bojcp Objavljeno Avgust 3, 2010 Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 Tudi letos bo motoristični piknik MK CRKNENE PODGANE, letos že drugi po vrsti. Potekal bo na isti lokaciji kot lani, to je v okolici železniške postaje v Lipovcu pri Dolenji vasi. Lepo vabljeni Več informacij: +386 (0)41 770 476 ROBI +386 (0)41 362 371 BOZO INFO@CRKNENEPODGANE.SI daneb in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Tudi letos bo motoristični piknik MK CRKNENE PODGANE, letos že drugi po vrsti. Potekal bo na isti lokaciji kot lani, to je v okolici železniške postaje v Lipovcu pri Dolenji vasi. Lepo vabljeni Več informacij: +386 (0)41 770 476 ROBI +386 (0)41 362 371 BOZO INFO@CRKNENEPODGANE.SI Kdaj? LP mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Kdaj? LP Na plakatu piše: Lipovec 20 - 22 avgust. anja37 in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Na plakatu piše: Lipovec 20 - 22 avgust. Sem bil še preveč zaspan, pa nisem videl. Hvala LP:worship: mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojcp Objavljeno Avgust 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Kdaj? LP 20-22. avgust daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 Če že zarad druga ne, bom šel zarad firbca, da vidim če bo tuli letos tako dober žur kot lansko leto. Enmau se ga bomo nažrl, ko nam pa jutranja rosa zbistri glavo, pa odpujsali domov. umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Me2You Objavljeno Avgust 9, 2010 Deli Objavljeno Avgust 9, 2010 Ja jaz tudi pridem, ker so res fantje (deklet ne poznam) iz tega kluba res face!! pa tudi lani je blo res dobro, tako, da letos sploh ne pričakujem kaj drugačnega.... SharpNinja, mojamiska, Cofko Cof in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 (popravljeno) Ja jaz tudi pridem, ker so res fantje (deklet ne poznam) iz tega kluba res face!! pa tudi lani je blo res dobro, tako, da letos sploh ne pričakujem kaj drugačnega.... Ja fantje so re face. Ampak punce so pa še bol fejst. Popravljeno Avgust 10, 2010. Popravil matjazg Cofko Cof 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Artikl Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 Itak da pridemo pa hej mašinca zagodi .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 17, 2010 Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 (popravljeno) ma kje je to pojma nimam kam je za it, pa še neki me zanima a bod tut specialiteta za jest???mmmmmmmmmmmmmmm dobro PODGANJIČEVAP pridem če se ne zgubim Popravljeno Avgust 17, 2010. Popravil TONTO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojcp Objavljeno Avgust 17, 2010 Avtor Deli Objavljeno Avgust 17, 2010 ma kje je to pojma nimam kam je za it, pa še neki me zanima a bod tut specialiteta za jest???mmmmmmmmmmmmmmm dobro PODGANJIČEVAP pridem če se ne zgubim Med Ribnico na Dolenjskem in Kočevjem. Bo označeno ob glavni cesti kam je treba it daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 18, 2010 Deli Objavljeno Avgust 18, 2010 Med Ribnico na Dolenjskem in Kočevjem. Bo označeno ob glavni cesti kam je treba it Se pravi pr zobotrebcu desno :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 20, 2010 Deli Objavljeno Avgust 20, 2010 (popravljeno) Pridemo jutr:boobies: , ma da bo fajn Popravljeno Avgust 20, 2010. Popravil VS800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZZR1100 Objavljeno Avgust 21, 2010 Deli Objavljeno Avgust 21, 2010 Donc ga pa uletimo daneb in ZEKKO 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Avgust 22, 2010 Deli Objavljeno Avgust 22, 2010 Blo je fino fajn :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 Fajn,fajn:beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 No ja, kok bi reku. Od začetka je bilo zelo fajn. Pola se pa ne spomnem več najbol. Jih je blo kr enih par :beer1: , pa tistih epruvet tudi. Mislim pa da je blo fajn. Ko sem se zbudu ni blo tako hudo, mi je bla čelada še vedno prov:wallbash: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 No ja, kok bi reku. Od začetka je bilo zelo fajn. Pola se pa ne spomnem več najbol. Jih je blo kr enih par :beer1: , pa tistih epruvet tudi. Mislim pa da je blo fajn. Ko sem se zbudu ni blo tako hudo, mi je bla čelada še vedno prov:wallbash: he,he...pol pa še bolš !!!!!! sm šele zjutrej uštekal da sem spal z glavo po bregu navzdol....je vsaj kislina sproti odtekala ... drugo leto sigurno pridem če le ne bo kakšnih obveznosti... umetnica51 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Povratnik Objavljeno Avgust 27, 2010 Deli Objavljeno Avgust 27, 2010 Vsa pohvala organizatorjem ! Škoda , da ni nobene slikce gor "prpopane ", saj so vsi nekaj slikal.....:wacko: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Avgust 27, 2010 Deli Objavljeno Avgust 27, 2010 Vsa pohvala organizatorjem ! Škoda , da ni nobene slikce gor "prpopane ", saj so vsi nekaj slikal.....:wacko: ! http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2441 Evo vam slikce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno Avgust 28, 2010 Deli Objavljeno Avgust 28, 2010 pohvale organizatorjem dober žur in bend tudi :yes: sam že res da smo bli v okolici ribnice sam kje za boga ste dobili pečene skuše v kuhinji sej ne da niso ble dobre ampak kak čevapčič bi bolj pašal na ves tisti alkohol no drugo leto kak kilo mesa več naročit :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Avgust 28, 2010 Deli Objavljeno Avgust 28, 2010 Hvala ZEKKO http://www.motosvet....um.php?cid=2441 Evo vam slikce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Avgust 29, 2010 Deli Objavljeno Avgust 29, 2010 http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=237441&id=250922733133 slikce so... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se