valter79 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Motoristi! Vabljeni na fešto za zaključek motoristične sezone na obali (sv. Katarina, Ankaran), tik ob morju. V soboto 09. - 10.10.2010. Hrana, pijača in dobra zabava. Možnost kampiranja. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Mi bomo prišli 100% se ga vidimo tam L.P. anja37 in bladzo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 a to pridejo samo tisti ki bodo zaključili sezone? a lahko prideju tudi all season riders trebor in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno September 30, 2010 Deli Objavljeno September 30, 2010 jaz pridem anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 1, 2010 Deli Objavljeno Oktober 1, 2010 Motoristi! Vabljeni na fešto za zaključek motoristične sezone na obali (sv. Katarina, Ankaran), tik ob morju. V soboto 09. - 10.10.2010. Hrana, pijača in dobra zabava. Možnost kampiranja. Ma kdo to organizira če ni skrivnost seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baril Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Motoristi! Vabljeni na fešto za zaključek motoristične sezone na obali (sv. Katarina, Ankaran), tik ob morju. V soboto 09. - 10.10.2010. Hrana, pijača in dobra zabava. Možnost kampiranja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baril Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 prijateljska zabava za zaključek sezone za motoriste in organiziramo mi motoristi iz kopra in okolice. (lahko pridejo tudi tisti ki se sezone še ne bojo zaklučli ::::-))). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 Motoristi! Vabljeni na fešto za zaključek motoristične sezone na obali (sv. Katarina, Ankaran), tik ob morju. V soboto 09. - 10.10.2010. Hrana, pijača in dobra zabava. Možnost kampiranja. Tisto o dobri zabavi razloži; najbolj me zanima glasba. Pa zemljevid z označeno lokacijo prilimaj. In v Koledar dogodkov vpiši. ;-) daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baril Objavljeno Oktober 6, 2010 Deli Objavljeno Oktober 6, 2010 pazite! to ni motozbor to je feštica žurkica za zakjluček sezone za motoriste. zaradi bljižnjega naselja žal ne bomo mogli imet muzike v živo(koncerta) ampak bojo motoigre in drugo...napovedano je lepo sončno vreme!!! DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Oktober 6, 2010 Deli Objavljeno Oktober 6, 2010 to mi diši na TOMOS party.do 18 let vstop :music3: JANUSKA, DXR16, bladzo in 9 others 1 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baril Objavljeno Oktober 7, 2010 Deli Objavljeno Oktober 7, 2010 Kaj ti imaš Tomos in govoriš iz iskušenj? Sej lahko prideš z Tomosom te ne bomo zalovili. ha ha ZEKKO, DXR16 in daneb 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 Kaj ti imaš Tomos in govoriš iz iskušenj? Sej lahko prideš z Tomosom te ne bomo zalovili. ha ha NE VEM KJE SI BIL TI ¨¨¨¨????leta cca 68 ko sem jaz sedel na tomosu specialki 50 ccm,ki je tekmovala na grand prix yu.npr eden izmed dirkačev je bil ,leon pintar.že takrat so pa imeli tudi druga imena motorji npr.brenceljni.ha ha. :naughty: oks, ZEKKO, anja37 in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se