maus Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 Zakaj se lahko samo za eno glasuje ... vse kandidatke so super, saj so motoristke ... js bi kr vsem dal svoj glas :naughty: thumper, ImenitnaPriložnost, BIZIXXX in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 vse kandidatke so super, saj so motoristke ... js bi kr vsem dal :naughty: Tko se lepše prebere maus, ImenitnaPriložnost, thumper in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 Zakaj se lahko samo za eno glasuje ... vse kandidatke so super, saj so motoristke ... js bi kr vsem dal svoj glas :naughty: Maus se strinjam. Tudi jaz sem hotel oddati vsaki po en glas, pa me je program opozoril, da to lahko naredim samo enkrat. Zato sem danes malo žalosten . anja37, wix in Nikii 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno November 30, 2010 Deli Objavljeno November 30, 2010 pa to ne moreš vrjet daj, ne bodi slabe volje in ne jemlji vsega preresno BIZIXXX, anja37, DAMI34 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 1, 2010 Deli Objavljeno December 1, 2010 Tudi jaz se prijavim , pa če tudi se ravno ne splača ... daj, no daj.....saj ne upaš.....hahaahhahahaha :naughty: BIZIXXX, bladzo, Ninč in 8 others 4 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 12, 2010 (popravljeno) naslov Motosvetove motoristke leta 2010 je včeraj uradno prejela Svobodnaptica01, ki je poleg res hude nagrade (s čim vsem smo jo ovesili, boste videli v naslednjem tednoskopu) domov odnesla tudi vikend vožnjo z Yamaho FZ8 in... ..dama bo na uporabo za cel teden dobila tudi Aprilio RSV4.. njam.. Čestitke, ker je bilo prvo mesto zelo prepričljivo osvojeno. Drugo mesto si delijo: Tamau, MrsO, Monika600, KlavdijaZorman, Irma, Nina, Crispi, Nely77, Pika85, Sanda7, XY200, Jasmine, Saa in Kat. Hvala, ker ste zbrale pogum in se prijavile, ekstra hvala vsem, ki ste včeraj prišle in še bolj ekstra hvala vsem, ki ste me pocukale za rokav, da smo lahko rekli kako besedo. p.s.: lepotcema, ki sta se na izbor prijavila včeraj, s tangicami na glavi (moram rečt da je bil design res posrečen) predlagam, da počakata leto dni - v tem času bosta lahko nabrala kako moto izkušnjo - da bosta lažje konkurirala damam. Popravljeno December 12, 2010. Popravil Nagaya SharpNinja, wix, svobodnaptica01 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 12, 2010 Deli Objavljeno December 12, 2010 Inči, Inči!!!!!! :worship: SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se