rudolf Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 Thumper bodi prepričan, da nisem nobenemu fouš zabave, saj se tudi sam rad zabavam, še posebej v ženski družbi (ki je očitno ni manjkalo). Upam pa, da za naslednjo zabavo uspem dobiti dopust, da spoznam nekatere like s tega foruma. Imam pa še eno vprašanje za Jakoba. A tobak se tudi lahko kadi na privat žurih? En žur bi organiziral, pa me zanima in ti očitno vse veš, pa te vprašam. Hvala, R Tiger, Ervin93, Gregc in 6 others 1 8
Alla Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 ...... A tobak se tudi lahko kadi na privat žurih?..... Itaq da ja. Sam zunaj pred vrati.
thumper Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 Thumper bodi prepričan, da nisem nobenemu fouš zabave, saj se tudi sam rad zabavam, še posebej v ženski družbi (ki je očitno ni manjkalo). Upam pa, da za naslednjo zabavo uspem dobiti dopust, da spoznam nekatere like s tega foruma. Imam pa še eno vprašanje za Jakoba. A tobak se tudi lahko kadi na privat žurih? En žur bi organiziral, pa me zanima in ti očitno vse veš, pa te vprašam. Hvala, R dragi rudolf ! ja ..prvenstveno se kadi tobak ... lahko ga pa tudi žvečiš ali snifaš - samo potem moraš imet zmeraj polno robčkov po žepih.... ja mamile pa ne - hvala. :beer1: wix in jupiter 1 1
Popularna objava bladzo Objavljeno December 12, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno December 12, 2010 (popravljeno) malo offtopic, ampak je res neumno javno razlagat, da se je pilo in plesalo v lokalu, ki ima uradni delovni čas do 01.30!!!! sorry Bladzo Rudolf! Imaš prav! In ker je temu tako, smo tudi uradno podaljšali delovni čas lokala za tisti večer. Kaseje pa so se vrata lokala zaprla in nastala je povsem privat zabava, ki je omejena le (če poenostavim) na motenje javnega reda in miru (In tega BTC-ju res težko zmotiš)! To je tudi eden od razlogov za organizcijo te novoletne zabave ravo v Roll-u (dovolj parkirišč, nikogar ne motiš, ravno prava velikost lokala, lahko dirkaš, ... ). Imajo celo dovol veliko "garažo" za vse srčne motoriste, ki se kljub nizki temperaturi pripeljejo na zabavo z motorji! Popravljeno December 12, 2010. Popravil bladzo Frips, bentley, trebor in 7 others 10
Dr_Jakob Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 Bladzo, ko boste delali prispevek o zabavi, poudari to, da smo vsi k smo pili in smo bli z motorji, motorje parkirali na pisti in sli na spavanje s taxijem. Neke cudne komentarje sem ze dobival na FB. bentley, ImenitnaPriložnost, Alla in 1 other 3 1
thumper Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 Bladzo, ko boste delali prispevek o zabavi, poudari to, da smo vsi k smo pili in smo bli z motorji, motorje parkirali na pisti in sli na spavanje s taxijem. Neke cudne komentarje sem ze dobival na FB. zdaj si vsaj priznal slabost FB-ja ... saj drugo leto bi pa lahko kampirali na rondoju Dr_Jakob in wix 2
Dr_Jakob Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 zdaj si vsaj priznal slabost FB-ja ... saj drugo leto bi pa lahko kampirali na rondoju Glede na to, da me poznas precej dobr, bi moral miiicken bolj pazit, o cem stegnes jezik. Da mi slucajno nebi dajal kakih takih idej. Igorr, svobodnaptica01, wix in 5 others 4 4
thumper Objavljeno December 12, 2010 Opozori Objavljeno December 12, 2010 Glede na to, da me poznas precej dobr, bi moral miiicken bolj pazit, o cem stegnes jezik. Da mi slucajno nebi dajal kakih takih idej. danes so sanje dovoljene ... jutri je nov ponedeljek Dr_Jakob, roko, wix in 1 other 4
maus Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 .... biu ... ... luštn je blo trebor in svobodnaptica01 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 .... biu ... ... luštn je blo To govoriš sam zato, ker si mene vidu ... trebor, thumper in nejcgs 2 1
maus Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 To govoriš sam zato, ker si mene vidu ... ja ... ko sem ti pa hotu lupčka dat, si se pa stran obrnu ... pa unmu KTM-ju si geštel zviu :lol: DAMI34, P182, thumper in 3 others 6
suzuki Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Hola, še dva utrinka :naughty: BIZIXXX, She, gandi in 3 others 4 2
Popularna objava ELO Objavljeno December 13, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno December 13, 2010 motosvetova novletna zabava... imeli smo se lepo. dejstvo... lahko bi se imeli dosti bolje, lepše, zanimivejše. tudi dejstvo... da pojasnim zgoraj napisano... imeli smo se lepo, saj nas je večina srečala prijatelje, s katerimi se tudi sicer tako ali drugače družimo prek leta. jaz sem zdržal do cca 1.ure zjutraj, kar je svojevrsten rekord, saj ponavadi omagam že okoli 23.ure. klepetal in družil sem se z ožjim krogom prijateljev, ves čas pa smo čakali, da se kaj zgodi. pustimo zdaj vožnjo kartinga, ki je kot taka bila namenjena voznikom samim, saj večina ljudi ni vedela koga naj spremlja na stezi, kdo je kdo ipd... tudi sicer nisem vedel kdo je kdo... dobro bi bilo uporabiti priponke z napisi vzdevkov. saj ne da bi bilo to obvezno, toda kdor želi bi naj imel možnost, da to uporabi... zanimivo bi bilo vedeti, kdo se skriva za posameznim vzdevkom... jaz zase vem, da bi bil vesel spoznanja z vsakim, za katerega bi zvedel, da si na prijazen ali malce manj prijazen način dopisujeva na tabli. že res, da se je zgodil odklop po 3.uri, kot navajate... tudi jaz bi z veseljem bil prisoten ob plesanju po šanku, toda čas med 22. in 1. uro se mi je vlekel kot kurja čreva... predlagam, da za naslednjič razmislite o kakšnem povezovalcu prireditve, osebi, ki po poskrbela za pozornost in motivacijo, ko pričnejo gostom padati vnema in koncentracija. vem da je ekipa številčno omejena, toda vseeno, zadeva bi se lahko izpeljala na dosti bolj atraktivnem in vsebine polnem nivoju. zabava naj bo zabava, naj se poskrbi za vsebino in kvalitetno dogajanje. vsaj meni je zadeva izpadla bolj kot ne kot nekakšno srečanje tistih, ki tako ali drugače sodelujemo na motosvetu. brez neke rdeče niti, brez pestrosti... organizatorjem vsekakor izrekam zahvale in spoštovanje za organizacijo, saj sem tudi sam že organiziral ali sodeloval pri organizaciji dogodkov za 200+ prisotnih, tako da vem, da to ni zastonjkarski mačji kašelj... in ne, moj namen ni pljuvanje in grajanje, moj namen je podati predloge za več kot očitno mogoče izboljšanje zadeve, da se bom tudi jaz naslednjič lahko buden in razživet drgnil ob napolgole motoristke, mojstrice stežbe,... tudi sam sem osebno pripravljen kaj storiti v tej smeri izboljšave dogodka, če želite. tako ali drugače... tako, povedal sem kaj mi je ležalo na duši. zdaj pa mi na hitro minuse potalatjte, da me čim prej mine... malakai, dore, basbas in 21 others 22 2
urkoman Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 zdaj pa mi na hitro minuse potalatjte, da me čim prej mine... Razvajen si stari. Če ni striptizete pa enga cover banda AC/DC ni več žur. :music3: "Zdej pa jest tebe fprašam, si jedu - dobu sir?" :evilgrin: ELO, wix, She in 7 others 5 5
Dr_Jakob Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 motosvetova novletna zabava... imeli smo se lepo. dejstvo... lahko bi se imeli dosti bolje, lepše, zanimivejše. tudi dejstvo... tudi sam sem osebno pripravljen kaj storiti v tej smeri izboljšave dogodka, če želite. tako ali drugače... tako, povedal sem kaj mi je ležalo na duši. zdaj pa mi na hitro minuse potalatjte, da me čim prej mine... Mas prav. Zanimiv mi je pa predvsem okrepljen del. minusa ne dobis, dobil si plus, ker imas prav. casper7, anja37 in SCORPIONS 2 1
crusty Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 .....pa kaj jamrate vsi neki, ste kaj plačali razen tistega kar ste popili??? To je blo srečanje znancev, prijateljev, motoristov, somišljenikov..........prav super je bilo. Za tiste ki takoj vse spljuvate lahko sami kaj organizirate........ je v decembru še kr nekaj dni........jaz se odzovem na povabilo z veseljem Pohvale organizatorjem, da bi blo le več podobnih dogajanj! domina, casper7, Fritz in 10 others 10 3
ELO Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 (popravljeno) spet nekdo, ki slabo in površno bere ter potem širi nestrpnost... ja, bilo je srečanje, vabljeni pa smo bili na zabavo, če sem pikolovski... lahko naredimo nekaj na tem, ter se imamo drugo leto ali naslednjič še boljše... kot sem omenil sem vam na voljo... Popravljeno December 13, 2010. Popravil ELO Dr_Jakob, trebor, casper7 in 6 others 6 3
svobodnaptica01 Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Super je bilo! Naslednje leto ponovimo vajo. Pa še naša motoristka leta 2010. Čestitke! Ni nobene potrebe po tem... Sicer pa, za najvztrajnejše se je tisti odklop zgodil od 3.00 do 6.15, ko je DJ ugasnil glasbo... Plesalo se je (tudi po šanku, vključno s kelnarcami), gasilo žejo, itd... Hvala vsem za udeležbo in dobro vzdušje. Čestitke "Svobodniptici"! Hvala za čestitke, žur je bil tko kot se šika. Predvsem se mi je zdela zelo dobra ideja, da je bila do polnoči glasba malo stišana, kar je bilo idealno za RL pogovore z motosvetovci in motosvetovkam in nova poznanstva, pol je bil pa čas za odklop . Definitivno pridem tudi drugo leto, vsa pohvala organizatorjem. SharpNinja in She 1 1
Guest Nely77 Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Se strinjam zabava/druženje/srečanje je bilo res fajn. V veselje mi je bilo: -spoznati veliko novih prijateljev/prijateljic in upam, da se naslednje leto zopet srečamo... -in pa seveda ponovno srečati obraze katere že poznam... pa bilo to s čelado ali brez Čez samo organizacijo pa nimam pripomb,jaz sem bila v super družbi in to mi je edino pomembno za luštn se imet Se pa strinjam z idejo, da bi imeli naslednjič priponko z MS nickname-om Še enkrat čestitke SvobodniPtici01 in pa seveda vsem ostalim prijavljenim motoristkam (nekaj jih že poznam, žal pa nisem uspela spoznati še ostalih-tu bi priponke prav prišle)! In pa čestitke tudi Tamau-mu za zmago pri gokartu! se vidimo... She, BIZIXXX, SharpNinja in 1 other 2 2
thumper Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Se strinjam zabava/druženje/srečanje je bilo res fajn. V veselje mi je bilo: -spoznati veliko novih prijateljev/prijateljic in upam, da se naslednje leto zopet srečamo... -in pa seveda ponovno srečati obraze katere že poznam... pa bilo to s čelado ali brez Čez samo organizacijo pa nimam pripomb,jaz sem bila v super družbi in to mi je edino pomembno za luštn se imet Se pa strinjam z idejo, da bi imeli naslednjič priponko z MS nickname-om Še enkrat čestitke SvobodniPtici01 in pa seveda vsem ostalim prijavljenim motoristkam (nekaj jih že poznam, žal pa nisem uspela spoznati še ostalih-tu bi priponke prav prišle)! In pa čestitke tudi Tamau-mu za zmago pri gokartu! se vidimo... ti si pa verjetno malo bolj pozno prišla , ko sem bil z vidom bolj pri koncu ... pa saj ni bilo treba veliko zamuditi ... matr je blo cool ke ni blo treba domov vozit .. hvala za še organizatorji :yea2:
thumper Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Razvajen si stari. Če ni striptizete pa enga cover banda AC/DC ni več žur. :music3: "Zdej pa jest tebe fprašam, si jedu - dobu sir?" :evilgrin: ma od petka sira še nism vidu...lohk te pa častim frišne skutine svaljke ,,,ročne izdelave wix 1
basbas Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 (popravljeno) Popolnoma se strinjam z vsem kar je napisal Elo . Zdržal sem do petih zjutraj ,ker po tretji uri je bil res žuuur. Zdržal pravim zato ,ker sem imel prazen želodec hrane nič samo. :beer1: Pa pazil sem da neb kašna z šanka padla Drugo leto bom pripeljal kotel golaža pa bomo vsi do zjutraj Popravljeno December 13, 2010. Popravil basbas malakai, bladzo, thumper in 1 other 4
Popularna objava bladzo Objavljeno December 13, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno December 13, 2010 ELO! Tudi od mene si dobil plus, predvsem zaradi pripravljenosti pomagati pri organizaciji in zaradi konstruktivne kritike. Pred leti, je bila ta zabava veliko bolj "kompleksna", kot je danes. In, kaj misliš, kdaj je bilo več zadovoljnih ljudi? Iz vseh teh organizacij smo se naučil tole: "keept it simple"! Zadovoljiti prav vse --> misija nemogoče! Primer! Včasih smo imeli striptiz (pa je bila enkrat dama baje preveč suha), naslednje leto smo imeli dve dami (pa sta bili baje prestari),... Smo imeli tudi že bend, pa je bilo vse skupi prenaglas (benda pač nobenga ne moreš prepričat naj igra bolj potih,.. ) Smo organizirali tudi "veliko nagrado Motosveta", dirko z gokarti, 1. nagrada je bil skuter, vsi finalisti pa so prejeli precej vredne nagrade (čelade, jakne, itd..)! Nato se je našlo nekaj brihtnežev, ki so jamrali zakaj je skuter kitajski (le za takrat 600€) in zakaj more cel lokal o tej dirki poslušat, ...! Imeli smo tudi nalepke s "partizaniskimi" imeni, ki so jih delile lušne punce, a kaj ko jih večina ni želela nosit?? Zabava je bila po mojem mnenju uspešna! Uspešnost ne pripisujem dobri organizaciji, temveč vsem obiskovalcem, ki so ustvarili odlično vzdušje. Vsekakor se strinjam, da bi z nekaj več volje lahko naredili zabavo boljšo! Veseli me, da kažeš to voljo! Naj ti namignem --> spomladi bo potrebno organizirat "mega žur", saj Motosvet praznuje okroglo, 10. obletnico! lp trebor, Rude Boy, brubi46 in 9 others 11 1
Gamma Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Vse je res....:yes: Zato samo na kratko: bladzo&Co, bilo je super, hvala za organizacijo svobodnaptica01, tebi pa iskrene čestitke za osvojeno titulo "Motoristka leta 2010" Se vidmo na naslednji-jubilejni svobodnaptica01, wix, trebor in 3 others 5 1
Frips Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Konec koncev je fešta takšna kot si jo z ekipo sam narediš Skratka, men je blo kr fajn :grim casper7 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se