nejcgs Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 A si zasledovau,da veš :blink: o anja37, kako kaj? se bosta z P javili? pa lep vikend. anja37, moped1 in bladzo 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 o anja37, kako kaj? se bosta z P javili? pa lep vikend. Saj jst se vsak tolk javim,za njo pa kr njo vprašaj Ja tud teb lep,miren vikend.... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Nely77 Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 Bravo, dobiš + ) Bi rekel, da je problem v "majhenm egu"... Večina do sedaj prijavljenih namreč problema z egom sploh nima, tudi z majhnim ne, še manj pa z nagrado... :naughty: .) .) suzuki, BIZIXXX, Ervin93 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 Bi rekel, da je problem v "majhenm egu"... Večina do sedaj prijavljenih namreč problema z egom sploh nima, tudi z majhnim ne, še manj pa z nagrado... :naughty: .) .) majhen gor ali dol.... eni si znajo z majhnim pomagat, enim pa ne zadošča :naughty: mogoče pa zrase ..... vivienne, spuzva, DAMI34 in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno November 21, 2010 Deli Objavljeno November 21, 2010 Tko, oddano, zdej pa da vidm heroje pri branju "kratkega" CVja :naughty: DAMI34, suzuki, ImenitnaPriložnost in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 21, 2010 Deli Objavljeno November 21, 2010 sam da ne bojo pol slike slikane z razdalje 500m in v temnih vizirjih in podobno..da sploh ne bomo vedl a je motoristka al je maus MihaJ, Jure, Rude Boy in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2010 Mimogrede, vsem ki so se prijavile..mogoče se mi samo dozdeva, a mislim, da bodo fotografije s čelado na glavi bore malo prispevale k dobri predstavitvi kandidatke (in seveda temu kako povšeči bo potem taista motoristka, tistim, ki bodo izbirali), Seveda nobene ne bomo silili v nekaj, česar noče, a predlagam, da še enkrat premislite svojo izbiro fotk + tako ali tako vas bodo vsi videli na novoletni zabavi Rude Boy in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 Motosvet ima odlična PR-ovca ... podpiram idejo, zato sem bom tudi jest pocahnla. Glede izbora pa navijam za Svobodno ptico ... na Marjetičniem dnevu na Panoniji je pokazala tok motosrčnosti, da sem pri Izboru takoj pomislila nanjo svobodnaptica01, cvetkamarjetka, bladzo in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 (popravljeno) sam da ne bojo pol slike slikane z razdalje 500m in v temnih vizirjih in podobno..da sploh ne bomo vedl a je motoristka al je maus Miss ali Motoristka ??? Zdej se pa lepo v družinskem krogu zmenta ... ker motoristke se vozimo z motorji z zaščitnimi čeladami, vizirji so črni ker skrbimo tudi za zaščito oči , miss wannabemotoristke pa pozirajo primerno spedenane ob motorjih :evilgrin: Popravljeno November 22, 2010. Popravil kat Ninč, daria, cvetkamarjetka in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 Miss ali Motoristka ??? Zdej se pa lepo v družinskem krogu zmenta ... ker motoristke se vozimo z motorji z zaščitnimi čeladami, vizirji so črni ker skrbimo tudi za zaščito oči , miss wannabemotoristke pa pozirajo primerno spedenane ob motorjih :evilgrin: to nima veze z družino.. jest svoje mišljenje izrazim.. JAZ bi rad videl za koga glasujem..ne da vidim motor in "nekoga" gor.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 (popravljeno) to nima veze z družino.. jest svoje mišljenje izrazim.. JAZ bi rad videl za koga glasujem..ne da vidim motor in "nekoga" gor.. no da slišimo za koga boš pa ti glasoval... Popravljeno November 22, 2010. Popravil hilton bajkr88, ataIBA, jamah in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 no da slišimo za koga boš pa ti glasoval... za tisto k se bo brez slikala...čelade mislim bajkr88, DAMI34, brembo in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 Sigurno bom imel težave z izborom. Meni so fejst vse punce na motorjih. Sploh ni važno,a imajo čelado gor ali dol, a sedejo spredaj ali zadaj. A kdo ve,če se bo dalo glasovati za vse prijavljene ? riderrgirl, Nikii in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 no da slišimo za koga boš pa ti glasoval... ne vem katere kandidatke sploh so..odločitev bo težka.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 ne vem katere kandidatke sploh so..odločitev bo težka.. Zame, valjda. Al te je ktera še bolj podkupila? :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 Zame, valjda. Al te je ktera še bolj podkupila? :surrender: a ti si une piškote prnesla? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno November 22, 2010 Deli Objavljeno November 22, 2010 Jst ne morm več čakat... a loh predčasno objavite, da vidm kera me bo na kavo loh povabila? bajkr88, bladzo, Dr_Jakob in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 23, 2010 Deli Objavljeno November 23, 2010 ja bravo vsem prijavljenim, ... sej itak jih večino ne poznam mislim da ne bom glasovala, ker se mi ne zdi fer dat glas samo zato nekomu, ker ga poznam bo pa verjetno velik sline naokol bejbe bravo za pogum in velik sreče anja37, m147, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 23, 2010 Deli Objavljeno November 23, 2010 pajki, a zame boš glasovala, če se prijavim, daj no, saj veš, ker še motorja ne znam dobro prižgati, kaj šele peljati..... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: , pač znam pa zelo dobro pikice talati, žal.... da si nauš kej nardila :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: prjav se, podkup me, pa dobiš glas..... revaaaaaaaa Dr_Jakob, anja37, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2010 Dovolj nakladanja. Pejte pritiskat. Kurnik bo počakal..tako kot vedno. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 Sem glasovav: izbiral med Sando in Nino. Glas je dobla ...........! daria 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 Sem glasovav: izbiral med Sando in Nino. Glas je dobla ...........! A ti si hotel kar obe ... ha ha ha anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 za tisto k se bo brez slikala...čelade mislim Ja Pajkica , tebe pa ne vidim med njimi :naughty: , daj pokaži se anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 24, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2010 Vsem, ki so zbrale pogum bi se rada zahvalila za prijavo. V nasprotju s pričakovanji pob rojstvu ideje in na veliko srečo, ste bile mnogo bolj pogumne kot smo pričakovali ter nas zelo prijetno presenetile. Nekaj kandidatk smo celo zavrnili, ker so oddale nepopolne prijave ali niso bile članice foruma. Vsem, ki so uvrščene v glasovanje želim veliko sreče in čisto vsaki posebej privoščim zmago. Priznam, da sem ob prebiranju "življenjepiskov" neznansko uživala in mi je po eni strani kar malce žal, da v boju za naziv (in nagrado, ki je - tudi za tiste, ki jih testni motocikel ne gane, ker si ga lahko same zrihtajo, zelo zelo čedna). Skratka - bistvo izbora naj ostane deljenje moto dogodivščin v dokaz, da imajo tudi dame na motociklih ogromno kilometrov od ritjo in velike želje za prihodnost, ki jih bodo - glede na odločnost in pretekle podvige (nekateri so res dih jemajoči), brez dvoma z lahkoto uresničile. Se vidimo na MNZ v Roll Baru 11. decembra nejcgs in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 .....no bo šel kakšen glas še v Kamnik k moji adrenaliski luškani sosedi Romani...........ajde hitr prtisnt na PIKA 85 BIZIXXX, DAMI34, Ervin93 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se