Nagaya Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 Glasujte ..tulele.. Da vidimo, kateri je pravi...
biker77 Objavljeno November 16, 2010 Opozori Objavljeno November 16, 2010 kater je pravi že vemo..kaj bo raja izbrala je pa drugo casper7, sjeng, malakai in 7 others 4 6
Robyy Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Taprav je sigurno kšno italjansko sranje, je tako Biker77??? Upam da bo moj favorit zmagu Gregc in malakai 1 1
maus Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 js sm glasovau... sicer prvič za drugo znamko motorja, kot ga sam vozim ... ga pa bom v kratkem ELO in roko 1 1
Kölm Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Upam da bo moj favorit zmagu Naj ugibam: http://www.motosvet.com/predstavitev-yamaha-fz8-in-fazer8-2011.html Gregc 1
Robyy Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Ne, glasoval sem za MV Agusto F3
biker77 Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Ne, glasoval sem za MV Agusto F3 ker? saj razen par slikic in "obljubljene" cene ni nič znanega o njej.. dotem, suhi, hilton in 1 other 2 2
KUK679 Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Noben motor ne izstopa , sam povprečen ŠROT !!! :yawn: maus, sjeng, kaya in 6 others 6 3
Robyy Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 ker? saj razen par slikic in "obljubljene" cene ni nič znanega o njej.. Ker upam da bo ta motor rešil MV Agusto, če bo taka cena kot pravijo, izgled je odličen ter mašina bo vrjetno tudi odlična Sharko 1
creatin Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Sem želel glasovati, pa se mi ne zdi smiselno, ker vse motorje vržete v isti koš. Predlagam, da to uredite po kategorijah.
hilton Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Sem želel glasovati, pa se mi ne zdi smiselno, ker vse motorje vržete v isti koš. Predlagam, da to uredite po kategorijah. in pol bos imel 4 motocikle leta napr.. motocikel leta med nejked motocikel leta med ss itn.... pač :closedeyes: pač klikni enega ki ti je vizualno všeč ali pa čutiš kakšno posebno pripadnost... roko, P182, Sharko in 2 others 3 2
BIZIXXX Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 In motocikel leta 2011 je Aprilia RSV4 Factory. Basta sjeng, Gregc in Sharko 3
biker77 Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 jap.. kaki klinčev dolgčas KUK679, jupiter, roko in 1 other 2 2
JANI_S Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 ker? saj razen par slikic in "obljubljene" cene ni nič znanega o njej.. Par detajlov pa je le znanih. Poganjal jo bo 3 cilindrc 675ccm in se bo vrtel "nazaj". Jaz sem tudi glasoval zanjo.
biker77 Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 res je super da so motocikli leta vedno motocikli delani za pisto.. še posebej ker imamo tolk pist v sloveniji.. še posebno ker se tolk slovencev vozi po pistah.. kje je tiger 800? dorsoduro? V7? sam da ma eno plastiko na seb pa je že slovenski motocikel leta..
Dr_Jakob Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 res je super da so motocikli leta vedno motocikli delani za pisto.. še posebej ker imamo tolk pist v sloveniji.. še posebno ker se tolk slovencev vozi po pistah.. kje je tiger 800? dorsoduro? V7? sam da ma eno plastiko na seb pa je že slovenski motocikel leta.. tiger 800 je na spisku... maus 1
simonsi Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 kje je tiger 800? dorsoduro? V7? sej maš dorsoduro 1200
JANI_S Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 Jaz sem glasoval zanjo zato, ker me je to vrtenej motorja zelo pritegnilo in ker so "uvedli nekaj novega" v svoji znamki (3 cilindri). Bil sem pa neodločen med BMW 1600 in F3. Prevladalo pa je že povedano. Vsi ostali so pa ostali na smernicah znamke, kar ne pomeni da so slabi motorji. Daleč od tega, niso pa nič novega pokazali letos.
thumper Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 jaz sem pa glasoval za horex-a ... če ne drugega je vsaj zanimiv med vso plastiko čeprav ni ravno za motocikel leta .... se spomnim stare regine ko sta šli pirovski flaši v auspuha ... brez db kilerja in ostalih pritiklin ... Dr_Jakob 1
motofrik Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Sem šel glasovat, pa... ni bilo nobenega, da bi rekel ''vauuu''. No, potem sem pa malo šel na izpadanje -katerega ne bi imel. Na koncu je ostal eden, ki bi ga imel.
biker77 Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 tiger 800 je na spisku... sej maš dorsoduro 1200 vem da sta..povedat hočem da je slovenski motocikel vedno en ki niti slučajno ni res motocikel leta ampak le neka plastika nad katero se vsi slinijo.. motocikel leta mora bit uporaben in vse kar sledi temu.. avto leta je tut polo in ne neka superduperšportna zadeva.. halls, Tiger, hilton in 2 others 3 2
motofrik Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Ja, tako pač je na izborih in glasovanjih. Tudi za Miss ni nikoli izbrana najlepša iz dežele. Iz preprostega razloga, ker ni bila prijavljena.... :naughty: pajkica in halls 2
Dr_Jakob Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 vem da sta..povedat hočem da je slovenski motocikel vedno en ki niti slučajno ni res motocikel leta ampak le neka plastika nad katero se vsi slinijo.. motocikel leta mora bit uporaben in vse kar sledi temu.. avto leta je tut polo in ne neka superduperšportna zadeva.. Ce bi blo po mojem, bi zirijo za avto leta razhajkal s kolom dalec po nasi ljubi drzavici, banda usiva!! Samo malo poglej kaka jajca izbirajo leto za letom. Bah. kaya, maus, roko in 2 others 3 2
Cartman Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 (popravljeno) vem da sta..povedat hočem da je slovenski motocikel vedno en ki niti slučajno ni res motocikel leta ampak le neka plastika nad katero se vsi slinijo.. motocikel leta mora bit uporaben in vse kar sledi temu.. avto leta je tut polo in ne neka superduperšportna zadeva.. no, tega ne mormo primerjat. avto leta zberejo novinarji/poznavalci in takozvani poznavalci motosvetov motocikel leta pa naključni tu čas zapravljajoči. mormo vedet, de je glas ljudstva na evrosong poslal kalamari rok, lango pa so poznavalci in takozvani poznavalci vseeno preprečili. MTV music awards po pravilu zgrešijo vse kolikor toliko korektne izvajalce, dobri itaq nimajo šans. in tuki je enako. zato crossrunner in supertenere nimata šans. Popravljeno November 18, 2010. Popravil Cartman roko in dotem 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se