rs01 Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 o tle sem že dojel... samo to ne pomeni, da si s tem vse razložil... najbrž si hotel povedati, da če majo v qatarju dva agregata, še ne pomeni da imajo cel motor (oz motocikel no)... no ti jst povem da imajo poleg dveh agregatov še ene 5 motociklov brez agregata... xD Razložil sem to, da mora Honda poleg 6ih agregatov imeti na zalogi še vse druge rezervne dele.....preberi še enkrat post, ki je bil napisan pred tistim.... anja37, mini, hilton in 3 others 6
KennyJR Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 ja sem prebral že takrat... sem ti lepo odgovoril moje mnenje .-- jamah, pajkica, dive in 8 others 4 7
hilton Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 klasika stoner klasa za sebe... rossi pa če bo napredoval .. bo do dirke ravno zanimivo.. mislim da bo duče prekleto hiter.. kmalu... :naughty: bmw M3, SeBB, anja37 in 8 others 5 6
KennyJR Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 stoner je imel pred 2. toliko prednosti kot 2. pred 12im no sicer tole še bolj malo pomeni, ampak začetek je odličen... na prvi pogled mi izgleda da trde gume bolje delujejo od mehkih... tako da yamahi, ki sta na koncu vozili z mehkimi (če sem prav ujel) mogoče ravno zato toliko zaostajata... rossi je odpeljal zelo dobro... samo bo moral tudi na naslednjih treningih potrditi te rezultate, konkurenca je od 2. mesta naprej zelo izenačena... barbera se je itak spet pošlepal .-- ampak tud to je treba znat... skratka mislim da bi znalo bit pestro. ne vrjamem da bo stoner tako suveren.. ostale honde so hitre, pa obe yamahi in rossi iz ozadja, tudi hayden mislim da ne zaostaja nevem koliko za rossijem... DXR16, bladzo, domina in 5 others 6 2
Dejanx Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 vedo sem da bo rossi tam okoli 6 mesta ne pa tak kot na testih. starec se nebo dal kar tako.njemu bi pomenil naslov na duceju več kot vse kar je do zdaj dosegel in se ne bojim da nebi bil konkurenčen. kolega pri asparu je tudi dokazal da tudi duče leti ne še tako bo pa kamlu med špico. tak da lizika pa kamen še ne smeta odpisat rossija in ostale duče smetane:D da nem sao rossi pa to. saj stoner je tudi dober samo ne tak kot rossi:D mini, hilton, TakeALookAround in 5 others 6 2
Kleemen Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 1. prosti trening payback, LRR in DXR16 3
TakeALookAround Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 Stoner pa je hiter! DXR16 in anja37 1 1
IBA Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 Elias pa počasen (mogoče so mu pozabli agregat zamenjat in vozi z Moto2 Hondo) Mutika, SVetek, hilton in 1 other 4
marko55 Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 1. prosti trening Pri Ducatiju so pa končno odkrili ročko za gas? To bo zanimivo v nedeljo... payback, DXR16 in hilton 3
KennyJR Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 (popravljeno) vedo sem da bo rossi tam okoli 6 mesta ne pa tak kot na testih. starec se nebo dal kar tako.njemu bi pomenil naslov na duceju več kot vse kar je do zdaj dosegel in se ne bojim da nebi bil konkurenčen. kolega pri asparu je tudi dokazal da tudi duče leti ne še tako bo pa kamlu med špico. tak da lizika pa kamen še ne smeta odpisat rossija in ostale duče smetane:D da nem sao rossi pa to. saj stoner je tudi dober samo ne tak kot rossi:D no ja... "starec"... glede na seteja in maxa je ravno v zrelem obdobju in na vrhuncu :evilgrin: kolega pri asparju lahko mirno "odpišemo" (s tretjega mesta), če se nebo spet šlepal... matr drugač pa lepo vidt da se rossi vzpenja, ampak bi pa opozoril še na eno stvar... tudi stoner je bil lani na treningih hiter, na dirkah pa je šel precejkrat po tleh ali pa ni mogel voziti tempa s treningov... bomo videli kako se bo rossi odzival na dirkah... sam tudi nebi odpisal ducatijev, sploh od haydna pričakujem take rezultate kot lani... tudi od randyja... odpisal bi edino capirossija, ki ga je pomoje že zdavnaj povozil čas... da je pa rossi boljši, pa veš da se ne strinjam pa tud dejstvo da je stoner s temle motociklom zmagoval pove nekaj Popravljeno Marec 17, 2011. Popravil KennyJR LRR, rot, bladzo in 6 others 5 4
Cartman Objavljeno Marec 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 vse nekako pričakovano razen morda Elias. aktualni prvak v moto2, osemdeset dirk na GP sceni, in fuck, 3,5sec zadaj!!! Dobro ga je zmešala sezona v moto2. In ko lih omenjam moto2, Sofuoglu ne zgleda tako suvereno kot lani ko je bil wildcad. 2,5sec zaostanka!
hilton Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 danes nič novega stoner v 2 rudni rukne 1.55.4..... ostali pa odzadaj plužijo pedrosa spies dovi itn...... testiranja ob 18.00 bod baje boljši grip.. še hitrejši časi.... rossi 1 sekunda pa nekaj ... toni pa ko da je z drugega planeta jamah, gogoh, mojamiska in 3 others 2 4
IBA Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 mene presenečata oba Tech3 pilota. Edwards je tik za Lorenzotom....ve kdo, če imata tudi onadva dostop do tovarniškega materiala ???
Cartman Objavljeno Marec 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 alvaro bautista se ne more pobrat in se drži za nogo. gre Hopkins u akcijo? P182, hilton in brembo 2 1
gretzky Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 alvaro bautista se ne more pobrat in se drži za nogo. gre Hopkins u akcijo? A njega so pobirali? Na koncu je Stoner le prehitel Pedroso in Lorenzo Spiesa. hilton 1
nlp Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 ka ma kdo kakšen link..kjer bi se dal gledat kvalifikacaije
TakeALookAround Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 Prejsna stran se mi zdi, da je Kenny dal....al pa 2 nazaj....poisc.....
Kleemen Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 3. prosti trening Sharko in casper7 2
Dejanx Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 3. prosti trening stoner hoče na vsak način očitno biti prvi na vsakem sešnu.sem pričakoval rossija više pa so vsi popravli čase za kakšne pol sekunde.upam da stoner nebo tak hudi na vsakem dirkališču ker nebi blo to dobro za zanimivost dirk. drugače menim na dirki 1.stoner 2.spis 3.rossi(ne vem kako samo vem da bo spoco neke:D ker je majster) casper7, Sharko in musaschi64 3
skopusnik Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 (popravljeno) 1.stoner 2.spis 3.rossi(ne vem kako samo vem da bo spoco neke:D ker je majster) :naughty: Sam upam da bo Spies na stopničkah in pred Lorenzom EDIT: Alvaro Bautista z zlomljeno levo stegnjenico... :wacko: Popravljeno Marec 18, 2011. Popravil skopusnik musaschi64 1
Dejanx Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 :naughty: Sam upam da bo Spies na stopničkah in pred Lorenzom EDIT: Alvaro Bautista z zlomljeno levo stegnjenico... :wacko: enako jaz privoscim spisu bol kot lorenzu.bo pa glede na čase borba med njima. musaschi64 in casper7 2
gretzky Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 Alvaro Bautista z zlomljeno levo stegnjenico... :wacko: Kaže, da se bo letos Hopkins kar navozil.
casper7 Objavljeno Marec 19, 2011 Opozori Objavljeno Marec 19, 2011 Bautisti nikakor ne privoščim zloma, se pa velik bol veselim da bom gledu HOPPER-ja na Suzi...
Cartman Objavljeno Marec 19, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2011 Bautista gre u operacijsko, Hopkins pa je v ZDA tako de očitno ne bo vozil lahko bo odpelal Jerez, pol pa se dve dirki križajo z BSB. kdo ve če to ne bo spet ena medvedja usluga zanj, brez testiranj z izredno malo km na motogp stroju ki ga ni vozil dve celi sezoni, najbrž ne bo lih briljantnih rezultatov, vmes pa lahk zakocka šiht v BSB.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se