Kramp Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 ... Take modele je treba preganjati toliko časa, dokler se ne ustavijo na tak ali drugačen način (sicer brez streljanja, ostale točke pa ja). Jest hočeeeem strelajneeeeee!!!! Matr ste zagaman, moram vse zanimivo samo na TV gledat. :angry: aero, Alla, Gasperr in 8 others 9 2
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Kaj pa če ne riviraš ustavt...a to tud pobeg mim policajev... :grrr Fritz, klimbra, ImenitnaPriložnost in 10 others 5 8
Kramp Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Jaz sem pozorno bral vse argumente, vendar pa se sprašujem, kaj bi se zgodilo, če policisti po zakonu nebi smeli preganjati prekrškarjev. Cigajnarija. Ajjaaaa, sej je že. :closedeyes: Kaj pa če ne riviraš ustavt...a to tud pobeg mim policajev... :grrr Jap in potem te dohitijo iz odzadaj! Alla in anja37 1 1
DAMI34 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Kaj pa če ne riviraš ustavt...a to tud pobeg mim policajev... :grrr Anja tebi bi bilo oproščeno. Ups... Alla, Fritz, special749 in 4 others 2 5
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Anja tebi bi bilo oproščeno. Ups... dami pa bog ne daj,če nebi štopali minusou,kaj mravš dami...tej ki jih štopajo so tud v prekršku-kolk pik jim damo al pa kr odvzem brisa.... klimbra, Kramp, ninjaxx in 6 others 4 5
aero Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Kaj pa če ne riviraš ustavt...a to tud pobeg mim policajev... :grrr Ja, kolega je priletel mimo, ustavil, obrnil, šel nazaj k njim pa so mu rekli, da je pobegnil DAMI34, ninjaxx, nxyz in 8 others 6 5
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Cigajnarija. Ajjaaaa, sej je že. :closedeyes: Jap in potem te dohitijo iz odzadaj! Misliš da bi pociljau in me ,mislim da ne ,tko da.... :grrr special749, Izek, grepavl in 8 others 3 8
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Ja, kolega je priletel mimo, ustavil, obrnil, šel nazaj k njim pa so mu rekli, da je pobegnil Jst ga nisem videla,ker pršla lih za blagim ovinkom vn in drevesa še...Ko on mahtat začeu z roko,ne z tablico,sem opazla še pesek,pa da neb....sam ni blo nobenga za mano bajkr88, ninjaxx, Izek in 8 others 3 8
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Jst ga nisem videla,ker pršla lih za blagim ovinkom vn in drevesa še...Ko on mahtat začeu z roko,ne z tablico,sem opazla še pesek,pa da neb....sam ni blo nobenga za mano in pol je pesek skočil na tebe in hopa hopa? anja37, LRR, P182 in 8 others 2 9
Popularna objava budacki Objavljeno September 8, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2010 (popravljeno) Zapisnika še nisem dobil za podpisat, ( net verzije sploh nebi komentiral, sama sebi je protislovje ) Za svoje napake bom odgovarjal, ne skrbet. Za vse, ki veselo kvačkate neumnosti ... po naravi nisem norc, ustavljen sem bil že čez 50×, pihal, merjen na radar...še nikoli kazni pa živim na okupiran območju ( "okupator" je policaj, s tem sem mislil obmejno območje, kjer jih pač je velik ) Me pa preseneča...da lahko nekdo nekomu želi smrt. Hvala ^^ Mashina ... tvoje mnenje me nikoli ni preveč ganilo, gnoj si pa še zmer Pobegnil pa nisem niti zaradi kakšne želje po dokazovanju niti nisem hotel zadovoljit mojih nenavadnih fetišev in tralala Mislim pa, da nikomur od vas (posameznikov ) ne dolgujem opravičila ali razlage, pa vendar ... here i am Neumnost pa je še zmeraj neumnost...žal. Želim pa vsem ostalim mladcem malo več razsodnosti, starim mačkom pa seveda še kšn varen kilometer več. Moja motoristična kariera se je verjento končala, v večini po moji odločitvi, seveda je bilo nekoliko pritiska s strani družine, znancev ... Popravljeno September 8, 2010. Popravil budacki Jure, babilon, TOMTECH in 21 others 20 4
DAMI34 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 in pol je pesek skočil na tebe in hopa hopa? Dogi stajl s policajem? Uau..... Maja333, aero, Alla in 10 others 3 10
krava Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 here i am...Moja motoristična kariera se je verjento končala in...po čem prodaš mašino,kombinezon!? Kake slikce mogoče!? :grim anja37, Fritz, Izek in 2 others 4 1
aero Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Moja motoristična kariera se je verjento končala, v večini po moji odločitvi, seveda je bilo nekoliko pritiska s strani družine, znancev ... Pametno, norec manj na cesti. Mi je prav vseeno, če prej nisi delal prekrškov ampak v glavi nisi imel nič, če si norel in ogrožal druge. Srečen si lahko, da nisi koga poškodoval. DAMI34, budacki, bawbaw in 18 others 11 10
Popularna objava budacki Objavljeno September 8, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2010 in...po čem prodaš mašino,kombinezon!? Kake slikce mogoče!? :grim Mislil sem obdržat kombinezon, saj nima niti praskice, če sm iskren Nekakšna srečka v tej nesreči. Ravnotako čelada in rokavice .... škornji so pa kr naredili svojo nalogo in majo 2-3 luknce. Zadnja feltna gre v dirkaške namene kolegu, mašina pa nevem še. Če bo kdo hotel bo pač prišel iskat, pa bom dal. No saj konec koncev lahko tudi kombinezon prodam, vendar bom si ga še enkrat prej oblekel in šel kupit en loto listek. Pametno, norec manj na cesti. Mi je prav vseeno, če prej nisi delal prekrškov ampak v glavi nisi imel nič, če si norel in ogrožal druge. Srečen si lahko, da nisi koga poškodoval. In srečen sem... kaya, anja37, trebor in 12 others 13 2
DAMI34 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Zapisnika še nisem dobil za podpisat, ( net verzije sploh nebi komentiral, sama sebi je protislovje ) Za svoje napake bom odgovarjal, ne skrbet. Za vse, ki veselo kvačkate neumnosti ... po naravi nisem norc, ustavljen sem bil že čez 50×, pihal, merjen na radar...še nikoli kazni pa živim na okupiran območju ( "okupator" je policaj, s tem sem mislil obmejno območje, kjer jih pač je velik ) Me pa preseneča...da lahko nekdo nekomu želi smrt. Hvala ^^ Mashina ... tvoje mnenje me nikoli ni preveč ganilo, gnoj si pa še zmer Pobegnil pa nisem niti zaradi kakšne želje po dokazovanju niti nisem hotel zadovoljit mojih nenavadnih fetišev in tralala Mislim pa, da nikomur od vas (posameznikov ) ne dolgujem opravičila ali razlage, pa vendar ... here i am Neumnost pa je še zmeraj neumnost...žal. Želim pa vsem ostalim mladcem malo več razsodnosti, starim mačkom pa seveda še kšn varen kilometer več. Moja motoristična kariera se je verjento končala, v večini po moji odločitvi, seveda je bilo nekoliko pritiska s strani družine, znancev ... Pohvalno. Nikoli ne reci nikoli (motoriranju). Napako si naredil, odgovornost za svoja dejanja boš tudi nosil sam, ne pa mi. Mogoče je to iskušnja tudi za druge, ki se na primeru lahko kaj naučijo. Pomembno je, da iz dogodka potegneš pozitivo (kar verjamem, da je trenutno težko) in preneseš svojo izkušnjo tudi na druge cestne veseljake, ki bi se lahko v takem momentu odločili napačno. anja37, dotem, bawbaw in 8 others 8 3
budacki Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 (popravljeno) Pohvalno. Nikoli ne reci nikoli (motoriranju). Napako si naredil, odgovornost za svoja dejanja boš tudi nosil sam, ne pa mi. Mogoče je to iskušnja tudi za druge, ki se na primeru lahko kaj naučijo. Pomembno je, da iz dogodka potegneš pozitivo (kar verjamem, da je trenutno težko) in preneseš svojo izkušnjo tudi na druge cestne veseljake, ki bi se lahko v takem momentu odločili napačno. Vsekakor vsem odsvetujem bežanje. Mogoče rata prvič, mogoče drugič ... mogoče tudi tretjič ... a tretjič se bo polomil gospod policaj ali pa kdo drug ... in takrat lahko pobegneš na konc sveta pa te bo doma priporočena pošta čakala Pozitivno je verjetno to, da sem živ, nedeformiran in podobno. Drugega trenutno nemorem izpeljat iz tega. Ok ... dovolj moraliziranja...za to sta aero pa mašina tu. Popravljeno September 8, 2010. Popravil budacki bajkr88, trebor, halls in 14 others 11 6
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Moja motoristična kariera se je verjento končala, v večini po moji odločitvi, seveda je bilo nekoliko pritiska s strani družine, znancev ... A "stari naujo več dal 600 ccm" ? DAMI34, LRR, Kawc in 26 others 9 20
marko55 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Vsekakor vsem odsvetujem bežanje. Mogoče rata prvič, mogoče drugič ... mogoče tudi tretjič ... a tretjič se bo polomil gospod policaj ali pa kdo drug ... in takrat lahko pobegneš na konc sveta pa te bo doma priporočena pošta čakala Kljub temu da skrajno obsojam to, kar si storil, ti vseeno moram izreči priznanje, da si imel "jajca" in se z zgoraj napisanim pojavil v tej temi. Upam da boš enkrat tako odkrito tudi spregovoril o tem, zakaj si se v tistem trenutku tako odločil. Za lekcijo vsem ostalim, ki to temo berejo... Izek, DAMI34, ProdriveR in 7 others 7 3
aero Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 (popravljeno) A "stari naujo več dal 600 ccm" ? Bojo, če ne zdaj pa kasneje, vse za sinčka :naughty: Če že piše, da morm moralizirat pa bom Pismo je car. Hotel je pobegnit, če bi uspelo bi bil junak, ker ni uspelo je bil bednik, ker se je tu pojavil je pa car. Naj bo vzgled mladini kako se pobegne, tako, da se na srečo v nikogar ne zabije. Popravljeno September 8, 2010. Popravil aero bajkr88, Alla, ninjaxx in 24 others 11 16
budacki Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 (popravljeno) Bojo, če ne zdaj pa kasneje, vse za sinčka :naughty: Če že piše, da morm moralizirat pa bom Pismo je car. Hotel je pobegnit, če bi uspelo bi bil junak, ker ni uspelo je bil bednik, ker se je tu pojavil je pa car. Naj bo vzgled mladini kako se pobegne, tako, da se na srečo v nikogar ne zabije. Verjetno gre pri tebi in mashini za istega uporabnika oz. isto osebo z različnima accountoma, ker tip razmišljanja je enak. Samo za vajin spokoj si bom kupil Suzukijev GSX-R obesek @Mare...nevem, če razumem, kakšen pogovor imaš v mislih? Če bo komu pomagalo, da nebo neumn kot jst, vsekakor Popravljeno September 8, 2010. Popravil budacki ninjaxx, Fritz, gandi in 10 others 10 3
Popularna objava Izek Objavljeno September 8, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2010 No ja, pa sem se tudi sam uspel prebit čez 11 strani mučnih, škodoželjnih, nepremišljenih, nesramnih, neumnih.. in tudi nekaj prijetnih komentarjev. Ne bom vam moraliziral, ampak vsak sam se odraža v svojih besedah, v svojem mišljenju in svojih dejanjih. Noben na svetu vas ne bo preganjal bolj kot to kar ste vi sami, zato se zamislite nad bedarijami o streljanju, ubijanju, škodoželjnosti in ostalim stvarem, ki ne sodijo in ne spadajo k sodobnemu človeku. Se je pač zgodilo Budackiju, je imel srečo v nesreči, važno, da je odnesel celo kožo.. Kot je rekel znanec, "najboljša šola so nam izkušnje, je pa zato najdražja". In še kako bo držalo. Kar je storil Budacki ni nič takega.. koliko ljudi je dnevno na robu propada in brez hrane, brez plač, na cesti.. pa si noben ne upa govoriti nič o njihovih krivcih? A naš Budacki je bil pa na 11 straneh predstavljen kot največji norec in kriminalec, ki bi si zaslužil odstrel? Ne vem, ampak takšni ekstremisti, kot ste nekateri (vsi vemo na koga leti).. ne vem kako shajate s samim sabo ali pa se samo izživljate preko interneta, kajti če v realnosti ne zmorete in niste zmogli doseči svojih sanj. Še ne pomeni, da imate pravico želeti škodo drugemu, če ste sami s sabo nezadovoljni. Budacki, čez čas bo vse boljše. Za vsako takšno izkušnjo pride nekaj novega,.. je pa na tebi, da narediš najboljše . Lp Fritz, Ice, NejcN in 23 others 23 3
aero Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Izek, bi še vedno govoril, da ni naredil nič takšnega, če bi se med divjanjem spotoma v nekoga, ki je blizu tebi zaletel? Močno dvomim. alienrat, Alla, Kawc in 13 others 7 9
NejcN Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Tukaj na forumu raje ne bom razlagal mojih izkušenj z policijo.So kakršne so in o njih imam svoje mnenje. Vsi niso slabi, pa vendar z njihovim delom nisem zadovoljen, ne v prometu in ne na ostalih področjih(kriminal), zato pa je kriva tudi zakonodaja in sistem. Prepričan sem, da je vsakomu od nas jasno naslednje dejstvo: -Če policaj lovi motorista je možnost pizdarije veliko večja kot če ga ne. Ko začne policaj preganjati motorista, ta že tako hitro vožnjo spravi na višji nivo in samo vprašanje časa je, kdaj bo nekaj hudo narobe. Policaj je tukaj v manjši prednosti,ker se vozi zadaj, prav tako pa vsi vemo da so policaji vsak dan po več ur na motorju in zato po vsej verjetnosti bolj obvlada vožnjo motocikla... Če bi jaz bil policaj, nikoli nebi preganjal motorista. Da preganjaš nekoga do smrti in imaš na vesti življenje ali več življenj = ne hvala. V kolikor niso sposobni z drugimi načini ugotoviti kdo je ta oseba, iz kje je in drugače ukrepati, potem tudi loviti ljudi nebi bilo treba. Glede na število policajev na naših cestah dvomim, da ne morejo ugotoviti kateri človek ima težak motor. Tako veliko nas pa spet ni.... Nikakor ne odobravam bežanja od policije in osebe,ki to delajo so egoisti in nimajo občutka za ostale udeležence v prometu. Ampak pregon ogrozi človeka ki beži, ogrozi policaja, ogrozi ostale udeležence ne x2 ampak x 5. Vožnja človeka,ki beži mogoče nebi bila toliko hitra, prav tako pa sedaj poleg enega hitrega voznika vozi še policaj ali več z veliko brzino=toliko večja nevarnost. Že velikokrat so taki pregoni vzeli življenja tudi s strani policije... Mi je pa čisto jasno zakaj tako veselo šibajo za motoristi. Najlažje je nekoga lovit in pahnit na rob smrti, da bi pa malo povpraševali okol. Bili pozorni na posamezne motorje to pa ne. To je težko ker vzame čas in nevem kaj.... Budacki dobro da si ceu in zdrav. Slišati si uredu oseba. Vsak kdaj pa kdaj naredi kakšno neumnost. Zelo žal bi mi bilo če bi si delil podobno usodo kot naprimer: LINK LP pa brez zamere anja37, Gasperr, gandi in 12 others 12 3
Popularna objava Izek Objavljeno September 8, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2010 Izek, bi še vedno govoril, da ni naredil nič takšnega, če bi se med divjanjem spotoma v nekoga, ki je blizu tebi zaletel? Močno dvomim. Vsak dan sprejmemo "riziko" ali tveganje. Ko se zaljubimo, ko gremo v šolo, ko smo pred tablo, ko smo na delu, ko greš do šefa, ko gremo po stopnicah, ko greš zdravniku, ko si doma, ko se pogovarjaš.. vsak dan, vsak trenutek, sprejmeš, da se lahko zgodi nekaj nepredvidenega. S tem je treba živeti, v življenju ni preventive in je nikoli ne bo, nemogoče. Vsi se moramo sprijaznit, da smo tukaj za določen čas in če tudi odlašamo, enkrat bo tudi naš konec... Seveda ne bi bil navdušen, sprejmeš, odpustiš, pozabiš in greš naprej. Če je bilo namenjeno in se je zgodilo, se je pač zgodilo. Bolj kot tarnaš in se jeziš, slabše je. Seveda je pa vedno sprva težko,.. Ampak življenje gre dalje, če se oziraš nazaj, potem te je tam tudi pustilo.. O teh stvareh se ne sme razmišljat, kajti to je tihi strah, ki ohromi ljudi. Če bi ali bomo o vsaki stvari tako razmišljaji, kaj se nam ali bližnjim lahko zgodi, ne bomo nikoli nič dosegli. Sam nisem na nikogar čustveno vezan, če bi ga jutri ne bi bilo več, bi ga ohranil v spominu in živel dalje, bil hvaležen za čas, ki sva ga prebila skupaj. Zapomnite si, vsak hodi svojo pot sam, od začetka do konca, tu pa tam imaš družbo, za katero je treba bit hvaležen, vendar moraš vedet, da ni večna.. to je tisto, česar si marsikdo ne upa priznat in ga je strah. Ampak tako je.. Da pa me ne boste narobe razumeli, sem rad v družbi in cenim vsakega od svojih bližnjih (prijatelji, znanci, sošolci, sodelavci, sorodniki). Še vedno tako trdim.. Kajti so hujši ljudje na našem svetu, ki delajo namerno krivico tistim, ki nimajo možnosti. Jih izkoriščajo, se izživljajo, ustrahujejo in perejo možgane, med tem ko oni uživajo luksuz in dobrote sveta, katerega si niso zaslužili in zanj niso naredili nič, kar bi pripomoglo tebi in meni (ljudjem nasploh) za lagodnejše življenje in dobrobit.. temveč za lastni egoizem in užitke, uničujejo to kar mi cenimo. Zdaj pa sam presodi, jaz sem gotov s to tematiko. Brez zamere in upam, da nisem koga užalil.. ampak to je moj pogled. Lp Roky994, Fritz, ZdenkoK in 16 others 16 3
GRUNF Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Kaj pa če ne riviraš ustavt...a to tud pobeg mim policajev... :grrr Sfalila temo? Nema tu jebaćine za tebe... bajkr88, Kawc, Alla in 8 others 9 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se