Popularna objava didl Objavljeno Oktober 31, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Pozdravljeni, glede na to da je to vodilni portal motociklizma v Slo se mi zdi prav da se malo bolj podrobno predstavim tukaj , sem Jure Križman in se ukvarjam z moto freestylom (moto stunt), zadnje 2 leti aktivno. Mnogi me poznate iz kakih motohappeningov na Grobniku, ali iz kakšnih nastopov po raznih šovih po sloveniji. Razlog da odpiram to temo je moj najnovejši video ki bi ga rad delil z vami, tako da upam da vam bo všeč.....Uživajte http://www.krizmanfreestyle.com/ spid3r, rot, sjeng in 9 others 12
DXR16 Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 ŽIVJO. Jast sem te gledal že par krat na grobniku,bravo vsaka ti čast .Škoda da v Sloveniji s Freestylom se jih ukvarija bolj malo za enkrat.Upamo,da v prihodnosti jih bo čin več .Ampak za enkrat res pohvalno ti samo tako naprej.Srečno L.P.
suzukigsxr1 Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 lepo, lepo...se pa čudim, da te ni noben nagnal iz tega igrišča, ker v sloveniji se vedno najde nekdo ki mu nekaj ne paše...
didl Objavljeno November 1, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2010 Hehe, brezskrbi da vem kako je , samo da od tukaj me ne more noben nagnat, ker je privatno zemljišče
RHonda Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 Zakon bi blo tole v živo pogledat!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se