Skoči na vsebino

Harley Davidson XR 1200


dromomaniac

Priporočene objave

Najprej en lep pozdrav celotni motosvet skupnosti in pohvale za spletno stran in seveda forum. Sem reden bralec, je pa to moj prvi post.

V glavnem..zanima me motor Harley XR 1200.

Prosil bi za čim več info.. Je mogoče kje na netu kak dober test tega motorja oz. v kakšni slo reviji (npr. motosi)? Je motor vreden nakupa?

Hvala!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V glavnem..zanima me motor Harley XR 1200.

Hvala!

Pozdravljen na forumu... žal morda ne na ta pravemu ...ko omeniš HD, je tukaj največja možnost da boš "spljuvan" ker te zanima mnenje o "kupu starega železja"...:evilgrin::evilgrin:

Drugače, vsaj meni zanimiv motor... Harlej ki to ni!...:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Frend ga ima , sem ga zajahal in je zraven vroda men najbolj kull HD, ko ga zaštartaš se strese kot da je potres, prdi ko grom in potegne kak se šika, navora do krova tak da zadnjo gumo pridno žere :D

V glavnem , pravi moped za prave muškarce :)

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 4 tedne pozneje...

jaz sem ga zadnjič peljal ... tačke na ponesrečeni poziciji - točno na nogah - za na mestu , v redu za vožnjo ... sklopka trda - kar načeloma ni noben problem - a je začela prijemati šele na koncu , kar je v kombinaciji s tačkami zoprno pri mestni vožnji - stalno ustavljanje in speljevanje... navor in moč sta me - ker nisem navajen dvovaljnikov - zelo lepo presenetila... na mestu diagonalne vibracije ki jih nisem vajen - se umirijo tam nekje od 2500obr/min naprej in vožnja postane v kombinaciji z HUDIM zvokom iz sesalnih cevi pravi užitek ( se mi zdi , da tega zvoka se pa res ne da kopirat!!!).. motor je lepo vodljiv a se mu poznajo kilogrami ... zavore prijemajo pri počasni vožnji : nič,nič,čisto malo in bum ( pri cca 30-35km/h) - niso za mestno vožnjo ... zaviranje pri višjih hitrostih svetlobna leta daleč v plus napram pljuvanju po HD zavorah .. najlepša vožnja zaradi zračnega upora med 90 in 110km/h..... pohvalil bi smerokaze , ki se sami ugasnejo ... za konec : uporaben motor za lepo vožnjo s presenetljivo zalogo moči in navora za prehitevanje ... njegovo domovanje so regionalke in magistralke - tudi na račun dobrih zavor. lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!