daria Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 Sem glasovav: izbiral med Sando in Nino. Glas je dobla ...........! tut jst glas je dobila ... anja37 in BIZIXXX 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 ups, ne eno ne drugo.... čist kul ideja mam pa bolj majhen ego ...mogoče je to krivo al pa me nagrada ni prepričala O:-) nagrada res ni prepričljiva ... kje se skrivajo sponzorji, hehe. naziv 'motoristka leta' je pa zanimiv; vleče na miss. pajki, drugo leto se prjavmo (že vidm faco, ampak: nikoli ne rec nikoli ...) anja37, Cartman, Dr_Jakob in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZdravkoK Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 Dovolj nakladanja. Pejte pritiskat. Kurnik bo počakal..tako kot vedno. Moj glas pripada "KAT", se mi zdi fejst punca in je dober ocenjena tud v profilu, lepa slikca.....u glavnem to je moj izbor. Dejmo klikat še drugi!!! BIZIXXX, Lowrenc in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 PUNCE!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Bemtiš, sam en glas mam!!!!!!!! Zgleda, da bom mogu žrebat! anja37, urssa in pajkica 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 24, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2010 nagrada res ni prepričljiva ... kje se skrivajo sponzorji, hehe. naziv 'motoristka leta' je pa zanimiv; vleče na miss. pajki, drugo leto se prjavmo (že vidm faco, ampak: nikoli ne rec nikoli ...) Ti bi se prijavila izključno zaradi nagrade? Sponzoruša? In ne vleče na "miss", ker je bilo posebej poudarjeno (večkrat) da NE gre za lepotni izbor.. Sicer pa - nehajte se tolažit, da ničesar ne zamujate daria, anja37, jupiter in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 Ti bi se prijavila izključno zaradi nagrade? Sponzoruša? In ne vleče na "miss", ker je bilo posebej poudarjeno (večkrat) da NE gre za lepotni izbor.. Sicer pa - nehajte se tolažit, da ničesar ne zamujate sponzoruša pa tud pod razno ne pomen to :surrender: razen če bi bla nagrada za 365 dni v letu pa da bi kak bogat frajer biu sponzor nadaljnih xx let :lol: ni vse v nagradi, sam mene tud ni prepričala... drgač pa moj glas je že oddan anja37, Cartman in urssa 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 Jaz sem glasoval pa za eno, ki zna fajn kolena brusit. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Ti bi se prijavila izključno zaradi nagrade? Sponzoruša? In ne vleče na "miss", ker je bilo posebej poudarjeno (večkrat) da NE gre za lepotni izbor.. Sicer pa - nehajte se tolažit, da ničesar ne zamujate naziv 'motoristka leta' je PERFEKTEN. prijavila bi se izključno zarad nagrade - ker je koncept BREZVEZEN. poleg tega je tudi nagrada neprepričljiva. kar dodatno kvari brezvezen koncept. je zdaj bolj jasno? koncept je problem, ne nagrada. fascinantno je, da izbirate motoristko leta tudi med tistimi, ki na A licenco lahko rečejo samo 'a??'. ... ''sem motoristka leta 2010. motorja še nimam, ampak razmišljam o tem. frajer me bo zdej dva dni mal okrog vozil.'' al pa: ''sem motoristka leta. prevozila sem pol sveta. živim za motor ... za nagrado mi bojo za čez vikend posodili motor.' drugače pa.. NAVIJAM ZA VSE PUNCE, KI SO SE PRIJAVILE. IN ZA VSE, KI SE NISO. ZAME JE VSAKA IZMED MOTORISTK NEKAJ POSEBNEGA IN PRAVA MISS MOTOCIKLIZMA! (koncept izbora miss 2010 je še vedno: zgrešen) brembo, sergini, bladzo in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Cartman Objavljeno November 25, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno November 25, 2010 (popravljeno) P.S.: tip, ki ima pod kontrolo enega HD (na cesti, v garaži, konc koncev v denarnci... jah, tko je) ima lahko čist VSE, kar hoče. tega nemorm pozabit. in ja, razturaš v isto smer. naziv 'motoristka leta' je PERFEKTEN. prijavila bi se izključno zarad nagrade - ker je koncept BREZVEZEN. poleg tega je tudi nagrada neprepričljiva. kar dodatno kvari brezvezen koncept. je zdaj bolj jasno? koncept je problem, ne nagrada. fascinantno je, da izbirate motoristko leta tudi med tistimi, ki na A licenco lahko rečejo samo 'a??'. ... ''sem motoristka leta 2010. motorja še nimam, ampak razmišljam o tem. frajer me bo zdej dva dni mal okrog vozil.'' al pa: ''sem motoristka leta. prevozila sem pol sveta. živim za motor ... za nagrado mi bojo za čez vikend posodili motor.' drugače pa.. NAVIJAM ZA VSE PUNCE, KI SO SE PRIJAVILE. IN ZA VSE, KI SE NISO. ZAME JE VSAKA IZMED MOTORISTK NEKAJ POSEBNEGA IN PRAVA MISS MOTOCIKLIZMA! (koncept izbora miss 2010 je še vedno: zgrešen) no, vsaj shizofrena dvolična balonarka na topel zrak nisi. tvoj pogled na dobro/smiselno/faajn je vedno in povsod premo sorazmeren s kupčkom denarja. dražje=bolše=smiselno=kuul=SE SPLAČA/NI BEZVEZE. upam de služiš dovolj dobro, da nafutraš svoj ego in ne trpiš preveč. al pa de maš bogaaatga dedca. kar te nardi sponzorušo, ampak srečno sponzorušo. IN NAVIJAM ZA VSE SPONZORUŠE SREČNE IN NESREČNE ZAME STE VSE POSEBNE IN PRAVE MISS Motoristka leta? V resnici je to najbrž Tina Katrašnik, ki je bla na startu 24 ur LeMansa. Motosvetov izbor je pač izbor simpatičnega forumskega krožka, kar nekateri ne dojamejo. Skor vse si zaslužjo glas. ene bolj kot druge. mislim, da so na tapeti tri res fajn usekane kandidatke, in ostale, le korak za njimi. Naj najbol usekana zmaga. Da nebo pomote. Usekane u najboljšem in najbolj dobrohotnem pomenu besede. navadnih je itaq preveč. tako kot sponzoruš Popravljeno November 25, 2010. Popravil Cartman cikadina, Alla, suzuki in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Nely77 Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Motoristka leta? V resnici je to najbrž Tina Katrašnik, ki je bla na startu 24 ur LeMansa. Motosvetov izbor je pač izbor simpatičnega forumskega krožka, kar nekateri ne dojamejo. Skor vse si zaslužjo glas. Dobiš + BIZIXXX, She in anja37 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 (popravljeno) dragi Cartman ... noben ni ne bogat, ne sponzoruša in noben ne govori o denarju ... včasih še kdo zapopade, da maš lahko kvaliteten lajf tut brez nabite dnarnce. nagrada 'en krog okrog bloka in potem vrneš motor' me ni prepričala, ker je totalno neizvirna in neuporabna. a sem mogoče rekla, da bi morala bit za nagrado vreča denarja? nismo vsi taki, kot ti.. ... zdej bo skoču. (brez zamere, men je vse skp mal smešn) Popravljeno November 25, 2010. Popravil daria nejcgs, DAMI34, Dr_Jakob in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Daria: Koncept je zgrešen v tvoji in še v kakšni glavi, ki pač drugače razmišlja! Ti ni všeč, se pač ne prijaviš, ne glasuješ, pokritiziraš in to je to. No, ker si želiš izvedeti kaj je za nagrado, ti bom to tudi izdal. Naprošam pa te, da se ne razburjaš preveč, ker se ne boš mogla naknadno prijaviti in boriti za supernagrado! :naughty: Torej, 1. nagrada je.... ... kuhano vino (rdeče ali belo) na Prešernovem trgu, decembra, ob veliki novoletni jelki in romantični razsvetljvi. O tej glavni nagradi smo pač molčali zato, ker nismo želeli biti mladini slab zgled in smo zato o tem alkoholno-romantičnemu dogodku raje molčali. Vem, sedaj ti je pa žal! Mogoče se pa vseeno najde kakšna tolažilna nagrada tudi zate! Lp, se vidiva na zabavi!? Jure, daria, Ninč in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 ajooooj :unsure: eni očitno res ne razumejo heca... žal... lahk bi se pa kdo česa drugega spomnu... sej ni point v nagradi (vsaj pr men ne!), važno je sodelovati, zmagovalke smo pa itak vse... ker je to načeloma moški šport in se moramo nenehno dokazovat (čeprav ne vem zakaj!)... tko al pa drugače drug let pa lahk začnete zbirat ker motor je najbolj umazan... se bom ziher prjavla... ker (js ga mam za vozit, ne za glancat!) pa... komaj čakam kuhanček... aleksandergabriel, anja37, bladzo in 8 others 8 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2010 Vedno znova me preseneti nadutost lastnic kategorije A, ki na mopedu in rožnati opremi manifestirajo neizmerno količino vozniškega znanja, ki jim zagotavlja, da se na ovinku ne zvrnejo v prvi, ampak šele tretji graben, nato pa upajo, da jih bo iz njega zvlekel kak mimopeljoč kavalir. Nadutost lastnic kategorije A v odnosu do sopotnic me preseneča tudi zato, ker delujejo kot, da same nikoli ne bi sedele na zadnjem sedežu motocikla in sanjale, da bodo nekoč imele svojega. Motor namreč. Nikoli niso bile sopotnice. Nikoli. Nadutost lastnic kategorije A je zanimiva, ko jih začnemo primerjat z ljubiteljskimi, bolj ali manj resnimi moto tekmovalkami, ki jih vožnja po cesti načeloma niti na zanima in nimajo izpita za kategorijo A. Imeti motocikel v lasti in imeti izpit kategorije A pač ni pogoj za »biti motoristka«. Pa tudi podlaga za vihanje nosu nad dekleti, ki se rade – res rade in z užitkom, vozijo kot sopotnice, ne. In ponovno (tretjič, četrtič??) To ni lepotni izbor, zato ne vem kdo kod vlečete tole »miss«. Bistvo izbora je zabava, deljenje izkušenj, raznolikosti in navezovanje poznanstev. Mislim, da je večina dojela bistvo. Tistim pa, ki svojo persono po tem svetu nosite skrajno resno in s tako veliko mero ponosa, da je koncept izbora nedojemljiv, predlagam da pač najdejo sebi primerno občinstvo. urssa, anja37, sergini in 12 others 12 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Odlično, debata se je razživela! Sem vedu, da nam ne bo dolgčas! Ko, ko, ko, ko, ko, kodak. :naughty: DAMI34, anja37, gandi in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Eol Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 (popravljeno) vedno huje.... gremo otroski vrtec.... aja z tem mislim moderatorje Popravljeno November 25, 2010. Popravil Eol hilton, daria, domina in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Odlično, debata se je razživela! Sem vedu, da nam ne bo dolgčas! Ko, ko, ko, ko, ko, kodak. :naughty: točno to. otroški vrtec. pol se pa kam prijavi ... pfew. še odgovor dodam na zgoraj napisane opazke o nadutosti motoristk in drugih užaljenih reakcijah: kokodak! lepo se mejte. obstajajo resnejše in veliko bolj zabavne teme. halls, Dr_Jakob, Fritz in 5 others 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Piše: Predstavljamo kandidatke za izbor motoristke leta .... in potem sledi spodnja fotka ... glasovalne tipke za tale tris pa nikjer ? Al pa kak solo ena ! Buaaaa ! Al bom moral malo do optika ? anja37 in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Piše: Predstavljamo kandidatke za izbor motoristke leta .... in potem sledi spodnja fotka ... glasovalne tipke za tale tris pa nikjer ? Al pa kak solo ena ! Buaaaa ! Al bom moral malo do optika ? anja37, BIZIXXX, domina in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Ja, obisk optike ti ne uide. Link do glasovanja se skriva pod besedo "TU" nejcgs, daria in BIZIXXX 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 točno to. otroški vrtec. pol se pa kam prijavi ... pfew. še odgovor dodam na zgoraj napisane opazke o nadutosti motoristk in drugih užaljenih reakcijah: kokodak! lepo se mejte. obstajajo resnejše in veliko bolj zabavne teme. Daria, kam bežiš! Nam bo dolh cajt! Se mi ni zdel, da si ti tko resna! Sicer pa tud mene "resna zabava" zanima... :naughty: :grim :grim aleksandergabriel in daria 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Sem že rekel: Bravo punce!! in upam, da se zaradi par stavkov napisanih v tejle temi res ne sekirate. Ker vam povem, lepo je motorirati in saj je fajn s tipi o bajkih debatirati, ampak...ampak...vsekakor je lepše., če je tudi kaka ženska dušica zraven. nejcgs, anja37, XY200 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 vedno huje.... gremo otroski vrtec.... aja z tem mislim moderatorje Napiše se s tem .... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 (popravljeno) Itak je bilo rečeno da je prepovedano se prijavit katerikoli ki ima v lasti FZ6. To pa zato, ker če slučajno zmaga in proba kak drug motor se bi zihr fentala..te odgovornosti pa noben noče prevzet.. Popravljeno November 25, 2010. Popravil biker77 hilton, Jure, vonAxl in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 25, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2010 točno to. otroški vrtec. pol se pa kam prijavi ... pfew. še odgovor dodam na zgoraj napisane opazke o nadutosti motoristk in drugih užaljenih reakcijah: kokodak! lepo se mejte. obstajajo resnejše in veliko bolj zabavne teme. ...samo posploševanje, ker vidim, da ga imaš rada. Ne vem v čem je štos ubijat veselje tistim, ki so se prijavile in zganjat šepav sarkazem. Resnost izbora bodo definirali tisti, ki bodo izbirali - bolj ko bo prava zmagovalka, bolj resen bo izbor. daria, Jure, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se