matolife10 Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 a mogoče kdo ve kje bi se dalo kupiti nalepke za na feltne take da se svetjo ponoči? http://www.krayziegraphics.com/servlet/the-828/Rim-Graphics-for-Yamaha-dsh-Dirt/Detail primer.. da si lažje predstavljate kaj mislim... samo sem jih uprašal in so rekl da niso reflektivne :S Lp
MilanAndonovski Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Google marsikaj najde...že prvi zadetek pod "traki za platišča" je ProMotor Drugače pa majo bolj ali manj vse večje trgovine z moto opremo te zadeve Lp, Milan BenX 1
matolife10 Objavljeno November 4, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2010 Google marsikaj najde...že prvi zadetek pod "traki za platišča" je ProMotor Drugače pa majo bolj ali manj vse večje trgovine z moto opremo te zadeve Lp, Milan al sm zabit kok nism mogu to najdt hehe hvala ti
lmperator Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Google marsikaj najde...že prvi zadetek pod "traki za platišča" je ProMotor Drugače pa majo bolj ali manj vse večje trgovine z moto opremo te zadeve Lp, Milan 15€ hočejo za to nalepkico. DXR16 1
MiNa Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 15€ hočejo za to nalepkico. ŠMINKA JE VEDNO DRAGA!!
matolife10 Objavljeno November 4, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2010 ŠMINKA JE VEDNO DRAGA!! tako je sam 15€ ni tok drago js sm gledu za nalepke k so ble po 40€ XD bajkr88 1
matolife10 Objavljeno November 5, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2010 reflektivne so carske hvala za info... pa še nek me zanima kok se pa tistm reče k se pač podnev napounijo z energijo pa ponoč svetjo,... al pa da se svetjo nonstop ponoč... nwm po youtube sm vido dost takih videou... :S al bi rad moj motor našminkou u nulo
suhi Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Men se zdi tud 5€ dost za ene nalepke, tako da malo ebay prečekiraj - recimo TOLE in si zberi ene od teh. Jz sm vzel navadne pa so prov super, pa še res z lahkoto se nalepijo! ajd maco47 1
matolife10 Objavljeno November 5, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2010 Men se zdi tud 5€ dost za ene nalepke, tako da malo ebay prečekiraj - recimo TOLE in si zberi ene od teh. Jz sm vzel navadne pa so prov super, pa še res z lahkoto se nalepijo! ajd ja ok sam poštnina je pa takoj 10€ :S
branko1 Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Fre šiping ti je samo za usa. Moraš vpisat Slovenija in je poštnina takrat 2,4 USD.
macak333 Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Ne ne, je tudi za Slovenijo.
MilanAndonovski Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Tudi če je poštnina 2,4$ je še vedno 6$+2.4$ manj kot 15€
matolife10 Objavljeno November 6, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2010 Tudi če je poštnina 2,4$ je še vedno 6$+2.4$ manj kot 15€ dobr bom nabavu XD... drug tedn... upam da je res tok mal poštnina k zanč sm nek kupovau in mi je mudej 10 dolarjev nabiu poštnino... sm ga u PM poslou
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 dobr bom nabavu XD... drug tedn... upam da je res tok mal poštnina k zanč sm nek kupovau in mi je mudej 10 dolarjev nabiu poštnino... sm ga u PM poslou ja kašni prasci so eni ne morš verjamat Fritz, Ervin93, logarr in 1 other 3 1
Strominator Objavljeno November 10, 2010 Opozori Objavljeno November 10, 2010 trgovina louis barve: zlata, bela, rdeca, modra,... cena za komplet (odsevni trak + plastika kot vodilo): 12,95 € na škatli piše za 17˝ felne, ampak jaz sem si nalepil na prednjo 19˝ in zadnjo 17 ˝. Priporočam lepljenje ob menjavi gum, po tistem ko ti dajo stare utezi dol in preden ti dajo nove gor, saj te zaradi namescene uteži lahko malo zanese in nimas lepo enakomerno - pac odvisno koliko si pedanten :)
Majesty Objavljeno November 12, 2010 Opozori Objavljeno November 12, 2010 Jest bi pa čist navadne reflektivne nalepke rad nekje dobu... no morjo bit ene take da jih ne bo prvi dež dol sprau.. kje bi pa to blo?
danci1973 Objavljeno November 12, 2010 Opozori Objavljeno November 12, 2010 Jest bi pa čist navadne reflektivne nalepke rad nekje dobu... no morjo bit ene take da jih ne bo prvi dež dol sprau.. kje bi pa to blo? Jaz sem 'navadne' kupil kar v Louis-u - mislim, da te (240 x 20 mm)... Jih pa še nisem nalimal... D.
Majesty Objavljeno November 12, 2010 Opozori Objavljeno November 12, 2010 Jaz sem 'navadne' kupil kar v Louis-u - mislim, da te (240 x 20 mm)... Jih pa še nisem nalimal... D. ee točno takšne bi rabu ja.. za na zunanji rob kufrov.. tenk yu!
CeneR Objavljeno November 12, 2010 Opozori Objavljeno November 12, 2010 ee točno takšne bi rabu ja.. za na zunanji rob kufrov.. tenk yu! lp preveri v TRG-louis Ljubjana,zna bit,da imajo na zalogi.
shark90 Objavljeno November 12, 2010 Opozori Objavljeno November 12, 2010 jaz sem kupil te v louisu sicer v mb in lepo nalepim na čisto felno super lepo zgledalo ampak naslednje jutro lepilo od trakov ostalo na felni rdeči trak pa odstopil tak da je šel trud z lepljenjem... no sicer naslednji dan sem nesel nazaj in komaj dobil tistih 12€ nazaj in šel po druge na motorjet (15€) ti pa še danes držijo tak da včasih mogoče boljše dat kaki € ali 2 več ko pa 2x lepit trakove pa se zafrkavat z tem
YamahafanR6 Objavljeno November 13, 2010 Opozori Objavljeno November 13, 2010 Sicer ne vem točno iz kje si..v Ljubljani jih imajo v TC-ju. Tudi sam jo imam in je reflektivna http://www.tc-motoshop.si/si/odsevni-trak-za-platisce-i4372.shtml
winetou2 Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 Na bolhi sem jih že nekajkrat videl. Oglas se pojavi in izgine (poteče). Sem pa videl, da prodajajo tudi svetleče ventilčke (tireflys). Je to že kdo preizkusil?
motofrik Objavljeno Januar 8, 2011 Opozori Objavljeno Januar 8, 2011 Na bolhi sem jih že nekajkrat videl. Oglas se pojavi in izgine (poteče). Sem pa videl, da prodajajo tudi svetleče ventilčke (tireflys). Je to že kdo preizkusil? A to misliš one, ko so na biciklih -na baterijo? Meni so avšasti, -jih pa imam na kolesu. Saj za kolo je kar priporočljivo zaradi vidnosti.
mamkabozja Objavljeno Januar 10, 2011 Opozori Objavljeno Januar 10, 2011 Na bolhi sem jih že nekajkrat videl. Oglas se pojavi in izgine (poteče). Sem pa videl, da prodajajo tudi svetleče ventilčke (tireflys). Je to že kdo preizkusil? Raje probaj raznovrstne ventilčke na slovenski strani http://chopshop.si/index.php/Kapice_za_ventilčke.html Pošljejo po pošti. Sicer se ukvarjajo s predelavo koles.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se