ZD€N€ Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 MK XXX klub vabi na X-MAS PARTY v soboto, 11.12. 2010 ob 19. uri Lokacija: Celje, Ljubljanska 7 - XXX bar Vabljeni vsi bikerji in ljubitelji "Rock n Rolla" Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Vstop PROST !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 4, 2010 Deli Objavljeno December 4, 2010 vecina ljudi bo na MNZ 2010, ki je na isti vecer. Codeine, exe`FZS, roko in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 vecina ljudi bo na MNZ 2010, ki je na isti vecer. Kaj bo masovna aretacija al kaj? Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Glavn, da dobim " - ", ker povem resnico, ej. Super. Skratka, vecina ljudi bo na Motosvetovi Novoletni Zabavi 2010. exe`FZS, thumper in rich 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Glavn, da dobim " - ", ker povem resnico, ej. Super. Skratka, vecina ljudi bo na Motosvetovi Novoletni Zabavi 2010. Od kje ti ta podatek, da jih bo večina na MNZ? Mogoče bodo pa šli na Legende? Mogoče pa v Italijo na P.C. BTBW MC? bladzo in Dr_Jakob 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Iksi naredijo vedno odličen žur. Žal letos me ne bo sem poslovno odsoten v tujini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2010 Iksi naredijo vedno odličen žur. Žal letos me ne bo sem poslovno odsoten v tujini. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 :notworthy: :notworthy: :notworthy: Na kateri stavek se to klanjanje nanaša? Prvi al drugi ? :evilgrin: DAN in jupiter 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se