gustar Objavljeno December 2, 2010 Deli Objavljeno December 2, 2010 v kratkem grem na Kubo in jo nameravam prekrižariti od S do J. O GPSu nisem mogel dobiti še nobene informacije kaj šele kakšno kartico z mapo Kube. Verjamem, da motosvetovci vedo odgovor ali celo znajo pomagati. martin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
madkupe Objavljeno December 2, 2010 Deli Objavljeno December 2, 2010 Tole naj bi bila edina uporabna zadeva RWS Maps Caribbean v2.1 Kolikor vem pa je uporaba gps naprav na Kubi prepovedana. Mogoče se pa motim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno December 2, 2010 Deli Objavljeno December 2, 2010 Tole naj bi bila edina uporabna zadeva RWS Maps Caribbean v2.1 Kolikor vem pa je uporaba gps naprav na Kubi prepovedana. Mogoče se pa motim. GPS na Kubi dela,v glavnem se uporablja omenjena karta (v2.5).Uporaba je prepovedana,če jo carinik najde jo zapleni,ravno ustrelijo te pa ne.Tu je nekaj na to temo: http://www.lonelyplanet.com/thorntree/thread.jspa?threadID=1444214 Če se bojiš da bo tvoj Zumo končal na Uralu od El Comandanteta bo za silo še vedno dober kak Garmin XT na mobiju. Mej se maximalno LP bladzo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gustar Objavljeno December 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2010 GPS na Kubi dela,v glavnem se uporablja omenjena karta (v2.5).Uporaba je prepovedana,če jo carinik najde jo zapleni,ravno ustrelijo te pa ne.Tu je nekaj na to temo: http://www.lonelyplanet.com/thorntree/thread.jspa?threadID=1444214 Če se bojiš da bo tvoj Zumo končal na Uralu od El Comandanteta bo za silo še vedno dober kak Garmin XT na mobiju. Mej se maximalno LP ne bom več iskal. ti verjamem in tudi ne rabim hudiča tako nujno.... gre bl zato da sem ga tako navajen imet za zraven. letim v ponedeljek in pridem nazaj za božič. povem če sem ze zgubil. hasta luego thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 V telefon si naloži karto pa bo mir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno December 5, 2010 Deli Objavljeno December 5, 2010 ne bom več iskal. ti verjamem in tudi ne rabim hudiča tako nujno.... gre bl zato da sem ga tako navajen imet za zraven. letim v ponedeljek in pridem nazaj za božič. povem če sem ze zgubil. hasta luego pozabi na GPS. Vprašaj mimoidoče, vsak ti bo z veseljem povedal kam in kod. Ne boš se izgubil. Kupi karto kube in se orientiraj, autopista je za "hitro" potovanje, lokalne ceste pa za doživljanje Kube. Ne vem kam si namenjen, a vzemi si čas za Havano Vijejo Hola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno December 5, 2010 Deli Objavljeno December 5, 2010 pozabi na GPS. Vprašaj mimoidoče, vsak ti bo z veseljem povedal kam in kod. Ne boš se izgubil. Kupi karto kube in se orientiraj, autopista je za "hitro" potovanje, lokalne ceste pa za doživljanje Kube. Ne vem kam si namenjen, a vzemi si čas za Havano Vijejo Hola ŠE nekaj fotk za ogrevanje bladzo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gustar Objavljeno December 5, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2010 ŠE nekaj fotk za ogrevanje ti tole pa je popotnica! hvala! jutri zjutraj odletim z brnika in sem še zmeraj na trnih kako se bom znašel. toliko različnih napotkov in svaril sem dobival zadnje dni. predvsem glede vožnje in varnosti. prevozil sem že malo afrike, tajske, malezije če ne štejem evrope pa nikoli še nisem imel slabega občutka. tik pred zdajci sem si rekel, če ne dobim motorja bom pač ležal pod palmo con ron y mujeres. vseč so mi tvoje fotke in vidim, da sivih las gotovo nimaš zaradi kube. hasta luego. martin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se