stigmata Objavljeno Avgust 3, 2010 Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 Kdor še ni bil ne ve kaj zamuja, kdor je bil pa bo letos itak spet tam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 valda bom tam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Mi gremo v petek zjutraj MC Vukovi prihajamo.Ostali pa srečno vožnjo in se vidimo dolej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ris Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Ja valda da se gre, nismo pozabli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 7, 2010 Deli Objavljeno Avgust 7, 2010 Fajn organizirano ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 7, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2010 Fajn organizirano ... ?????????????????????????????????????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 ?????????????????????????????????????????????????? Ja, kaj - fajn je blo :-). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 A jeeeebi ga....ste se ga pa spet vreji nažrli?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 Bil, videl, zmagal 3x ... Fajn je blo.....fešta prava...in na zboru in v "Why Blue-ju" ter "Moulin Rouge-u". Organizacija 1A, pivo pocen, čevapi fini, folk extra, posebaj lokalke Edino, kar sem pogrešal, je bilo toples pranje motorjev....glede na to kakšna je bila dovozna pot bi bilo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 Bil, videl, zmagal 3x ... Fajn je blo.....fešta prava...in na zboru in v "Why Blue-ju" ter "Moulin Rouge-u". Organizacija 1A, pivo pocen, čevapi fini, folk extra, posebaj lokalke Edino, kar sem pogrešal, je bilo toples pranje motorjev....glede na to kakšna je bila dovozna pot bi bilo fajn Lokalke so imele toples pranje motorjev sam ne v centru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 aja sorry pozabu prlimat fotko Frips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 Bil, videl, zmagal 3x ... Fajn je blo.....fešta prava...in na zboru in v "Why Blue-ju" ter "Moulin Rouge-u". Organizacija 1A, pivo pocen, čevapi fini, folk extra, posebaj lokalke Edino, kar sem pogrešal, je bilo toples pranje motorjev....glede na to kakšna je bila dovozna pot bi bilo fajn ali pa recimo topless odluftavanje hidravlike za sklopko :-) PS: da ne bom off-topic : nikoli mešati DOT3 in DOT4 zavorne tekočine, ker mešanica ima nižje vrelišče od vsake posamične točke vrelišča ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 aja sorry pozabu prlimat fotko To je bilo pa sigurn 8 bajta z desne strani pred makadamom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 To je bilo pa sigurn 8 bajta z desne strani pred makadamom jaaaa una z lepo ograjo. torej si ih vidu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DISK Objavljeno Avgust 11, 2010 Deli Objavljeno Avgust 11, 2010 res je blo super sam pogrešal sem veliko pivo ni ga blo niti v mestu po kafičih in ne na ceniku čeprav nič narobe se vsaj ni mel časa segret. cena malega 0.50centa noro drugo leto gremo spet sam za kkšn dan dlje. ghibli 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Avgust 13, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 res je blo super sam pogrešal sem veliko pivo ni ga blo niti v mestu po kafičih in ne na ceniku čeprav nič narobe se vsaj ni mel časa segret. cena malega 0.50centa noro drugo leto gremo spet sam za kkšn dan dlje. Tud drugo leto ne bo velikega piva, to je pri njih kao veliko pivo, pač naročiš 2 in si 1 deci v plusu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 Ma je čist vredi malo...me roka vsaj ne boli haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se