Bremzer Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Za vse,ki niste bili z nami naj bo to slikovna uganka? maco47 in carmagedon 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Za vse,ki niste bili z nami naj bo to slikovna uganka? kehlsteinhaus DAMI34, maco47 in mopedist5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 (popravljeno) Za vse,ki niste bili z nami naj bo to slikovna uganka? Orlovo gnezdo - Kehlstein (Kjelštajn) iz zgodovine znano kot adolfova rezidenca za zadovoljevanje Eve Braun Popravljeno December 7, 2010. Popravil Gamma DAMI34 in maco47 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 pa pejmo naprej: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 In kaj dobim za nagrado?? nič, ker si zamudil z odgovorom Bremzer, DAMI34 in basbas 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 nič, ker si zamudil z odgovorom Hitri prsti :notworthy: Opazil, umaknil vprašanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Hitri prsti :notworthy: Opazil, umaknil vprašanje (da te potolažim; nagrada je (to tista ki ti je ušla pred nosom ) ena skupna fura z letosnjo motoristko leta ) moped1 in mopedist5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 (da te potolažim; nagrada je (to tista ki ti je ušla pred nosom ) ena skupna fura z letosnjo motoristko leta ) Hudoooo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 (popravljeno) Tle Popravljeno December 8, 2010. Popravil moto rider DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 (popravljeno) Cene_r bil si tule! Popravljeno December 8, 2010. Popravil MiNa DAMI34 in CeneR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Pa še ena lahka! DAMI34 in mačka27 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 (popravljeno) Moto Rider po barvi "skale" sodeč si bil na Marsu . Malo me bega rumena kanta spodaj desno. Popravljeno December 8, 2010. Popravil MiNa dotem in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Tle Tole je pa nekje v deželi kengurujev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Mal igračkanja s Photoshopom. Ni letošnja, je od lani. Drugo leto spet :naughty: basbas, damjanus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Moto Raider rekel bi, da je to posneto v Koloradu. Wiskey tvoja pa nekje na obrobju Sahare. Scarabeo dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Aha vulkan, rekel bi da je Etna. Scarabeo dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Aha vulkan, rekel bi da je Etna. Scarabeo Če je odgovor na mojo sliko je napačen! Poskusi še enkrat (Višina 3896 metrov) :naughty:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Če je odgovor na mojo sliko je napačen! Poskusi še enkrat (Višina 3896 metrov) :naughty:. Mater sliko sem že nekje videl.... sedaj ko sem jo povečal niti nisem več prepričan, da je vulkan. Se trudim, haha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Če je odgovor na mojo sliko je napačen! Poskusi še enkrat (Višina 3896 metrov) :naughty:. Mount Ararat, a to bo držalo????? Sem skoraj 100°% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Mal igračkanja s Photoshopom. Ni letošnja, je od lani. Drugo leto spet :naughty: Po moje nima veze z saharo ,mislim da je precej bolj južno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Aha vulkan, rekel bi da je Etna. Scarabeo Italijani imajo etno pa vezuv . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Mount Ararat, a to bo držalo????? Sem skoraj 100°% Ok! Ne bom pikolovski res je vulkanskega izvora, le da je to Mali (sin) Ararat slikan iz samostana Khor Virap. Mt. Ararat je visok 5137m (videl mogoče tule) Druga slika je iz hotela v Erevanu ura je bila okoli 7 zjutraj , prva pa dobri dve uri kasneje. Zaradi močne termike se kopičijo gosti oblaki, ki popolnoma zakrijejo vrh. ps, Kaj pa moj prvi post boš ugibal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Z motorjem. gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se