renegade Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 Konec maja so se trije Črnogorski motoristi odpravili z motorji "okoli sveta" in danes srečno prispeli domov !! več podrobnost kje vse so so vozili oz. kje jih je vodila pot pa na spodnjem linku. http://www.theridearound2010.me/ blu 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 (popravljeno) Na... Potem pa pravijo, da so Črnogorci leni... Zadnje meje so padle! :worship: Odslej lahko le še zganjamo "turizem". (Samo v vednost) P.S. Kaj je avantura? "Avantura je, če imaš (samo) tri mesece na razpolago in želiš obkrožiti svet." Popravljeno September 5, 2010. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno September 5, 2010 Deli Objavljeno September 5, 2010 (popravljeno) Berem blog in sem se odlocil da bom predelal celega ... svaka čast :worship: Popravljeno September 5, 2010. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Jap Blažo je legenda.....pa nobenih težav s motorjem, razen padcev..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Jap Blažo je legenda.....pa nobenih težav s motorjem, razen padcev..... Res dober motor tud past ne zna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno September 6, 2010 Deli Objavljeno September 6, 2010 Res dober motor tud past ne zna... Kot mi je povedal je imel dva "moška padca", ostalo je bilo samo v stilu padcev na mestu....ampak na srečo brez posledic....motor pa "obuhan" ko hribovski jabuk.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se