Robertjur Objavljeno Januar 11, 2014 Opozori Objavljeno Januar 11, 2014 Če pa ne veš, da je policist tudi sodnik, potem pa še nisi prerasel tricikla . Prasec!!
I30 Objavljeno Januar 12, 2014 Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 Men se zdi svinjarija da stališče enga polcaja zastopajo vsa možna sodišča. Se pravi da ti na cesti sodi kar cajo sam ... vsako upiranje in vse ostalo so samo še stroški. Primer: Polkrožno sem obračal tam kjer to ni prepovedano, prižgal levi smernik se stisnil desno k robniku da bo čimveč prostora ...namotal skrajno levo in bummm!!! V bok mi je od zadaj parkiral neki arabec z volvom. Šel je v prehitevanje levemu žmigavcu navkljub!!. Nato pride cajo,ˇmodroˇ ugotovi da sem kriv ker človeku zadaj res ni bilo jasno zakaj tako upočasnjujem in rinem k levemu robniku.? Bilo je 30m od semaforja kjer sem moral zaviti desno (levo prepovedano) Zanimivo je blo da sta bila plavčka dva ... sam tist ta žleht, (čista domina) je nabijal svoj prav in nasprotujočega mnenja onega drugega niti ni hotel slišat. Seveda se ni dal motit in je napisal položnico. Ko sem mu razlagal da je v njihovem svetu (arabskem) tujec vedno kriv in te medtem ko si priprt vsak dan parkat popedrajo je samo stekleno gledal oni drugi se je pa že prav sekiral. :grim Daj si ti tole tvoje pisanje še enkrat čisto počasi preberi. Potem pa napiši, če si kaj razumel. Jaz namreč se v teh samonasprotujočih klobasah ne znajdem. Edino to, da se ti je to dogajalo nekje v arabiji. A so tam policaji tud v plavo zadekani? pik1 in trebor 2
KLOVN Objavljeno Januar 12, 2014 Opozori Objavljeno Januar 12, 2014 (popravljeno) Men se zdi svinjarija da stališče enga polcaja zastopajo vsa možna sodišča. Se pravi da ti na cesti sodi kar cajo sam ... vsako upiranje in vse ostalo so samo še stroški. Primer: Polkrožno sem obračal tam kjer to ni prepovedano, prižgal levi smernik se stisnil desno k robniku da bo čimveč prostora ...namotal skrajno levo in bummm!!! V bok mi je od zadaj parkiral neki arabec z volvom. Šel je v prehitevanje levemu žmigavcu navkljub!!. Nato pride cajo,ˇmodroˇ ugotovi da sem kriv ker človeku zadaj res ni bilo jasno zakaj tako upočasnjujem in rinem k levemu robniku.? Bilo je 30m od semaforja kjer sem moral zaviti desno (levo prepovedano) Zanimivo je blo da sta bila plavčka dva ... sam tist ta žleht, (čista domina) je nabijal svoj prav in nasprotujočega mnenja onega drugega niti ni hotel slišat. Seveda se ni dal motit in je napisal položnico. Ko sem mu razlagal da je v njihovem svetu (arabskem) tujec vedno kriv in te medtem ko si priprt vsak dan parkat popedrajo je samo stekleno gledal oni drugi se je pa že prav sekiral. :grim spremenil si smer vožnje kljub temu, da se nisi prepričal, da to lahko varno narediš, hmm, a si pil, si mogoče pijan še zdaj, ko to pišeš? Popravljeno Januar 12, 2014. Popravil duce749 Dadi, I30 in trebor 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se