enduraš Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 Par sklikic v razmislek. Pazite nase! Kaj nej rečem? NA ROKAH IMEJTE ROKAVICE!!!!!! Menda je tip mislu ,da obvlada R1 ?! Tip k je predelal tale motor se je mogel spet učit hodt. Tale pa očitno ne ve kaj je varnostna razdalja. :?
Ales Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 Ma, lahko paziš pa se te še vseeno lahko kaj takega doleti. Takšno ti je motoristično življenje, vedno v nevarnosti. :(
Tratnjak Damijan Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 Tudi to spada v del motorizma, ni pa nujno da se zgodi.
smeško Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 a bi ti rad da me vse mine??? :(
AREA Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 smeško zarad tega te pač ne sme minit, ne ga srat :wink:
smeško Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 smeško zarad tega te pač ne sme minit, ne ga srat :wink: a se ti nisi nikol zamislu nad takimi stvarmi - sam vprašam! :roll:
AREA Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 ja sem se, ampak mam prevlko veselje do motorjev da bi mi taka stvar vzela pogum...kaj bi pa pol delal v lajfu? :shock: :D
manjak Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 Še kr grde slike. Sam sej to se ne nardi usakmu(I wish)
smeško Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 ja sem se, ampak mam prevlko veselje do motorjev da bi mi taka stvar vzela pogum...kaj bi pa pol delal v lajfu? :shock: :D ja se strinjam s tabo (sva že dva), ampak vseen k vidm take slike se za ene 5 min zamislm!! :? sej je to normalno ne?? ker če se ne bi zamislu pol bi to pomenil da nimam pameti... (ampakjoresnimam)..... ma sej ne vem kaj hočem povedat :oops:
AREA Objavljeno November 17, 2002 Opozori Objavljeno November 17, 2002 if i only have a brain :oops: :D :lol:
enduraš Objavljeno November 17, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 17, 2002 bom probal še kakšne slike najdt... da se boste še bolj zamislili :lilangel:
manjak Objavljeno November 17, 2002 Opozori Objavljeno November 17, 2002 bom probal še kakšne slike najdt... da se boste še bolj zamislili :lilangel: Nes hočeš do konca zamorit, a :wink:
tom Objavljeno November 17, 2002 Opozori Objavljeno November 17, 2002 Jaz sem tudi našel eno sliko z posledico padca. Ampak vam raje napišem link, kot pa jo objavim na forumu. Moram vas opozorit, da je raje NE GLEJTE, če imate slabe želodce! Tukaj je naslov: vatican.rotten.com/motorcycle P.S.:mislim da boste o ogledu te slike zelo dobro premislili, preden se boste peljali brez čelade
manjak Objavljeno November 17, 2002 Opozori Objavljeno November 17, 2002 Evo, to sliko bi jst kazu, k bi mularija delala izpit. Ne vem kolk bi se jih pol brez čelade vozil.
robberrt Objavljeno November 17, 2002 Opozori Objavljeno November 17, 2002 faaaaaaaak pa res je un imel isto thundercat kot jaz, pisuka je grdo ce vids kwa se naredi ce enmu v rit prletis. Upam da ne bom nikol :?
smeško Objavljeno November 17, 2002 Opozori Objavljeno November 17, 2002 Evo, to sliko bi jst kazu, k bi mularija delala izpit. Ne vem kolk bi se jih pol brez čelade vozil. se strinjam!! še posebej v LJ ker tam ma pa človek občutek da so čelade prepovedane!! kolkr sm jest vidu samo ene 10% skuteristov nosi čelado!! :x
CAPIROMZY Objavljeno November 17, 2002 Opozori Objavljeno November 17, 2002 :shock: Ne se j... sam tist rentgen je pa grd :o 8) :?
Vale Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 ja sem se, ampak mam prevlko veselje do motorjev da bi mi taka stvar vzela pogum...kaj bi pa pol delal v lajfu? :shock: :D ja se strinjam s tabo (sva že dva), ampak vseen k vidm take slike se za ene 5 min zamislm!! :? sej je to normalno ne?? ker če se ne bi zamislu pol bi to pomenil da nimam pameti... (ampakjoresnimam)..... ma sej ne vem kaj hočem povedat :oops: Ne ga srat Smeško, pol tudi avtov ne bi smeli vozit, ko non stop na TV-ju nesreče kažejo. Jaz imam od moje nesreče cel albom fotk mojga sesutega motorja in še vedno bolečine v roki, ampak minlo me pa ni. Komaj čakam, da kupim nov motor :lol:
cyc Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 se strinjam!! še posebej v LJ ker tam ma pa človek občutek da so čelade prepovedane!! kolkr sm jest vidu samo ene 10% skuteristov nosi čelado!! :x Ja, in od teh 10% jih 90% nosi to celado na komolcu! Za lep dvojni zlom ... oz. trojni :wink:
dead_man Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Jaz sem tudi našel eno sliko z posledico padca. Ampak vam raje napišem link, kot pa jo objavim na forumu. Moram vas opozorit, da je raje NE GLEJTE, če imate slabe želodce! Tukaj je naslov: vatican.rotten.com/motorcycle P.S.:mislim da boste o ogledu te slike zelo dobro premislili, preden se boste peljali brez čelade Tudi jaz sem se zamislil nad temi slikami :shock: :cry: .Niso glih prijetni na pogled.
manjak Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Že prej smo zlo mirkal na cest ampak zdej bomo pa še bl
smeško Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 jest sm reku da se sam mal zamislm - v tej smeri, da bo treba ša mal več zaščitne opreme kupt... vozu se bom pa še naprej :!: :!:
gebre Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Ne ga srat Smeško, pol tudi avtov ne bi smeli vozit, ko non stop na TV-ju nesreče kažejo dej si poglejte slike v temi nesreča ferrarija..... LP by gebre
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se