avtomoto Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 (popravljeno) Z motorjem. Javorca Popravljeno December 9, 2010. Popravil avtomoto basbas in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Javorca Res je, cesta do Javorce je odličen trening za obisk prepadne ceste smrti v Boliviji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Ok! Ne bom pikolovski res je vulkanskega izvora, le da je to Mali (sin) Ararat slikan iz samostana Khor Virap. Mt. Ararat je visok 5137m (videl mogoče tule) Druga slika je iz hotela v Erevanu ura je bila okoli 7 zjutraj , prva pa dobri dve uri kasneje. Zaradi močne termike se kopičijo gosti oblaki, ki popolnoma zakrijejo vrh. ps, Kaj pa moj prvi post boš ugibal? http://www.atb.am/en/armenia/sights/mountains/ Tu sem našel, kje si se potepal. Prva slika - so morda ostanki Petrovega manastirja. Mtskheta, Mtskheta-Mtianeti, Gruzija je morda tu kje blizu, rabim pomoč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 (popravljeno) http://www.atb.am/en...ghts/mountains/ Tu sem našel, kje si se potepal. Prva slika - so morda ostanki Petrovega manastirja. Mtskheta, Mtskheta-Mtianeti, Gruzija je morda tu kje blizu, rabim pomoč. Niso ostanki manastirja. Mtskheta! Mmmm. pri Jamalu smo bli 4 dni. Poglej mojo stran sm tudi nekaj malega pokomentiral. Popravljeno December 9, 2010. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Niso ostanki manastirja. Mtskheta! Mmmm. pri Jamalu smo bli 4 dni. Poglej mojo stran sm tudi nekaj malega pokomentiral. Zanimivo stran imaš, sem jo nekoč že gledal. Za prvo sliko pa, blizu sem, mogoče bo čez noč kaj kresnilo. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 Basbas je blizu (južna hemisfera). Samo dve državi na svetu imata rdeče sipine. Z računalnikom sem samo malo bolj inteviziral barve, dodal nekaj kontrasta, ... Pol pa rata kar rata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGo Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 @nejcgs A je to mamka Rusija v stalingradu? @Wishkey A je to Sossusvlei? @MiNa A je to spomenik aneksije Gruzije k Rusiji? Tole? @motorider Kakšen namig? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno December 9, 2010 Deli Objavljeno December 9, 2010 @nejcgs A je to mamka Rusija v stalingradu? :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 NoGo . Moram še kakšno najt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Še eno lažjo za kratkoprogaše. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 @Scarabeo 500 To pa je menda enosmerni tunel na Hvaru, če se ne motim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 @Scarabeo 500 To pa je menda enosmerni tunel na Hvaru, če se ne motim... Zgleda, da je bilo prelahko, super. Zanimivo, da ima znak prepovedano za motorje. Menda se vsi vozijo skozi - motoristi. Tako vsaj pravijo domačini. Tudi jaz sem se. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Ta bi morala povzročiti malo več težav. Ime reke ali pa najbližji kraj tega sotočja. Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGo Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Ljutica Ta bi morala povzročiti malo več težav. Ime reke ali pa najbližji kraj tega sotočja. Scarabeo Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGo Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Še ena moja letošnja malo bolj turistična. Je v bližini v tej debati že omenjenega kraja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 @NoGo: Točno! Pred Big Mamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Ljutica Svaka ti čast. Dobiš naziv živa enciklopedija. Ne, ne grem se več....haha. LP Scarabeo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Ena lahka: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Ena lahka: Meni liči na Strunjanski zaliv, ozadje s klifi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NoGo Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Ena lahka: Ohrid? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Ohrid? Točno tako!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Mal igračkanja s Photoshopom. Ni letošnja, je od lani. Drugo leto spet :naughty: Lahko bi bla Namibija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Pogled na Jesenice se mi zdi :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 11, 2010 Deli Objavljeno December 11, 2010 Pogled na Jesenice se mi zdi :yes: točno ... od tukaj http://maps.google.c...002411&t=h&z=19 kaj pa tole ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se