Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Že lep čas berem tele vaše boje, pa zaradi premalo poznavanja dogodkov v letu 2002 raje molčim. Rečem lahko le to, da vsak svoje stališče zagovarja, po jexti pa malo preveč tolčete in norca brijete.

SF jaz se iz Jermanovega dneva ali pa Motohapeninga nebi norca delal in podcenjeval te dogodke, še manj pa da so to turistične vožnje. Na takšnih prireditvah ne šteje samo štoparca in pokal, šteje tudi druženje in dobra volja. Tega pa je na drževnem nivoju premalo, saj se vse deli na klane, ki delujejo popolnoma ločeno.

Sem tud sam nekaj gum na dirkah doma in v tujini pokuril, začel satar dobrih 30 let in ne bom pozabil solidarnosti med tekmovalci, ko sem kot novinec hotel zvedet kolk se gume pumpajo ... :?: :roll: smešno a ne ? ... :evil: ... ampak to je bila skrivnost, ki je ni hotel nihče izreči.

Binca ti boš najbolje vedel, da je velika razlika v odnosih med tekmovalci doma ali v tujini, največji krivec za to pa je splošno pomankanje domačih strokonjakov in kot največji problem je tu denar.

Tolko z moje strani in lepo pozdravljeni !

PS. TUDI NASPROTNIKI NA PISTI SO LAHKO PRIJATELJI.

Objavljeno

ike nobeden ne podcenjuje jermana ali pa kakšno drugo prireditev samo tam je klas veliko več na jermanovem dnevu pa sploh ni klase.Kar se druženja tiče mislim ,da lahko damo orjaki vzgled saj v minimotu vsi pomagamo eden drugemu in smo prijatelji z vsemi vozniki. Kar se pa tiče evropskega ranga dirk se mi pa zdijo boksi še bolj razdvojeni kot pa v sloveniji.

Bi pa dodal še to da veliko različnih klas ni dobro se vidi iz CHD-ja kjer se vozijo po dva ali trije v klasi. Mislim da bi tam lahko izpustili vsaj nekaj klas in jih združili. naprimer 125 SP in 125 GP v eno ali 250 sp in 250 gp v eno ITD. Veliko več ljudi privablja masovni štart ko je na štartu 20 ali več tekmovalcev skupaj. Dolgočasno pa je za tekmovalce in gledalce če pet motorjev kruzari po pisti.

Objavljeno

JEXTA, po moje maš prav ti, samo bolj nežno z njimi, te bojo raztrgali. :evil:

Objavljeno

Orjak ... vsepovsod so izjeme in lepo je to slišat in naj se še drugi zgledujejo po vas, le tako naprej in veliko užitkov povezanih z uspehi vam želim.

Res da so boksi v evropskem rangu bolj razdvojeni, v glavnem je v njih sama smetana, vzdušje pa je dosti bolj čisto. Kot primer naj povem, da sem kot novinec na evropski dirki v razredu 600 ss bil deležen ogromne pomoči in sem na prvi dirki zvedel več stvari kot v celoletni sezoni dirk za DP in AA. Samo nemško ali angleško je treba govorit in se vse zve.

Tudi jaz se strinjam da s številom klas ne bomo rešili problema udeležbe ali množičnosti moto športa, vendar va štartu naj bodo klase vsaj malo manj drage.

Spet primer ... leta 94 se je pri nas začela klasa 600 SS :) za katero je bil dovolj nakup motorja 600 ccm, drug izpuh, menjava plastike in v dir. Čez dve leti je bilo dovoljenih že toliko sprememb, da je vse skupaj letelo že visoko pod oblaki ... :cry:

Tudi masovni štarti so tisto kar privablja množice ljudi, samo dokler bodo naše dirke na tujih tleh in na improviziranih domačih dirkališčih iz te moke ne bo kruha.

Objavljeno

Skorajda ne morem verjet svojim očem! Sem že mislu, da govorim mongolsko da me nobeden ne razume, zdaj pa vidim da je v sloveniji še razumnih ljudi! Gremo lepo po vrsti:

IKE:

Spet primer ... leta 94 se je pri nas začela klasa 600 SS icon_smile.gif za katero je bil dovolj nakup motorja 600 ccm, drug izpuh, menjava plastike in v dir. Čez dve leti je bilo dovoljenih že toliko sprememb, da je vse skupaj letelo že visoko pod oblaki ... icon_cry.gif

Točno v tem je problem! Pravilniki doživljajo takšne spremembe, da na koncu vozijo samo tisti, ki si to lahko privoščijo (cca. 3). Torej nisem zafrustriran, ker ne dobim pleha (vsaj tako trdi SF), ampak ker finančno ne morem dohajat naraščanja stroškov dirkanja. Tako kot jaz ugotovim, da me dirkanje preveč stane, tako jih 30 drugih ugotovi isto in že jih ostane samo 6 ki zvozijo sezono. Beda. Da bi našli si sponzorja pri nas je bajka, zato nam ostane le prazna denarnica in nepotešena želja po dirkanju. To je žalostno! Se pa strinjam popolnoma z Orjakom (Orjakom ploskam za trud vložen v organizacijo! Respect!), da v primeru manjšega števila dirkačev se izpelje dirko z dvema ali več klasama istočasno, seveda odvisno od propustnosti proge. Tako dosežemo "množičen" štart, točkovanje po kategorijah pa ostane tako, kot če bi vozili posebej. Noben ne bi bil prikrajšan, pa tudi manjvrednostnega kompleksa (Jaz 45KM proti Ti 60KM) ne bi mel.

Se mi pa zdi čudno kako je debata lahko degenerirala do te stopnje. Pa vse kar sem hotel povedat je blo samo to, da je treba spreminjat pravilnik tako, da poskrbimo za dolgoročni razvoj, ne pa le kratkoročni obstoj motošporta, posebej pa SM (o katerem je bilo govora na začetku topica).

SF: Kdaj imate sestanek? Pridem ziher! :wink:

Brane: Hja, si bo treba zobe nabrusit! :wink:

Objavljeno

jextra boš obveščen...

Objavljeno

Gospod JEXTA TAKO DALEČ SI NAS SPRAVIL Z TVOJIM ENI IMAJO DRUGI NIMAJO PA ŽELJA TAKŠNA PA KAJ BI TI ČE BI

PONUJAM TI EN DOBER PREDLOG DA SE POKAŽEŠ MI TI BOMO PRISKERBELI ZELO,ZELO DOBER SUPERMOTO MOTOCIKEL PROGO IZBEREŠ TI POTEM PA NASTOPI ŠTOPARCA PA DA VIDIMO VSE SEM PRIPRAVLJEN PLAČAT IN ORGANIZIRAT OD GUM DO MOTORJA NATO BOŠ POSTAVIL ČAS PROTI PRVIM 5 IZ DP NATO ČE BOŠ BOLJŠI VSAJ OD DVEH TI PRISKRBIMO MOTOR ZA 2003 ČE NE BOŠ MORALSPONZORIRATI PRVIH PET TEKMOVALCEV Z VSEMI PORABLJENIMI GUMAMI V SEZONI 2003 PA UPAM DA VSAKI DAN PRIDNO TEKAŠ, FITNESIRAŠ VSAJ 8 UR INTEZIVNO NA TEDEN, DRUGAČE BO BOLJ TEŽKO RAZEN, ČE PA SI TI ŠE NEODKRITI TALENT SLO

ČE SI ZA DIL SE TI BOMO JAVILI PA DA NAREDIMO EN PREDTEKMOVALNI ŠOV V VSAKEM PRIMERU BOŠ POSTAL SLAVEN !!! ČE NI TO LEPO BREZ FICKA AL PA KREDIT ZA 2003

Objavljeno
Gospod JEXTA TAKO DALEČ SI NAS SPRAVIL Z TVOJIM ENI IMAJO DRUGI NIMAJO PA ŽELJA TAKŠNA PA KAJ BI TI ČE BI

PONUJAM TI EN DOBER PREDLOG DA SE POKAŽEŠ MI TI BOMO PRISKERBELI ZELO,ZELO DOBER SUPERMOTO MOTOCIKEL PROGO IZBEREŠ TI POTEM PA NASTOPI ŠTOPARCA PA DA VIDIMO VSE SEM PRIPRAVLJEN PLAČAT IN ORGANIZIRAT OD GUM DO MOTORJA NATO BOŠ POSTAVIL ČAS PROTI PRVIM 5 IZ DP NATO ČE BOŠ BOLJŠI VSAJ OD DVEH TI PRISKRBIMO MOTOR ZA 2003 ČE NE BOŠ MORALSPONZORIRATI PRVIH PET TEKMOVALCEV Z VSEMI PORABLJENIMI GUMAMI V SEZONI 2003 PA UPAM DA VSAKI DAN PRIDNO TEKAŠ, FITNESIRAŠ VSAJ 8 UR INTEZIVNO NA TEDEN, DRUGAČE BO BOLJ TEŽKO RAZEN, ČE PA SI TI ŠE NEODKRITI TALENT SLO

ČE SI ZA DIL SE TI BOMO JAVILI PA DA NAREDIMO EN PREDTEKMOVALNI ŠOV V VSAKEM PRIMERU BOŠ POSTAL SLAVEN !!! ČE NI TO LEPO BREZ FICKA AL PA KREDIT ZA 2003

Pardon da se mešam :evil: :evil: :evil: ... in ti smatraš sebe za motorista :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Zelo zelo si zgrešil in z tako napihnjenimi pljuči boš še na nogometnem igrišču težko obrnil.

PS. sploh nisem zasledil da je jexta kje govoril da bo koga namazal ............ resnično si prava TIPČINA ................. da ne bom še kaj drugega rekel.

Objavljeno

Ike ti ne razmeš! :wink: To je nov način novačenja sponzorjev!

Pino9: Pa kaj ti res zaupaš bolj človeku, ki je npr. državni prvak, kot pa tvoji materi ali fotru? A se nebi raje dajali kdo ima daljšega? :twisted: Tisti ki zmaga dobi zalogo ola gum za celo leto!

Modrost tedna: Motor še ne pripelje motorista!

Objavljeno
Ike ti ne razmeš! :wink: To je nov način novačenja sponzorjev!

Pino9: Pa kaj ti res zaupaš bolj človeku, ki je npr. državni prvak, kot pa tvoji materi ali fotru? A se nebi raje dajali kdo ima daljšega? :twisted: Tisti ki zmaga dobi zalogo ola gum za celo leto!

Modrost tedna: Motor še ne pripelje motorista!

Neeeeeeeeeeee ... mam kratkega ... :evil: :evil: :evil: ... bom ob vse gume ... :roll: :roll: :wink: .

Objavljeno

TTTIIIČAAAAAAAAA VUUUUUUUN, NA MIZO, GREMO MERIT, KDO GRE PO PIVO.....TIČAAAAAAAAA VUUUUUUUUUN, TIIIIIIIIIIČAAAAAAAAAA VUUNNNNNNN.....

Škrat Bolfenk

Objavljeno

Kam to pele, kam to gre???

Vidm da mate dost cajta za nepotrebn čvek!!!

Sicer pa enake zgodbe že par let v CHD, pa zdej tule, bojim pa se, da bo edini rezultat tele debate enih par skreganih med sabo (v kolker že niso!!!).

Dam pa kr neki stvari prav Jexti, pa rečte kar hočte!!

Dolgoročno trenutni pogled na SM sceno pomen POKOP!!! :? :idea: :? :shock:

Objavljeno

Res imate naumne izjave me kr glava boli! O telih izjavah s tiči pa tko naprej pa prosim takoj ven iz te teme in v ljubezenski forum!

Kr se pa tebe tiče jexta boš pa 100% vabljen na sestanek orjakov da nam predavaš o svojih pogledih na dirkanje, organizacijo dirk,... Tako bomo z malo malico priredili dirko za DP, da nam bo ostalo toliko gotovino, da si bomo lahko pokrili tudi stroške celotne sezone vseh naših članov.

Tudi osebno te bom zelo vesel da razčistiva zadevo o padcu iz pizde na beton. BTW jest z Binco nimam nič skupnega le to da ga poznam, ga spoštujem ker je eden zelo dobrih poznavalcev gp dirk in tudi dober tekmovalec! Tako da če ne poznaš ljudi ne blati po njih! :!:

Objavljeno

S takim razmišljanjem, kot ste mi ga po kazali bi res lahko verjel da je z vama nekaj narobe. Pa brez zamere za beton... :wink:

Objavljeno
S takim razmišljanjem, kot ste mi ga po kazali bi res lahko verjel da je z vama nekaj narobe. Pa brez zamere za beton... :wink:

Zamera

Objavljeno

A se kaj vidimo v Poreču konec tedna?

Objavljeno
A se kaj vidimo v Poreču konec tedna?

Trening se začne mogoče pride še ena CRF

Objavljeno

Kako je kej možno pelat v Poreču?

Tlele vidim, da Binca sprašuje če se vidmo, pa me zanima na koga se je treba obrnt za informacije????

Vreme je glih tapravo! 8) 8) 8)

Objavljeno

Za trning v poreču se nitreba nič prijavit.Trening je v soboto od 9h dalje do 13h in od 15 ure do 19h v nedeljo pa celi dan.Za več informacij pokliči 041 709 740. Mislim salsa da to številko imaš.

Objavljeno

Glej ga zlomka, js se pa okol lomim, mamo pa šefa kr u hiš!! :oops: :oops: :oops: :idea: :idea:

Objavljeno
Glej ga zlomka, js se pa okol lomim, mamo pa šefa kr u hiš!! :oops: :oops: :oops: :idea: :idea:

e mi casa e tu casa :D :wink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!