simonsi Objavljeno Julij 23, 2008 Opozori Objavljeno Julij 23, 2008 (popravljeno) Ker je vrednost majhna, se mi ne splača vozit v LJ ali naročat po pošti, ker bo poštnina 5 x dražja od komada. Ima kdo idejo kje v okolici CE tole dobit Tisti konektor z rumenimi pa črnimi kabli je videti isti kot P4 pomožni napajalni priključek za osnovno ploščo pri računalniških napajalnikih, če ti kaj pomaga. Popravljeno Julij 23, 2008. Popravil simonsi
bmwslo Objavljeno Julij 24, 2008 Opozori Objavljeno Julij 24, 2008 Ja saj iščem sam nek približek. Mi je pa že Brumer :worship: rešil z današnjo pošto. Brumer maš :beer1: v dobrem :beer2:
Vucko Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Mi lahko kdo pomaga, pa mi pove, ce jaz lahko priklopim motor na avtomobilski akumulator in ga z njegovo pomocjo zazenem.
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Mi lahko kdo pomaga, pa mi pove, ce jaz lahko priklopim motor na avtomobilski akumulator in ga z njegovo pomocjo zazenem. :grim :beer1:
Vucko Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 Kaj pa na potisk, brez kontakta? Mislim, ce je akumulator cisto prazen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se