rs125black Objavljeno Julij 25, 2010 Deli Objavljeno Julij 25, 2010 +2: - Denis ( Rs 80 ) - Robert (Rs 75 ) Wrmmmmmmmmm :evilgrin::evilgrin::evilgrin::evilgrin::evilgrin::notworthy::notworthy:[ attachment=167481:36373_1376585094765_1235974820_31013859_6245325_n.jpg] stroji dejann 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 27, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2010 pičimo gor če bo dnara dejann 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 pičimo gor če bo dnara denar ni tak probleem, bole vreme pa idemo sigurno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 27, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2010 (popravljeno) denar ni tak probleem, bole vreme pa idemo sigurno... zadnič kda smo bili na racelandi so tui vsi jamrali kak de dež ša pa je nakonci tako kul vreme blo da adijo... jaz bon ša tui če de dež, samo če me na poti ki zgrabi pol se stavin negi v neki gostilni pa se znacepam ko svija od frustracije xD qua pa de zaj z marofon? neste rekli da de 1. avgusta neke? aja pa fajn bi blo da mi rečete kdaj približno de se šlo ta pa nazaj. da nebo ki kaj vmes prišlo meni! Popravljeno Julij 27, 2010. Popravil impulz Kor13 in dejann 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Julij 27, 2010 Deli Objavljeno Julij 27, 2010 zadnič kda smo bili na racelandi so tui vsi jamrali kak de dež ša pa je nakonci tako kul vreme blo da adijo... jaz bon ša tui če de dež, samo če me na poti ki zgrabi pol se stavin negi v neki gostilni pa se znacepam ko svija od frustracije xD qua pa de zaj z marofon? neste rekli da de 1. avgusta neke? aja pa fajn bi blo da mi rečete kdaj približno de se šlo ta pa nazaj. da nebo ki kaj vmes prišlo meni! Kaj se res težko malo potrudit, pa probat pisat "slovensko". Ker drugače si bomo mogli nabavit narečnike. Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Kaj se res težko malo potrudit, pa probat pisat "slovensko". Ker drugače si bomo mogli nabavit narečnike. jas ga za narečno ljubljanščino že dolgo imam:P dejann 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 28, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 28, 2010 (popravljeno) en majhen problemček... jaz grem v ponedeljek v anglijo zato bo malo težko z nedeljo. bi vas stalo kaj če bi šli v soboto na raceland? če nebo deža seveda.. če bomo šli v nedeljo jaz najverjetneje nebom mogel it stanko?dejan? bi blo kul tak? Popravljeno Julij 28, 2010. Popravil impulz dejann 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 pa kolega nemre iti v nedeljo... taka rejsan bolše ka v soboto?? Ali je med tednon tudi odpreto??? Kak je? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 http://www.vreme-si.com/ vreme za soboto kaže malo rizično.medtem ko v nedljo kaže lepo. dejann 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
surk Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 pa kolega nemre iti v nedeljo... taka rejsan bolše ka v soboto?? Ali je med tednon tudi odpreto??? Kak je? in kaj te stane da vsaj približno normalno pišeš? Te v šoli niso knjižne slovenščine naučil? Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 en majhen problemček... jaz grem v ponedeljek v anglijo zato bo malo težko z nedeljo. bi vas stalo kaj če bi šli v soboto na raceland? če nebo deža seveda.. če bomo šli v nedeljo jaz najverjetneje nebom mogel it stanko?dejan? bi blo kul tak? eh toto nedeljo gremo vreme kaže dobro... saj pa max 2 uri vožnje mamo domu pa te ob 7 ziher domu priješ.. boš ša polek dejann in SATANN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 in kaj te stane da vsaj približno normalno pišeš? Te v šoli niso knjižne slovenščine naučil? v temi je govora o racelandu nepa o slovenščini in narečjih :topic: aleksandergabriel, Kor13, SATANN in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 100% gromo v nedeljo ker zakaj pa bi se v dežju peljali na dirkališče? :lol: dejann 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 kdo zaj gre vse z motosveta ?? jas grem 100% SATANN in dejann 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 30, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2010 Kdo je kaj reko o vożnji po dežju? No ok Jaz grem v soboto ce nebo dezja, v nedeljo pa grem na furco po sloveniji malo V primeru dezja pa pac nedelja jbg dejann in wolkec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno Julij 30, 2010 Deli Objavljeno Julij 30, 2010 kaj pa med tednon se ne da? Recimo, torek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 30, 2010 Deli Objavljeno Julij 30, 2010 kaj pa med tednon se ne da? Recimo, torek? Po predhodnem dogovoru! Je treba poklicat. Na pamet tukaj se menit je brezveze. Dajte povedat, kdaj se zdaj gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Julij 30, 2010 Deli Objavljeno Julij 30, 2010 Po predhodnem dogovoru! Je treba poklicat. Na pamet tukaj se menit je brezveze. Dajte povedat, kdaj se zdaj gre v nedeljo se gre vreme bo vse bo wolkec, dejann in SATANN 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Julij 30, 2010 Deli Objavljeno Julij 30, 2010 Po predhodnem dogovoru! Je treba poklicat. Na pamet tukaj se menit je brezveze. Dajte povedat, kdaj se zdaj gre Prid v nedeljo, jaz bom ziher, napovedan je sonček in prijetnih 29 stopinj. Kaj bi si še lahko želel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Julij 30, 2010 Deli Objavljeno Julij 30, 2010 @impulz ti si bil pobudnik zej pa te ne bo:surrender: sigurno da pridem:P dejann in wolkec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rs125black Objavljeno Julij 30, 2010 Deli Objavljeno Julij 30, 2010 adanič ti pa se nam lahko kje v juršincih pridružiš pa se skup pelamo naprej... dejann in wolkec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 31, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2010 (popravljeno) če ima kdo voljo za raceland danes me naj prosim dregne na zasebno. vreme zgleda da bo bomba Popravljeno Julij 31, 2010. Popravil impulz dejann in wolkec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Julij 31, 2010 Deli Objavljeno Julij 31, 2010 če ima kdo voljo za raceland danes me naj prosim dregne na zasebno. vreme zgleda da bo bomba bomo ju3 šli wolkec, SATANN in dejann 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Julij 31, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2010 kurba pa cajt negre skup... upam da boste dodobra spilili gume dost sreče, čim manj padcev wolkec in dejann 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
666 Objavljeno Julij 31, 2010 Deli Objavljeno Julij 31, 2010 kurba pa cajt negre skup... upam da boste dodobra spilili gume dost sreče, čim manj padcev še žal ti bo dejann, SATANN in wolkec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se