pajkica Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 (popravljeno) Daria, kam bežiš! Nam bo dolh cajt! Se mi ni zdel, da si ti tko resna! Sicer pa tud mene "resna zabava" zanima... :naughty: :grim :grim mislim da bo najbolj da šank rezerviraš...pa tošl ne pozabt :lol: Popravljeno November 25, 2010. Popravil pajkica anja37, bajkr88 in daria 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Sem že rekel: Bravo punce!! in upam, da se zaradi par stavkov napisanih v tejle temi res ne sekirate. Ker vam povem, lepo je motorirati in saj je fajn s tipi o bajkih debatirati, ampak...ampak...vsekakor je lepše., če je tudi kaka ženska dušica zraven. še posebi vam paše, k morte kdaj pa kdaj mau porint :lol: O:-) motor da nau kdo kej druzga mislu.... anja37, bajkr88 in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 še posebi vam paše, k morte kdaj pa kdaj mau porint :lol: O:-) motor da nau kdo kej druzga mislu.... Sam če ti zatrokira, sam u tem primeru. No ja, al pa če ti (z)manka............................... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Sam če ti zatrokira, sam u tem primeru. No ja, al pa če ti (z)manka............................... ....... asfalta pod gumam anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Se že kregajo Normalno da se gleda tudi na izgled, saj vsebine pri tem glasovanju ne moreš preizkusiti. Pač zabavna zadeva, ki popestri, sicer če bi šlo za nekaj hudo resnega, bi postavili nekakšne objektivne kriterije. Tako da to je po vsebini mis motoristka oz. nekaj temu blizu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Ima dobra žena a ima dobra žena u p.m. bajkr88, sergini, trebor in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Iskrene čestitke vsem motoristkam, ki ste zbrale korajžo in se prijavile. To cenim vsaj tako, kot tistega junaka, ki pride v prvo vrsto na moto GP, ali pa kolenčka 30m pred ovinkom na ridah. Zmagovalke ste pa itak vse! :yes: bajkr88, daria in Nikii 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 mislim da bo najbolj da šank rezerviraš...pa tošl ne pozabt :lol: Vidiš, to je beseda in pogum. Najprej se ne prijaviš, pol bi pa že kar na šanku plesala in to kar profesionalno :naughty: :naughty: :naughty: hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Vidiš, to je beseda in pogum. Najprej se ne prijaviš, pol bi pa že kar na šanku plesala in to kar profesionalno :naughty: :naughty: :naughty: nikoli ne reci nikoli..... hilton, anja37, bajkr88 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 ma ne vem kej se kregate, čeprou je res to zabavno brat . če bo drugo leto in se prestavim iz lastnice a kategorije v lastnico motorja se prjavim, k mi je dobra ideja. letos me je sicer te vaše nagrade strah, ampak v prihodnje pa kdo ve. no meni je ta ideja fajn vsaj malo vidiš kdo so punce na forumu. pa malo mamo teme za čvekat, in še ta je taka fajn k je lahko vsak ful pameten . anja37, kaya, bladzo in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 ...samo posploševanje, ker vidim, da ga imaš rada. Ne vem v čem je štos ubijat veselje tistim, ki so se prijavile in zganjat šepav sarkazem. Resnost izbora bodo definirali tisti, ki bodo izbirali - bolj ko bo prava zmagovalka, bolj resen bo izbor. kej pametnga povej že enkrat. se vidmo na izboru motoristke leta. Dr_Jakob, TBoxer, urssa in 13 others 6 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Daria, kam bežiš! Nam bo dolh cajt! Se mi ni zdel, da si ti tko resna! Sicer pa tud mene "resna zabava" zanima... :naughty: :grim :grim ... nimam časa organiziram izbor motorista leta 2010. prijavijo se lahko vsi ljubitelji motociklizma, tudi tisti, ki nimajo A licence in se radi vozijo zadaj svobodnaptica01, urssa, Jure in 8 others 6 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 ... nimam časa organiziram izbor motorista leta 2010. prijavijo se lahko vsi ljubitelji motociklizma, tudi tisti, ki nimajo A licence in se radi vozijo zadaj Jaz bi se prec prjavu, sam me najprej zanima kaj bo za nagrado, da vidm, če se splača! :evilgrin: BIZIXXX, Cartman, Dr_Jakob in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 (popravljeno) Uh, koliko enega prerekanja . Oddaš glas in that"s it...... Popravljeno November 25, 2010. Popravil TinaRR bladzo, Dr_Jakob, pajkica in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno November 25, 2010 Deli Objavljeno November 25, 2010 Jaz bi se prec prjavu, sam me najprej zanima kaj bo za nagrado, da vidm, če se splača! :evilgrin: Tudi jaz, vendar se bojim, da najine kosmate noge ne bi pretentale izurjenih očes motosvetovcev. Bova poizkusila naslednje leto, ko bo izbor za Mistra Motosveta 2011. Glavna nagrada bo baje 7-dnevni polpenzion z letošnjo zmagovalko Izbora za Motoristko leta 2010 v, od civilizacije oddaljeni, alpski koči. bladzo, daria, Dr_Jakob in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno November 26, 2010 Deli Objavljeno November 26, 2010 ......Glavna nagrada bo baje 7-dnevni polpenzion z letošnjo zmagovalko Izbora za Motoristko leta 2010 v, od civilizacije oddaljeni, alpski koči...... glavna nagrada bo, da te bo motoristka leta preganjala po pisti in bosta skupaj drgnila kolena po asfaltu (ne pa po parketu v kaki alpski koči ) anja37, BIZIXXX, suzuki in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 26, 2010 Deli Objavljeno November 26, 2010 glavna nagrada bo, da te bo motoristka leta preganjala po pisti in bosta skupaj drgnila kolena po asfaltu (ne pa po parketu v kaki alpski koči ) ampak zakaj hudiča bi mogla it zmagovalka... lahk bi šla drugo al pa tretje uvrščena... prva itak vse nese, ne rab še dedca zravn k bo sam zrak mešau svobodnaptica01, thumper, Dr_Jakob in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno November 26, 2010 Deli Objavljeno November 26, 2010 Cenim dekleta, ki se odločijo in si tudi same nabavijo motor. Ni lahko vzgajati in skrbeti za družino, zraven obveznosti pa najti še čas za motor. Vsaka si zasluži zmago! riderrgirl, bladzo, Robyy in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 26, 2010 Deli Objavljeno November 26, 2010 Jaz bi se prec prjavu, sam me najprej zanima kaj bo za nagrado, da vidm, če se splača! :evilgrin: Tudi jaz se prijavim , pa če tudi se ravno ne splača ... Dr_Jakob, Ninč, thumper in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 26, 2010 Deli Objavljeno November 26, 2010 vidiš če bi vapotu pustili tekmovat bi zmagal pa še za nagrado nebi kompliciral, kak pir bi bil čisto OK. Frips, BIZIXXX, Dr_Jakob in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 ampak zakaj hudiča bi mogla it zmagovalka... lahk bi šla drugo al pa tretje uvrščena... ........ ja lahko in tudi šle bodo vse (ena za drugo) - nobene ne bomo izpustili pri drgnjenju (asfalta) Pri tebi sem že začel (ups :xx: ), zdaj pa naprej DAMI34, Dr_Jakob, Ninč in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 ja lahko in tudi šle bodo vse (ena za drugo) - nobene ne bomo izpustili pri drgnjenju (asfalta) Pri tebi sem že začel (ups :xx: ), zdaj pa naprej vsak začetek je težak ... nejcgs, anja37, BIZIXXX in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 ja lahko in tudi šle bodo vse (ena za drugo) - nobene ne bomo izpustili pri drgnjenju (asfalta) Pri tebi sem že začel (ups :xx: ), zdaj pa naprej pa to ne moreš vrjet BIZIXXX, wix, Maximus in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 pa to ne moreš vrjet kaj je nina ???? a si na gladkem parketu oplaknila ??' wix, anja37, BIZIXXX in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 kaj je nina ???? a si na gladkem parketu oplaknila ??' bom kmal, če bom še kak tak post prebrala.... nejcgs, BIZIXXX in wix 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se