MoTo G_P Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 Skupinca RRT pride... žurkaaa bladzo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Na zabavi si bo možno ogledati nekaj motorjev: KTM Duke 125 (novost 2011) Kawasaki Z1000SX (novost 2011) BMW S1000RR (predelan v dirkalnik) Aprilia RSV4 Factory (2010) Zoki461 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Na zabavi si bo možno ogledati nekaj motorjev: KTM Duke 125 (novost 2011) Kawasaki Z1000SX (novost 2011) BMW S1000RR (predelan v dirkalnik) Aprilia RSV4 Factory (2010) Testne vožnje bodo tudi? D. bladzo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Testne vožnje bodo tudi? D. In ne samo tesne vožnje. Namesto finala v gokartu bomo izvedli tekomovanje v vožnji po prvem kolesu. Glede oprijema pa naj vas ne skrbi, saj podlaga v BTC-ju drži kot "pes ježa"!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 In ne samo tesne vožnje. Namesto finala v gokartu bomo izvedli tekomovanje v vožnji po prvem kolesu. Glede oprijema pa naj vas ne skrbi, saj podlaga v BTC-ju drži kot "pes ježa"!!!! Superca - vedno sem si želel z RSV4 po prednjem kolesu.... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Bladzo, upam da ne bo DJ spet nabijal muske do podna. Mislim, da se nas pride večina tja mal pozdravt s prijatelji in počvekat, to pa je ob nori muski praktično nemogoče Enkrat samkrat letno se dobimo v takem številu in bi blo po moje prav da se muska res pusti na pravem nivoju za pogovor. A ni bla lani celo ena anketa na to temo ?? Pridem :naughty: wix, She, Ninč in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Bladzo, upam da ne bo DJ spet nabijal muske do podna. Mislim, da se nas pride večina tja mal pozdravt s prijatelji in počvekat, to pa je ob nori muski praktično nemogoče Enkrat samkrat letno se dobimo v takem številu in bi blo po moje prav da se muska res pusti na pravem nivoju za pogovor. A ni bla lani celo ena anketa na to temo ?? Pridem :naughty: Se povsem strinjam glede glasnosti glasbe in to sem DJ-u tudi povedal. Do 24.00 naj bi bila glasba le podlaga za boljši ambient, potem pa se bo DJ- prilagodil večini (če bo to pomenilo še neprej bolj zmerno glasnost, bo pač še naprej tako...) basbas, She, suzuki in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Superca - vedno sem si želel z RSV4 po prednjem kolesu.... Jaz pa s KTM Duke 125 :-] anja37, mopedist5 in wix 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Se povsem strinjam glede glasnosti glasbe in to sem DJ-u tudi povedal. Do 24.00 naj bi bila glasba le podlaga za boljši ambient, potem pa se bo DJ- prilagodil večini (če bo to pomenilo še neprej bolj zmerno glasnost, bo pač še naprej tako...) Roky994 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Jaz bi tudi dirkal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 jaz bom tudi dirkal ... jaz bom tudi dirkal ... Alla in mopedist5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 prejšnji petek sem na službeni zabavi odpeljal krog 1.27.23, kam sodi moj cajt, da ne bi bil glih zadnji ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 prejšnji petek sem na službeni zabavi odpeljal krog 1.27.23, kam sodi moj cajt, da ne bi bil glih zadnji ? Zadnji mislim da ne boš, ker bom jest prvič vozila, tko da brez panike, pa kr hitr prjavt se grebi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 prejšnji petek sem na službeni zabavi odpeljal krog 1.27.23, kam sodi moj cajt, da ne bi bil glih zadnji ? Če tisto enko v v začetku cajta pobrišeš, boš ziher zmagu... Edin, če ste bli na Grobniku... grebi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Če tisto enko v v začetku cajta pobrišeš, boš ziher zmagu... Edin, če ste bli na Grobniku... upss, ja bil sem prvi in mislil sem takole - prvi 27.23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 (popravljeno) Grrr, sem bila ravnokar obveščena, da mam za delat do 21ih . če se 10 čez 21 narišem v Rollbaru, a bom prepozna za kart vozit, a se bo še dalo? Popravljeno December 7, 2010. Popravil svobodnaptica01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Grrr, sem bila ravnokar obveščena, da mam za delat do 21ih . če se 10 čez 21 narišem v Rollbaru, a bom prepozna za kart vozit, a se bo še dalo? Ni panike, itaq bodo skpine, pa pač ne boš na začetku... Prijavil te bom pa jaz! wix in grebi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Ni panike, itaq bodo skpine, pa pač ne boš na začetku... Prijavil te bom pa jaz! Super! hvala wix in SharpNinja 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Sam če ne bo snega PRIDEMOOOOOOOO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Pridem pogledat. Na dirko prijavljeni: 1. Dr_Jakob 2. Jure 3. XY200 4. ELO 5. Gamma 6. in 7. svobodnaptica01 + 1 8. Barracuda 9. mashina 10. Dadi 11. Gregc wix 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Na dirko prijavljeni: 1. Dr_Jakob 2. Jure 3. XY200 4. ELO 5. Gamma 6. in 7. svobodnaptica01 + 1 8. Barracuda 9. mashina 10. Dadi 11. Gregc 12. Danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Ni potrebe da podvajate cel seznam prijavljenih na dirko, ker za tega skrbimo mi in je na prvi strani teme. Samo napišite v objavo, da se prijavljate za dirko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Cufa! (ne derem se nate, ampak te prijavljam) anja37 in Lowrenc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Sam če ne bo snega PRIDEMOOOOOOOO To mi deli !! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Cufa! (ne derem se nate, ampak te prijavljam) Cufa bizi at the bar. No ride. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se