A_je_to Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 http://www.btinternet.com/~Andrew.Janet/shepton.htm Kak hud paint na Banditu.. _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
ak Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 Da ne bom novga topica odpiral.... Poznate koga, ki se ukvarja s Paintbrush-em v SLO, pa da ima normalne cene... Ejkej
A_je_to Objavljeno Avgust 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 Ja AK jaz mam v enem izvodu motorista oglas ce te zanima :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
dejan Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 quote: Da ne bom novga topica odpiral.... Poznate koga, ki se ukvarja s Paintbrush-em v SLO, pa da ima normalne cene... Ejkej Ce bo dobr bo drago ker sama tehnika Airbrush zahteva precej casa.
ak Objavljeno Avgust 9, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 quote:Ja AK jaz mam v enem izvodu motorista oglas ce te zanima :) Prosim!!! Ejkej
A_je_to Objavljeno Avgust 9, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2001 quote: quote:Ja AK jaz mam v enem izvodu motorista oglas ce te zanima :) Prosim!!! Ejkej 041 833 019 Gregor _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se