nejcgs Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 A si zasledovau,da veš :blink: o anja37, kako kaj? se bosta z P javili? pa lep vikend. bladzo, moped1 in anja37 2 1
anja37 Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 o anja37, kako kaj? se bosta z P javili? pa lep vikend. Saj jst se vsak tolk javim,za njo pa kr njo vprašaj Ja tud teb lep,miren vikend.... .)
Guest Nely77 Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 Bravo, dobiš + ) Bi rekel, da je problem v "majhenm egu"... Večina do sedaj prijavljenih namreč problema z egom sploh nima, tudi z majhnim ne, še manj pa z nagrado... :naughty: .) .) Ervin93, BIZIXXX, svobodnaptica01 in 3 others 3 3
pajkica Objavljeno November 19, 2010 Opozori Objavljeno November 19, 2010 Bi rekel, da je problem v "majhenm egu"... Večina do sedaj prijavljenih namreč problema z egom sploh nima, tudi z majhnim ne, še manj pa z nagrado... :naughty: .) .) majhen gor ali dol.... eni si znajo z majhnim pomagat, enim pa ne zadošča :naughty: mogoče pa zrase ..... She, Alla, thumper in 7 others 8 2
svobodnaptica01 Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Tko, oddano, zdej pa da vidm heroje pri branju "kratkega" CVja :naughty: DAMI34, nejcgs, ImenitnaPriložnost in 2 others 4 1
biker77 Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 sam da ne bojo pol slike slikane z razdalje 500m in v temnih vizirjih in podobno..da sploh ne bomo vedl a je motoristka al je maus Jure, DAMI34, Rude Boy in 4 others 6 1
Nagaya Objavljeno November 22, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 22, 2010 Mimogrede, vsem ki so se prijavile..mogoče se mi samo dozdeva, a mislim, da bodo fotografije s čelado na glavi bore malo prispevale k dobri predstavitvi kandidatke (in seveda temu kako povšeči bo potem taista motoristka, tistim, ki bodo izbirali), Seveda nobene ne bomo silili v nekaj, česar noče, a predlagam, da še enkrat premislite svojo izbiro fotk + tako ali tako vas bodo vsi videli na novoletni zabavi anja37 in Rude Boy 1 1
kat Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Motosvet ima odlična PR-ovca ... podpiram idejo, zato sem bom tudi jest pocahnla. Glede izbora pa navijam za Svobodno ptico ... na Marjetičniem dnevu na Panoniji je pokazala tok motosrčnosti, da sem pri Izboru takoj pomislila nanjo anja37, riderrgirl, svobodnaptica01 in 5 others 6 2
kat Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 (popravljeno) sam da ne bojo pol slike slikane z razdalje 500m in v temnih vizirjih in podobno..da sploh ne bomo vedl a je motoristka al je maus Miss ali Motoristka ??? Zdej se pa lepo v družinskem krogu zmenta ... ker motoristke se vozimo z motorji z zaščitnimi čeladami, vizirji so črni ker skrbimo tudi za zaščito oči , miss wannabemotoristke pa pozirajo primerno spedenane ob motorjih :evilgrin: Popravljeno November 22, 2010. Popravil kat bajkr88, Ninč, bladzo in 5 others 6 2
biker77 Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Miss ali Motoristka ??? Zdej se pa lepo v družinskem krogu zmenta ... ker motoristke se vozimo z motorji z zaščitnimi čeladami, vizirji so črni ker skrbimo tudi za zaščito oči , miss wannabemotoristke pa pozirajo primerno spedenane ob motorjih :evilgrin: to nima veze z družino.. jest svoje mišljenje izrazim.. JAZ bi rad videl za koga glasujem..ne da vidim motor in "nekoga" gor..
hilton Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 (popravljeno) to nima veze z družino.. jest svoje mišljenje izrazim.. JAZ bi rad videl za koga glasujem..ne da vidim motor in "nekoga" gor.. no da slišimo za koga boš pa ti glasoval... Popravljeno November 22, 2010. Popravil hilton ataIBA, pajkica, bajkr88 in 1 other 2 2
pajkica Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 no da slišimo za koga boš pa ti glasoval... za tisto k se bo brez slikala...čelade mislim brembo, anja37, DAMI34 in 1 other 3 1
Maximus Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Sigurno bom imel težave z izborom. Meni so fejst vse punce na motorjih. Sploh ni važno,a imajo čelado gor ali dol, a sedejo spredaj ali zadaj. A kdo ve,če se bo dalo glasovati za vse prijavljene ? riderrgirl, anja37 in Nikii 2 1
biker77 Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 no da slišimo za koga boš pa ti glasoval... ne vem katere kandidatke sploh so..odločitev bo težka..
Alla Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 ne vem katere kandidatke sploh so..odločitev bo težka.. Zame, valjda. Al te je ktera še bolj podkupila? :surrender:
biker77 Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Zame, valjda. Al te je ktera še bolj podkupila? :surrender: a ti si une piškote prnesla? anja37 1
wix Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Jst ne morm več čakat... a loh predčasno objavite, da vidm kera me bo na kavo loh povabila? bajkr88, Dr_Jakob, bladzo in 3 others 4 2
pajkica Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 ja bravo vsem prijavljenim, ... sej itak jih večino ne poznam mislim da ne bom glasovala, ker se mi ne zdi fer dat glas samo zato nekomu, ker ga poznam bo pa verjetno velik sline naokol bejbe bravo za pogum in velik sreče anja37, m147, bajkr88 in 1 other 2 2
pajkica Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 pajki, a zame boš glasovala, če se prijavim, daj no, saj veš, ker še motorja ne znam dobro prižgati, kaj šele peljati..... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: , pač znam pa zelo dobro pikice talati, žal.... da si nauš kej nardila :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: prjav se, podkup me, pa dobiš glas..... revaaaaaaaa Dr_Jakob, anja37, brembo in 1 other 2 2
Nagaya Objavljeno November 23, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 23, 2010 Dovolj nakladanja. Pejte pritiskat. Kurnik bo počakal..tako kot vedno. anja37 1
halls Objavljeno November 24, 2010 Opozori Objavljeno November 24, 2010 Sem glasovav: izbiral med Sando in Nino. Glas je dobla ...........! daria 1
semamiz Objavljeno November 24, 2010 Opozori Objavljeno November 24, 2010 Sem glasovav: izbiral med Sando in Nino. Glas je dobla ...........! A ti si hotel kar obe ... ha ha ha anja37 1
semamiz Objavljeno November 24, 2010 Opozori Objavljeno November 24, 2010 za tisto k se bo brez slikala...čelade mislim Ja Pajkica , tebe pa ne vidim med njimi :naughty: , daj pokaži se anja37 1
Nagaya Objavljeno November 24, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2010 Vsem, ki so zbrale pogum bi se rada zahvalila za prijavo. V nasprotju s pričakovanji pob rojstvu ideje in na veliko srečo, ste bile mnogo bolj pogumne kot smo pričakovali ter nas zelo prijetno presenetile. Nekaj kandidatk smo celo zavrnili, ker so oddale nepopolne prijave ali niso bile članice foruma. Vsem, ki so uvrščene v glasovanje želim veliko sreče in čisto vsaki posebej privoščim zmago. Priznam, da sem ob prebiranju "življenjepiskov" neznansko uživala in mi je po eni strani kar malce žal, da v boju za naziv (in nagrado, ki je - tudi za tiste, ki jih testni motocikel ne gane, ker si ga lahko same zrihtajo, zelo zelo čedna). Skratka - bistvo izbora naj ostane deljenje moto dogodivščin v dokaz, da imajo tudi dame na motociklih ogromno kilometrov od ritjo in velike želje za prihodnost, ki jih bodo - glede na odločnost in pretekle podvige (nekateri so res dih jemajoči), brez dvoma z lahkoto uresničile. Se vidimo na MNZ v Roll Baru 11. decembra anja37 in nejcgs 2
crusty Objavljeno November 24, 2010 Opozori Objavljeno November 24, 2010 .....no bo šel kakšen glas še v Kamnik k moji adrenaliski luškani sosedi Romani...........ajde hitr prtisnt na PIKA 85 domina, Ervin93, DAMI34 in 2 others 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se