Skoči na vsebino

MOTO TOČKA - KOBARID 4.7.2010


PUNOVAGORICA

Priporočene objave

PU Nova Gorica v sodelovanju z Moto skupino OK Riders organizira več preventivnih prireditev pod skupnim imenom »Moto točka«.

V sodelovanju z moto skupino OK Riders, zavarovalnicami, občinami, zdravstvenim domom, AMZS, podjetji, ki se ukvarjajo s prodajo MK in opreme bodo na parkirnih prostorih neposredno ob cesti, organizirane aktivnosti na katerih se bodo vozniki MK in sopotniki lahko zaustavili. Na kraju prireditve bodo lahko pridobili različne preventivne, turistične ali druge informacije, praktično bodo lahko sodelovali pri prikazu pravilnih ravnanj v prometu (prva pomoč ob PN, preizkušanje svojega reakcijskega časa, se seznanili z zavarovalni pogoji, prikazana bo različna motoristična oprema in motorna kolesa.

Motoristi, ki se bodo zaustavili bodo lahko brezplačno dobil različen preventivni material in artikle za večjo varnost pri vožnji (odsevne brezrokavnike, obeske, zastavice, majice) ali pa se bodo le osvežili in odpočili.

Naslednja "MOTO TOČKA", bo izvedena:

04.07.2010 med 09. in 19. uro v Kobaridu (parkirni prostoru TIK Kobarid, nasproti BS Petrol

Odseki cest pred in za krajem prireditve bodo ustrezno označeni z zastavami rumene barve z opozorilnimi napisi in obvestilnimi tablami Moto točka (3 km, 1km in 250 m)

Vse motoriste vabimo, da se ob priliki vožnje skozi kraje, kjer bodo aktivnosti izvajale, na prireditvenih prostorih zaustavijo.

Tudi le zaustavitev na kraju, počitek in razgovor z drugimi vozniki motornih koles lahko prispeva k boljši varnosti na naših cestah.

Popravljeno . Popravil PUNOVAGORICA
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!