yamaha Objavljeno November 21, 2002 Opozori Objavljeno November 21, 2002 a bi kdo vedu za kaj podobnega in k'k to zgleda??zanima me al paše od 900 cbr zadnja plastika gor al je treba kej prirejat oz .švasat al kaj podobnega??? :?: :?:
spidy Objavljeno November 21, 2002 Opozori Objavljeno November 21, 2002 a bi kdo vedu za kaj podobnega in k'k to zgleda??zanima me al paše od 900 cbr zadnja plastika gor al je treba kej prirejat oz .švasat al kaj podobnega??? :?: :?: Kokr jest vem bos mogu ker fejst švasat drejat, predelvat, ... ne muci se. :wink:
Tratnjak Damijan Objavljeno November 21, 2002 Opozori Objavljeno November 21, 2002 Na žalost ne paše nič in nima smisla predelavat. Zakaj hočeš predelat? A ni 600 Honda lep motor?
Thundercat Objavljeno November 21, 2002 Opozori Objavljeno November 21, 2002 Po moje boš motor samo pokvaril...kot večina ki predelava!
YZFgeorge Objavljeno November 22, 2002 Opozori Objavljeno November 22, 2002 Kaj bi pa rad z tem dosegel? Deljen sedež, kot ga ima 900tka?
duhec Objavljeno November 22, 2002 Opozori Objavljeno November 22, 2002 a bi kdo vedu za kaj podobnega in k'k to zgleda??zanima me al paše od 900 cbr zadnja plastika gor al je treba kej prirejat oz .švasat al kaj podobnega??? _________________ .padu.potrgal kite.razsu motor. A to se ti je zgodilo, zato bi jo pole popravu pa predelu al kako? :roll: Smem prašat še kak letnik maš? :oops: Res bi dal zadek od CBR900? Men je tisto tko grdo, tak ogromen zadek je že za 900, kako bi šele zgledalo na 600... :roll: Tist zadek je drgače ful uporabn, sm vidu enkrat na eni 900 l.'96. Ful placa ma, pa še za kako orodje.. pohvalno. LP duhec
manjak Objavljeno November 22, 2002 Opozori Objavljeno November 22, 2002 Pust motor kukr je. Bo najlepš zgledu
Rock-46 Objavljeno November 22, 2002 Opozori Objavljeno November 22, 2002 Glej stvar je taka, motor bi lahko zirhtal sej ce je tovarnisko tak ni nikol dolocen da ne bi mogel biti drugacen, samo pomisli koliko dela imas ce Primer:pades z motorjem in popravis plastike, kolko je dela da ti plastike lepo stojijo gor, da so linije lepe, no kaj bi blo sele ce bi dajal gor plastike od druzga motorja, ker 900 je zadaj sirsa in ima zato tak zadek, 600 je ozja krajsa...nevem ce se ti splaca to delat , ce pa ze bos pa vsaj natanco naredi(za tvoje dobro) Lp, Rock
dave the wave Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Pust motor kukr je. Bo najlepš zgledu Razen, če ga imaš od zadaj polomljenega. lp DTW
manjak Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Pust motor kukr je. Bo najlepš zgledu Razen, če ga imaš od zadaj polomljenega. lp DTW :idea: :lol:
yamaha Objavljeno December 10, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2002 zanima me kje bi js to dobu in sicer plastiko,oz sprednji blatnik -mogoc kdo pozna koga al kej podobnega,salamon listam pa ne najdem kaj za cbr 600 '92,in kaksne so kej cene ponaredkov,oz. dirkacev..pa se za krize..dejte povedat kok se vidi ce so zviti al npr.kolo gre po svoje,krivo stoji,vpliva to kaj na ravnotezje ko spustis balanco,oz.gre po svoje..lp dean
moped Objavljeno December 14, 2002 Opozori Objavljeno December 14, 2002 Kolega gre v soboto v nemčijo po rabljene kose. Lahko kontaktiraš. Pošlji PM
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se