspehov tako v življenju kot v dirkanju pa da bi zlezla ob bok legendam motošporta!

Objavljeno

Ni mi jasno, kam bi ti vtaknu 35 let starega začetnika ?! Vrjetn med pomladek :twisted:

Poglej samo kakšne otročarije pišeš. Sicer cenim tvoje navdušenje nad motorizmom, toda, ni dovolj da imaš veselje do posluha - pardon motorizma, če želiš vsej Sloveniji solit pamet. Tud jaz te ne želim žalit, toda, da me nekdo, ki še varčuje za prvi motor, uči kaj je pravi motorist :fist: :!: Tako Spidy kot jaz in še kdo smo samo dirkači (tudi nekdanji) in ne neka združba ki bi delovala proti tebi. Se pa močno trudimo za obstoj motošporta pri nas in tud veliko vlagamo v to.

Dam ti pa en predlog. Če že tako želiš pomagat pomladku, sponzoriraj nekoga, ki je obetavn :wink: .

Sicer pa se pogovarjamo o športu, ne pa, kakšen si ti do svoje mame ali žene 8) .

Objavljeno

Fantje, zakaj nebi zadeve mal poenostavili! Naredimo od 5-10 kategorij(kot je predlagu jexta) in zraven dodamo se spretnostno voznjo! :P Ne to je prevec enostavno za organizatorje, dejmo zraven se teorijo :twisted: Pol bomo pa videl kdo gre najboj poces :P Kaj pravis na to jexta :?:

Objavljeno

Točno tako :wink:

Pa še ceu teden bomo lohk v portorožu, al pa Celju... :twisted: . Sam nevem, če bo čas še za kvalifikacije :?: Pa kaj potem, en dan gor al dol 8) .

Objavljeno

No, sej ko bomo v Portorozu cel teden bo prou lusten, samo kaj bomo v Celju in v Murski poce pa ne vem ? :drinking:

Objavljeno

matr,en mesec vam dam mir in so si spet vsi drug drugemu v riti.....pa kaj vam je?! :?

Objavljeno
matr,en mesec vam dam mir in so si spet vsi drug drugemu v riti.....pa kaj vam je?! :?

Ice a še nisi ugotovu??? SLOVENCI smo :o :o :o in nažalost je naš nacionalni šport FOVŠARIJA. :agrue: :cry: :cry: :cry:

Objavljeno

Dolgo me ni blo tukaj na forumu, pa sem zdej prebral novejše poste.

Zahvaljujem se vam za migreno, ki sem jo pravkar dobil. Najbolj zaslužen za to je jexta, takšnih KACAD (primorci me bodo razumeli) nisem slišal že dooooolgo cajta. Vidim, da sta Gidl in Binca vedno pripravljena na fait, fanta full sem vesel, da imata sedaj novega sovražnika, tako, da se lahko jst zdej malo oddahnem :wink:.

Objavljeno

Ma ni problem. Saj bojo kmal spet dirke, pa boš lohk spet kej povedu :wink: .

Objavljeno

Ok, trablmejkerji... Vidim da se krog širi... počasi mi zmanjkuje živcev in to me ne preseneča....

Rozica: Če imaš težave s številkami si pomagaj s prsti, verjetno ti bo ratalo preštet do tri... Veš, tri klase je le ena več kot se vozi v "evropi" (kamor btw nepismeni ne sodijo), DP v spretnostni vožnji pa mislim da je v drugem topicu.... poišči... Ice napoti ga...

Binca: Zdaj faktorja sta dva, ali sta ti in spidy res pri rojstvu padla iz pizde na beton in pri tem razbila klinker ali me jebeta v glavo. Srčno upam da je druga varianta, predvsem iz razlogov preprečitve širjenja okužbe med sokrajani... Menim pa, da imate malce izkrivljen pogled na to kdo je motorist, vendar ne zdi se mi smotrno zgubljat besed v tej smeri. Moram pa ti nekaj potrdit: Res kupujem prvi motor, ki bo pisan na moje ime (vsi dosedanji so bili iz raznih razlogov naslovljeni na koga drugega...).

Zame klasa "podmladek" predstavlja lahko nekega začetnika, ali pa nekoga ki pač ni finančno sposoben vozit na evropskem nivoju. Zakaj mora SM bit šport samo za elito? žalostno, da vlagate le v obstoj motošporta, ne pa v razvoj. To je že izgubljena bitka...

Kycysymet: A si spet še eden ki zna samo pljuvat čez vse, pametnih argumentov pa nima? Fantje, če bi skrbno brali poste bi ugotovili, da sem vas že nekaj cajta nazaj prosu da me prepričate da nimam prav s TEHTNIMI ARGUMENTI, v nasprotnem primeru samo krepite moje mnenje, da bi morali omejiti nekaterim dostop do interneta!

Objavljeno

Zahvaljujem se vam za migreno, ki sem jo pravkar dobil. Najbolj zaslužen za to je jexta, takšnih KACAD (primorci me bodo razumeli) nisem slišal že dooooolgo cajta. Vidim, da sta Gidl in Binca vedno pripravljena na fait, fanta full sem vesel, da imata sedaj novega sovražnika, tako, da se lahko jst zdej malo oddahnem :wink:.

Oj Stari borec....veš jaz nimam sovražnikov, samo ljudei ki narobe mislijo popravljam.....tko kot sm tebe včasih......pa brez zamere, WB.

Lahko pa bi se tudi ti strinjal z mano, Binco....in še kom. Jexta je sigurno en zabaven fant, samo v temi SM Klase in Organizacija se po naše moti.....BTW nima pojma.

Lahko bi tud ti kaj dodal, koneckoncu si eden tistih ki po Jextinem mnenju meče denar stran......in tvoje cenjeno mnenje je???

Objavljeno

Jexta najlepsa hvala, ker si mi pojasnu zadevo in povedu, da v evropi vozijo dve klase :shock: Verjetno jih je bolj malo in zato imajo smo dve klase :? Nas pa je tudi do 30 ce je lepo vreme :P Se strinjam z jexto, najmanj ena, dva, tri (sm stel na prste)klase SM. :2gunfire:

Objavljeno

Oj Stari borec....veš jaz nimam sovražnikov, samo ljudei ki narobe mislijo popravljam.....tko kot sm tebe včasih......pa brez zamere, WB.

Lahko pa bi se tudi ti strinjal z mano, Binco....in še kom. Jexta je sigurno en zabaven fant, samo v temi SM Klase in Organizacija se po naše moti.....BTW nima pojma.

Lahko bi tud ti kaj dodal, koneckoncu si eden tistih ki po Jextinem mnenju meče denar stran......in tvoje cenjeno mnenje je???

Moram povedat, da se v tej zadevi popolnoma strinjam s teboj in Binco, kar se pa plomb tiče bi najprej dal plombirat tipkovnico in modem jexti :wink:.

Objavljeno
kar se pa plomb tiče bi najprej dal plombirat tipkovnico in modem jexti

Bravo, kako da se jaz tega nism spovnu :?: . Aja na glavo sm padu iz ..... :twisted:

Objavljeno

Jextra prpel 30 novih voznikov, nej plačajo licence pa vse kar gre zraven pa te bojo vsi po rokah nosil... zmen se z ennim uvoznikom za fajn cene za motorje... pol pa v lov... hitro ti bojo odprta vsa vrata v zvezi in tud vsi organizatorji z mano vred te bojo kušnili na nago rit...Pridi enkrat na sestanek AMD Orjaki pa ti bomo pokazal mal kolk košta dirka in boš mogoče drugače razmišljal... Misliš da kaj reši, če vsak dobi svoj pokal? si slučajno eden od tistih starcev k bi radi kej dosegli (pleh) pa nimajo jajc dost hitr pelat?Če gre sam za to da se da ljudem veselje pol je treba nardit tko da sploh ne bo dirke... Pol pojdi na kak Jermanov dan, al pa na Motohappening-najboljš na turistično vožnjo, pa si kupi pokal pa si izmisli eno neobstoječo klaso in daj vgravirat ploščico... čez 10 let itak ne bo noben vedel a je ta dirka sploh bla al ne...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!